ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
אני חושב שכל דקה נוספת שהבחור הזה נמצא כאן זה נזק עצום גם לו וגם לנו.
אני מתפלל שהעניין עם הטורקים ייסגר,למה אחרת בקצב הנוכחי שבו אוגו לא נספר ויושב בספסל,זה רק עניין של זמן שהכח מתפוצץ.
אני מתפלל שהעניין עם הטורקים ייסגר,למה אחרת בקצב הנוכחי שבו אוגו לא נספר ויושב בספסל,זה רק עניין של זמן שהכח מתפוצץ.
- The red one
נכון לאמש, המגעים עם הטורקים (שתי הקבוצות) לא מתקדמים מדיי.
מהקבוצה של טוני רק דיבורים.
מריזספור ההצעה הכספית קוסמת אבל קבוצה בבעיות מקצועיות רציניות והתלבטות לא פשוטה עבור ג'ון.
בנתיים מחכה להצעה טובה אחרת, אבל עדיין אין כזו
מהקבוצה של טוני רק דיבורים.
מריזספור ההצעה הכספית קוסמת אבל קבוצה בבעיות מקצועיות רציניות והתלבטות לא פשוטה עבור ג'ון.
בנתיים מחכה להצעה טובה אחרת, אבל עדיין אין כזו
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 20 ינואר 2019, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה לא נספר? היה מוצהב. בנתניה גם מאור עלה מהספסלאדום זקן כתב:אני חושב שכל דקה נוספת שהבחור הזה נמצא כאן זה נזק עצום גם לו וגם לנו.
לא רואה סרט שהוא עדיין פה ולא משתמשים בו
קצת התבלבלנו בשבוע האחרון. גם אני, מודה.
כל עוד אוגו לובש אדום הוא חייב לשחק.
כל עוד אוגו לובש אדום הוא חייב לשחק.
כל עוד לא הוא מחדש חוזה אין סיבה שיקבל דקות על חשבון שחקנים שכן יהיו כאן בעונה הבאה(טאפוקו וקבהא).
אז שיחדשו לו חוזה.CrazyRed7 כתב:כל עוד לא הוא מחדש חוזה אין סיבה שיקבל דקות על חשבון שחקנים שכן יהיו כאן בעונה הבאה(טאפוקו וקבהא).
אז שיסכיםREDZED כתב: אז שיחדשו לו חוזה.
הוא לא היה עוזר היום לצערי. טאפוקו היה כמעט בכל מקום וזה לא הספיק הגנתית.
לא מבין את הספסול הזה , מה זה השחצנות הזאת שם בהנהלה ? כל שחקן שהיה בשנת חוזה ועמד לעזוב עדיין שיחק אז מה העניין פה?
כי אז נלחמנו על אליפות.שיש כתב:לא מבין את הספסול הזה , מה זה השחצנות הזאת שם בהנהלה ? כל שחקן שהיה בשנת חוזה ועמד לעזוב עדיין שיחק אז מה העניין פה?
היום בתכלס אין לנו משהו להילחם עליו. ואל תגידו לי פלייאוף עליון ואירופה, אוגו זה לא ההבדל בין לסיים 2-3 לבין לסיים 6-7-8.
עם כל האהבה עלו או שיחתום או שיעזוב עכשו כי לשחק עד סוף העונה וללכת הוא לא צריך
עניין אותי לראות את התגובות שלו בספסל אתמול. חייב לציין שלפחות במחצית הראשונה היה מאוד "בתוך המשחק".
לא נראה שהוא אדיש או משהו כזה.
משאיר אותו לפני הרבה אחרים.
לא נראה שהוא אדיש או משהו כזה.
משאיר אותו לפני הרבה אחרים.
אז הרמנו ידיים?
גם ב60% יכולת הוא עדיין יותר טוב מכל מה שיש פה בליגה, ובטח יותר טוב ממה שיגיע בקיץ
גם ב60% יכולת הוא עדיין יותר טוב מכל מה שיש פה בליגה, ובטח יותר טוב ממה שיגיע בקיץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
להעדיף את טאפוקו על אוגו זה צעד קלאסי של מכבי חיפה בשנים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!