דן ביטון
- The red one
Re: דן ביטון
למה מנעתם ממשה את התענוג?!
.הפועלעולה כתב:אחרי כל גול שלו תקפיצו את הנושא הזה?
אחלה שחקן. לא שווה את הכסף שג'קי ידרוש עליו.
תראה משחקים שלמים שלו ותבין שלא קופצים פה אחרי כל גול שלו, שחקן מצויין.
שחקן טוב. מצויין הוא לא.
אין לו עמדה מוגדרת ואין לו מספרים. רק השנה התחיל לתפוס מנהיגות באשדוד למרות שהיה צריך לעשות את זה מזמן.
יהיה נחמד אם יהיה אצלנו כי הוא שחקן בית וצעיר. אם לא אז לא נורא. להקפיץ את הנושא שלו בכל פעם שהוא כובש זה מיותר.
אין לו עמדה מוגדרת ואין לו מספרים. רק השנה התחיל לתפוס מנהיגות באשדוד למרות שהיה צריך לעשות את זה מזמן.
יהיה נחמד אם יהיה אצלנו כי הוא שחקן בית וצעיר. אם לא אז לא נורא. להקפיץ את הנושא שלו בכל פעם שהוא כובש זה מיותר.
- ForeverRed
בא לי להקפיץ למשה פוסט על ביטון אחר.The red one כתב:למה מנעתם ממשה את התענוג?!
אבל אני אתאפק.
פקק? מעיף את סאבו קיבינימט ומחזיר את דן.שמעון א כתב:איפה תדחפו אותו עם הפקק שיש לנו באמצע???
צודק, אצלנו יש שחקנים מצויינים.הפועלעולה כתב:שחקן טוב. מצויין הוא לא.
עוטף את זריהן ועוד "כוכב" בצלופן, מצרף פתק החלפה, ושולח לג'קי.
אין בעיה. תשלם לו את מה שמגיע לו בחוזה ותעיף אותו קיבינימט.גיא חניה כתב: פקק? מעיף את סאבו קיבינימט ומחזיר את דן.
הוא כבר 4 חודשים פה... זה הרבה בשבילנו
עדיף לתקן מהר מאשר להמשיך להיות עם הראש בקיר.שמעון א כתב: אין בעיה. תשלם לו את מה שמגיע לו בחוזה ותעיף אותו קיבינימט.
הוא כבר 4 חודשים פה... זה הרבה בשבילנו
זה מביך לשחרר כ"כ הרבה שחקנים שהגיעו רק בקיץ אבל עשו טעויות ועל טעויות משלמים.
כמו שעשינו בספטמבר האחרון?הפועלעולה כתב: עדיף לתקן מהר מאשר להמשיך להיות עם הראש בקיר.
מה שעשו באוגוסט/ספטמבר היה הדבר היחיד שעשו נכון בקיץ. הבעיה שעשו את זה מאוחר מדי ובחירת השחקנים לא הייתה מספיק טובה, אם כי זאת חוכמה בדיעבד.שמעון א כתב: כמו שעשינו בספטמבר האחרון?
מזכיר לך שהגענו עד לאמצע אוגוסט עם אנשים כמו קורהוט, גדיר, חיימוב, וובה...
עכשיו יש קיץ שלם לעשות את השינויים הנכונים. אם יפעלו מהר ונכון אז נגיע למשחק הראשון באירופה (אם וכאשר) מוכנים.
אבל בהתחשב בזה שאנחנו אוטוטו סוגרים את חודש ינואר כשעזרא ובן בסט עדיין כאן אני לא בטוח שהפיקו לקחים אצלנו.
- The red one
רגע אם איינבינדר כבש אפשר גם להקפיץ את האשכול שלו?
עושים את זה על בסיס קבוע עם מלמד ודן ביטון אז אני מניח שהתשובה היא כן...
כי אצלם זה שורה, אצל משה ספר.The red one כתב:למה מנעתם ממשה את התענוג?!
שמעון כל שחקן שרוצים להביא זה על חשבון שחקן אחר. אף אחד לא רוצה 100 קשרים.שמעון א כתב:איפה תדחפו אותו עם הפקק שיש לנו באמצע???
אפשר להביא אותו תמורת זריהן ו- 600 אלף יורו