לוסיו
- The red one
Re: לוסיו
אני זוכר דיבורים על חוסר מקצועיות מצידו. שווה לבדוק אם זה מופיע באשכול הזה, אבל לכו תעברו 44 עמודים
סתום
עכשיו יבחן בזכוכית בגדלת על כל יציאה או בילוי שלו
עכשיו יבחן בזכוכית בגדלת על כל יציאה או בילוי שלו
אחרי מה שקרה העונה בין המערכת למספר גדול של שחקנים... אני לא אתפלא אם הסיפור של לוסיו נכון.
אבל כוסראבק לוסיו. האחרון שמעניין עכשיו.
אבל כוסראבק לוסיו. האחרון שמעניין עכשיו.
- yanivnew91
אתם מודעים לזה שהבנאדם לא יבוא ויגיד יצאתי, שתיתי והתחלתי עם בחורות יום לפני משחק נכון?
חבר שלי שעובד ברמן באחת המסעדות בעיר היה רואה אותו קבוע בימי שישי שותה ולא מעט.
חבר שלי שעובד ברמן באחת המסעדות בעיר היה רואה אותו קבוע בימי שישי שותה ולא מעט.
שום מציאות.The red one כתב:מהמציאות?
גם בערב של בכר עם האוהדים באחת התשובות הוא הסביר כמה מערך 3 הבלמים עבד כי לוסיו הבין טקטית איך לעבוד בהגנה ואמר רק מילים טובות.
מוזר לשמוע את הריאיון של לוסיו בערוץ הספורט.
מעניין מה באמת הלך שם שהוביל לשחרור שלו.
זה מסביר בעיקר את הסטנדרטים שיש להפועל בש מול הסטנדרטים של חדרה.nir767676 כתב:מוזר לשמוע את הריאיון של לוסיו בערוץ הספורט.
נכון שכישרון חשוב.
אבל מקצוענות בחדר הלבשה חשוב יותר
קצת איבדו את זה השנה( לכאורה)אלדר כתב: זה מסביר בעיקר את הסטנדרטים שיש להפועל בש מול הסטנדרטים של חדרה.
נכון שכישרון חשוב.
אבל מקצוענות בחדר הלבשה חשוב יותר
סתם בולשיט.
נשארנו אז עם צדק טההא ואוחיון במצבת הבלמים אחרי שויטור נפצע.
היו לנו על הראש אליפות ובעיקר צמד משחקים מול בשיקטאש, אז הוא שילם את המחיר כדי לפנות מקום לזר.
סתם מספר לעצמו סיפורים.
נשארנו אז עם צדק טההא ואוחיון במצבת הבלמים אחרי שויטור נפצע.
היו לנו על הראש אליפות ובעיקר צמד משחקים מול בשיקטאש, אז הוא שילם את המחיר כדי לפנות מקום לזר.
סתם מספר לעצמו סיפורים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחלה שחקן, אחלה בן אדם, היחס שקיבל אצלנו לא הגיע לו, שמח מאוד בשבילו שמצליח בחדרה.nir767676 כתב:מוזר לשמוע את הריאיון של לוסיו בערוץ הספורט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
מזל שניסו הוציא אותו אתמול בשביל הגביע, אחרי שיצא כבר לא היה להם כתובת למתפרצות ולכדורים הארוכים ונשארו רק עם דובב שהחריב להם כל מתפרצת.
- Sir Alex Ferguson
12 שערים בליגה (15 עם הגביע), 5 בישולים בליגה, אבל מעל הכל אופי שונה כל כך מסגל השחקנים שיש לנו היום.
שום פוזה במשחק שלו, שום אגו, עבד היום קשה כל המשחק מול מכבי חיפה, והכי הרשים אותי דקה 92 נותן ספרינט מהרחבה של חיפה לצד שמאל של ההגנה של חדרה כדי לכסות את מאבוקה.
הייתי שמח מאוד לראות אותנו בקיץ מביאים שחקן עם אופי כמו שלו, גם אם בגלל האגו לא נביא אותו ספציפית, חסרים לנו מאוד שחקנים עם אופי כזה.
שום פוזה במשחק שלו, שום אגו, עבד היום קשה כל המשחק מול מכבי חיפה, והכי הרשים אותי דקה 92 נותן ספרינט מהרחבה של חיפה לצד שמאל של ההגנה של חדרה כדי לכסות את מאבוקה.
הייתי שמח מאוד לראות אותנו בקיץ מביאים שחקן עם אופי כמו שלו, גם אם בגלל האגו לא נביא אותו ספציפית, חסרים לנו מאוד שחקנים עם אופי כזה.
מבין מה שאתה אומר, אבל הייתי רוצה שהשחקנים הזרים שיגיעו יהיו כאלו עם פוטנציאל מכירה אפשרי.
לוסיו בן 31 בספטמבר. הבאת אותו ו..? ייתן שנה-שנתיים טובות? זה לא שווה את סכום ההעברה שנשלם עליו בתקופה כלכלית לחוצה.
לוסיו בן 31 בספטמבר. הבאת אותו ו..? ייתן שנה-שנתיים טובות? זה לא שווה את סכום ההעברה שנשלם עליו בתקופה כלכלית לחוצה.