בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי שמעון א »

ns75 כתב:
זה לא אומר שהוא לא מאמין, זה אומר שהוא מוכן לקחת אחריות

אם הוא היה בא ואומר ״אני לא מסוגל״ זה כבר משהו אחר
זה גם לא הכי מעודד.
אם הוא מוכן לקחת אחריות זה אומר שהוא לוקח בחשבון שיסכימו לקבל את ההתפטרות שלו.
ככה הוא מוותר על המשרה שלו אצלנו? :(

לא יודע חברים, לי זה שורף בלב.
רוצה שרק ברק בכר יוציא אותנו מהמצב הזה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שמעון א כתב: זה גם לא הכי מעודד.
אם הוא מוכן לקחת אחריות זה אומר שהוא לוקח בחשבון שיסכימו לקבל את ההתפטרות שלו.
ככה הוא מוותר על המשרה שלו אצלנו? :(

לא יודע חברים, לי זה שורף בלב.
רוצה שרק ברק בכר יוציא אותנו מהמצב הזה.
או שהוא אומר להם שאם הם חושבים שהוא הבעיה הוא מוכן להתפטר, למרות שיש לו חוזה לעוד 2 עונות

כמה מאמנים אתה מכיר שהיו זורקים ככה לפח מאות אלפי דולרים? רוב המאמנים היו נאחזים בכיסא עד שהיו אומרים להם ללכת בכדי לקבל את הכסף של החוזה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מי שמחליף את ברק לפני שהוא מחליף את כל הסגל עד השחקן האחרון אם צריך הוא אדיוט גמור שרוצה לחזור למאבקי כלום ושום דבר שחווינו לפני בכר.
המינימום שבמינימום זה לתת לבכר לבנות קבוצה בקיץ. כל דבר אחר זה פרס לשחקנים ופרס לאוהדים הטיפשים שלנו בטרנר וברחבי הרשת.

החוסר סבלנות הזה זה בדיוק מה שיהרוג אותנו. וואלק 3 אליפויות רצופות כשלעולם לא חשבנו שנזכה לראות אפילו אחת, אי אפשר להקריב עונה אחת רע ?להכיל אותה?להתאפק עם עריפת ראשים של המאמן הטוב בהיסטוריה שלנו ואחד הגדולים שהליגה הזו ידעה?
אם האווירה השלילית תימשך בכר יעזוב מיוזמתו, אני בטוח, ואז כשנדשדש שנים ונחליף מאמנים כמו גרביים אנשים יעריכו ויבכו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

נתנו לו לבנות קבוצה בקיץ. וואלה לא עמד משהו במשימה.

סתם, אני בגדול מסכים איתך, אבל הייתי חייב לציין זאת.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:מי שמחליף את ברק לפני שהוא מחליף את כל הסגל עד השחקן האחרון אם צריך הוא אדיוט גמור שרוצה לחזור למאבקי כלום ושום דבר שחווינו לפני בכר.
המינימום שבמינימום זה לתת לבכר לבנות קבוצה בקיץ. כל דבר אחר זה פרס לשחקנים ופרס לאוהדים הטיפשים שלנו בטרנר וברחבי הרשת.

החוסר סבלנות הזה זה בדיוק מה שיהרוג אותנו. וואלק 3 אליפויות רצופות כשלעולם לא חשבנו שנזכה לראות אפילו אחת, אי אפשר להקריב עונה אחת רע ?להכיל אותה?להתאפק עם עריפת ראשים של המאמן הטוב בהיסטוריה שלנו ואחד הגדולים שהליגה הזו ידעה?
אם האווירה השלילית תימשך בכר יעזוב מיוזמתו, אני בטוח, ואז כשנדשדש שנים ונחליף מאמנים כמו גרביים אנשים יעריכו ויבכו.
צודק. פשוט קשה לעכל את הנחיתה הכואבת מהאולימפוס, אף אחד לא חשב שנקח עוד אליויות ברצף אבל לא ציפינו להילחם על הפלייאוף. זה מתסכל
מי שקורא להחלי את ברק קצת חי בסרט כרגע

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

CrazyRed7 כתב:מי שמחליף את ברק לפני שהוא מחליף את כל הסגל עד השחקן האחרון אם צריך הוא אדיוט גמור שרוצה לחזור למאבקי כלום ושום דבר שחווינו לפני בכר.

+ מיליון.
מבחינתי יכול להכיל גם 3 שנים רעות.
מכבי ישבה מהצד וראתה אותנו חוגגים שנה אחרי שנה.
הם לא הורידו תראש, ידעו שתורם יגיע שוב. ועכשיו הכדור בצד שלהם, אנחנו נצטרך להמתין בסבלנות שהכדור יחזור לצד שלנו.
לי יש את הסבלנות לחכות כמה שצריך, אני פשוט מאמין בבער באמונה שלמה. עברו פה עשרות אם לא מאות מאמנים במהלך השנים, הכדורגל שראינו תחת בכר זה הכדורגל הכי טוב שראינו מהקבוצה שלנו איי פעם. בכר כמו כל איש מקצוע חווה עונה לא טובה, אבל היא תסתיים בקרוב ותתחיל אחת חדשה. אני איתו!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מדויק, לא צריך להוסיף מילה.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

red ultras כתב:
+ מיליון.
הם לא הורידו תראש, ידעו שתורם יגיע שוב. ועכשיו הכדור בצד שלהם, אנחנו נצטרך להמתין בסבלנות שהכדור יחזור לצד שלנו.
לי יש את הסבלנות לחכות כמה שצריך, אני פשוט מאמין בבער באמונה שלמה. עברו פה עשרות אם לא מאות מאמנים במהלך השנים, הכדורגל שראינו תחת בכר זה הכדורגל הכי טוב שראינו מהקבוצה שלנו איי פעם. בכר כמו כל איש מקצוע חווה עונה לא טובה, אבל היא תסתיים בקרוב ותתחיל אחת חדשה. אני איתו!
Say no more.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

The red one כתב:נתנו לו לבנות קבוצה בקיץ. וואלה לא עמד משהו במשימה.

סתם, אני בגדול מסכים איתך, אבל הייתי חייב לציין זאת.
בנה אותו מאוחר מאוד בקיץ בגלל משחקי כבוד/אגו או איך שנרצה לקרוא לזה , ותוצאה עומדת לנגד עיניינו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

ברק בכר עד המוות. שום מאמן לא יגרום לנו לראות ת'כדורגל שראינו ממנו. הוא בחור צעיר, יחזור לו הרעב והוא ילמד מטעויות. שתלך כפרה העונה הזאת וגם הבאה אם צריך.
מחליף 30 שחקנים לפניו. מי יגיע לפה? אבוקסיס? מישהו מהמר עליו שידע להעמיד קבוצה שתנצח את אינטר פעמיים גם עם כפול תקציב ממה שהיה לברק? מדובר פה באיכות שאין יותר מדי בחוץ.

צריכים להוכיח לו שאנחנו מאחוריו לא משנה מה. כמו כל בעל מקצוע, יש זמנים פחות טובים. בטח במקצוע לחוץ ודורש כמו זה.

אם הוא ילך מפה זו תהיה חותמת רשמית שאנחנו אהבלים אחושרמוטה ושמישהו בהנהלה אכל פטריה.

אפשר לחזק באנשי צוות ולהגדיל את המעטפת, אולי בכל הקשור לכושר הגופני והמנטלי. לפנק אותו בעוד איש קלטות, בעוד סקאוטר, מה שירצה. הוא יוציא אותנו מזה וירים פה עוד קבוצה שנתגאה בה.
יאללה תרימו ת'ראש ותגידו תודה על הזמנים הקשים, אליפות אחרי עונה קשה תהיה הרבה יותר מרגשת מהרביעית ברציפות אם הייתה. אנחנו פה כדי להישאר, וזה יקרה רק עם ברק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

רד בנד סיכם את זה מצוין ואני אוסיף -
מי שחושב שחילופי מאמן יפתרו את הבעיה טועה טעות מרה.
לצערי אני מזהה פה בעיה חמורה מאוד,
הלוואי ואני טועה אבל אני מאוד בטוח בתחושות שלי גם במקרה הזה.

תהליך קבלת ההחלטות של המועדון חייב להשתנות, הטריו הזה של ברק, אסי ואלונה לא עובד יותר.
זה היה טוב עד לשלב מסוים, היה לנו גם מזל, דברים התחברו יופי ועשו לנו טוב וזה השתלב עם הרבה עבודה קשה של הטריו הנ"ל שהוכיח אופי ומדיניות שהביאו איתם גם קארמה טובה.

המדיניות והאופי האלו אבדו לצערי ואיתם אבדה גם הקארמה הטובה ואנחנו לא מצליחים למצוא אותם בחזרה, הדברים לא הולכים לנו טוב וכל העולם נגדנו, איך שגלגל מסתובב לו.

ההרכב שהפסיד 3-1 לחבורה של נערי קולג' מרעננה לא הפסיד בגלל יכולת מקצועית, אלא בגלל כשל מערכתי כולל.
אני מייחל ומאמין שאלי ואלונה לא ייתנו למצב הזה להמשיך להתקיים ויעשו מה שצריך לעשות, בדיוק כמו בעסקים שהם לא מועדון כדורגל:
לנהל משבר בארגון כי אנחנו בוואחד משבר והוא לא רק מקצועי.
לשכור שירות של חברה חיצונית מקצועית בתחום (יש לא מעט פירמות שעושות את זה) שתוכל לעשות זום אאוט ולהסתכל על הסיטואציה ברזולוציות שהנפשות הפועלות במועדון לא מסוגלות.
סביר להניח שמהלך כזה יביא איתו החלטות קשות ולא נעימות אבל אם מחליטים שעושים והולכים על זה אז עושים את זה כמו שצריך.

כרגע המערכת לא מתפקדת כבעבר וזה מתחיל מהבעלים, המנכ"ל והמאמן ומחלחל כל הדרך למטה לכל עובד ולכל שחקן.
מבחינתי התחלה של תהליך הבראה שכזה יהיה עם ברק, עם אליניב שבלעדיו אני לא רואה את זה קורה, עם אלונה שזזה הצידה בעניין המקצועי וממשיכה להיות הפנים של המועדון ולמתג אותו תדמיתית מצוין ועם אסי שהוא מנכ"ל משמכו ומעלה ועם שינויים פרסונליים פנימיים והאצלת סמכויות ברורה לדם חדש שיגיע לשדרה הניהולית והתפעולית של המועדון.

כל עוד הדברים הללו לא יקרו ולא תהיה פה מהפכה ניהולית הדברים לא ישתפרו, מהפכה מקצועית בלבד לא תעזור ואתם מוזמנים לרשום את זה.
בדר"כ אני לא אוהב לכתוב בנחרצות כזו אבל אני סופר משוכנע במה שכתבתי לצערי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red ultras כתב:
+ מיליון.
מכבי תל אביב לא ישבה לרגע בצד הם 3 שנים נלחמו איתנו על האליפות.
העונה אנחנו יותר קרובים לפלייאוף תחתון מלאיזשהו קרב על אליפות.
עוד שנתיים כאלו וברק בכר יפוטר ונאבד את המומנטום שהיה לנו לגביי אירופה כבר העונה יש סיכוי שלא נהיה באירופה אפילו.
מה שקורה זה לא לשבת מהצד אלא להדרדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

דר אדום בנשמה כתב: מכבי תל אביב לא ישבה לרגע בצד הם 3 שנים נלחמו איתנו על האליפות.
העונה אנחנו יותר קרובים לפלייאוף תחתון מלאיזשהו קרב על אליפות.
עוד שנתיים כאלו וברק בכר יפוטר ונאבד את המומנטום שהיה לנו לגביי אירופה כבר העונה יש סיכוי שלא נהיה באירופה אפילו.
מה שקורה זה לא לשבת מהצד אלא להדרדר.
רק באליפות הראשונה הם באמת היו פקטור. ב-2 העונות האחרונות זה היה שלנו מובהק. וחוץ מזה למה אתה תמיד נתפס על התפל ולא על העיקר?

סמל אישי של משתמש
elia

שליחה על ידי elia »

red ultras כתב:
רק באליפות הראשונה הם באמת היו פקטור. ב-2 העונות האחרונות זה היה שלנו מובהק. וחוץ מזה למה אתה תמיד נתפס על התפל ולא על העיקר?
בהשראתך הלכתי לבדוק משהו.
אם הם מנצחים את חדרה היום, הפער בינינו לבינם (24) יהיה הפער בשלושת האליפויות יחד (2+13+9).

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

oranu כתב:רד בנד סיכם את זה מצוין ואני אוסיף -
מי שחושב שחילופי מאמן יפתרו את הבעיה טועה טעות מרה.
לצערי אני מזהה פה בעיה חמורה מאוד,
הלוואי ואני טועה אבל אני מאוד בטוח בתחושות שלי גם במקרה הזה.

תהליך קבלת ההחלטות של המועדון חייב להשתנות, הטריו הזה של ברק, אסי ואלונה לא עובד יותר.
זה היה טוב עד לשלב מסוים, היה לנו גם מזל, דברים התחברו יופי ועשו לנו טוב וזה השתלב עם הרבה עבודה קשה של הטריו הנ"ל שהוכיח אופי ומדיניות שהביאו איתם גם קארמה טובה.

המדיניות והאופי האלו אבדו לצערי ואיתם אבדה גם הקארמה הטובה ואנחנו לא מצליחים למצוא אותם בחזרה, הדברים לא הולכים לנו טוב וכל העולם נגדנו, איך שגלגל מסתובב לו.

ההרכב שהפסיד 3-1 לחבורה של נערי קולג' מרעננה לא הפסיד בגלל יכולת מקצועית, אלא בגלל כשל מערכתי כולל.
אני מייחל ומאמין שאלי ואלונה לא ייתנו למצב הזה להמשיך להתקיים ויעשו מה שצריך לעשות, בדיוק כמו בעסקים שהם לא מועדון כדורגל:
לנהל משבר בארגון כי אנחנו בוואחד משבר והוא לא רק מקצועי.
לשכור שירות של חברה חיצונית מקצועית בתחום (יש לא מעט פירמות שעושות את זה) שתוכל לעשות זום אאוט ולהסתכל על הסיטואציה ברזולוציות שהנפשות הפועלות במועדון לא מסוגלות.
סביר להניח שמהלך כזה יביא איתו החלטות קשות ולא נעימות אבל אם מחליטים שעושים והולכים על זה אז עושים את זה כמו שצריך.

כרגע המערכת לא מתפקדת כבעבר וזה מתחיל מהבעלים, המנכ"ל והמאמן ומחלחל כל הדרך למטה לכל עובד ולכל שחקן.
מבחינתי התחלה של תהליך הבראה שכזה יהיה עם ברק, עם אליניב שבלעדיו אני לא רואה את זה קורה, עם אלונה שזזה הצידה בעניין המקצועי וממשיכה להיות הפנים של המועדון ולמתג אותו תדמיתית מצוין ועם אסי שהוא מנכ"ל משמכו ומעלה ועם שינויים פרסונליים פנימיים והאצלת סמכויות ברורה לדם חדש שיגיע לשדרה הניהולית והתפעולית של המועדון.

כל עוד הדברים הללו לא יקרו ולא תהיה פה מהפכה ניהולית הדברים לא ישתפרו, מהפכה מקצועית בלבד לא תעזור ואתם מוזמנים לרשום את זה.
בדר"כ אני לא אוהב לכתוב בנחרצות כזו אבל אני סופר משוכנע במה שכתבתי לצערי.
״עם אלונה שזזה הצידה בעניין המקצועי וממשיכה להיות הפנים של המועדון ולמתג אותו תדמיתית מצוין״ - אני יודע שלא התכוונת לזה אבל יצא לך קצת עם ניחוח שוביניסטי המשפט הזה. כשאלונה קנתה את המועדון לא היה לה ידע מקצועי. מאז היא למדה, ולמדה טוב את רזי המקצוע, ועשתה בית ספר לג׳ורדי הבליין המהולל שהיה נראה שאיש לא יצליח לנצח אותו. מה זה ניצחה? שברה את המורשת שלו לרסיסים. אין מנהל מקצועי בעולם שהביא קבוצה מליגה שנייה לשלוש אליפויות רצופות. תנו לה לעבוד, עונה אחת גרועה לא מבטלת הישגים של עשור.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה