ברק בכר- כאן ועכשיו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

Re: ברק בכר- כאן ועכשיו!

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב: בגדול,אמר שבעניין ממן גם הוא לא יצא נקי
בסוף צדקת :D
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב: בגדול,אמר שבעניין ממן גם הוא לא יצא נקי
וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.
לדעתי גם עזרא "נשרף" על פארש.

בכל מקרה, מקווה שנצא לדרך חדושה נטולת אגו.

סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי rkuka »

שמעון א כתב: וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.

ואוחנה ובוזגלו וקאוונקה ולפי שמועות אפילו עם אילה קצת בהתחלה - תכלס כל כמעט כוכב (או לפחות מי שראה את עצמו ככוכב) שהיה בקבוצה.
אז כן - היו את אלה שהיה יותר קל איתם כמו מליקסון או אולי נואקאמה אבל בכללי אי אפשר להתעלם מהכמות .

אנחנו בעידן של שחקנים - ולהסתדר עם כוכבים זה אחד הכישורים הכי חשובים שמאמן צריך עיין ערך מוריניו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

rkuka כתב:

ואוחנה ובוזגלו וקאוונקה ולפי שמועות אפילו עם אילה קצת בהתחלה - תכלס כל כמעט כוכב (או לפחות מי שראה את עצמו ככוכב) שהיה בקבוצה.
אז כן - היו את אלה שהיה יותר קל איתם כמו מליקסון או אולי נואקאמה אבל בכללי אי אפשר להתעלם מהכמות .

אנחנו בעידן של שחקנים - ולהסתדר עם כוכבים זה אחד הכישורים הכי חשובים שמאמן צריך עיין ערך מוריניו.
אח שלי סלח לי אבל אתה מחרטט פה, בלשון המעטה.
אוחנה ״רב״ עם ההנהלה. הבעיה הייתה עם החוזה. פה ושם הוא קיבל מיני סדרת חינוך אבל זה משהו נורמלי.
כנ״ל לגבי בוזגלו. בכל ראיון שלו הוא דואג להגיד רק דברים טובים על בכר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: וממן הוא לא השחקן היחיד שבכר לא יצא איתו נקי.

בכל מקרה, מקווה שנצא לדרך חדושה נטולת אגו.
מה פארש אחי?
הבן אדם היה חלש כמעט בכל הזדמנות שקיבל, הוכיח שהוא לא מתאים לקבוצה, לא מקצועית ובטח לא מנטלית.
לא דומה בשום צורה לממן שכולנו ראינו בעונה שעברה שהוא שווה יותר ממה שהוא מראה. עזרא בסך הכל הוכיח את מה שהרבה מאוד כותבים פה טענו שנראה ממנו כבר כשחתם. הוא לא שווה יותר, זה השחקן.
אז על סמך מה בדיוק הגיע לו יותר קרדיט?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

bs war כתב:
מה פארש אחי?
הבן אדם היה חלש כמעט בכל הזדמנות שקיבל, הוכיח שהוא לא מתאים לקבוצה, לא מקצועית ובטח לא מנטלית.
לא דומה בשום צורה לממן שכולנו ראינו בעונה שעברה שהוא שווה יותר ממה שהוא מראה. עזרא בסך הכל הוכיח את מה שהרבה מאוד כותבים פה טענו שנראה ממנו כבר כשחתם. הוא לא שווה יותר, זה השחקן.
אז על סמך מה בדיוק הגיע לו יותר קרדיט?
ונדמה שהוא לא נלחם להישאר. גם צדק וגם ממן התנצלו וביקשו להישאר ולהילחם על המקום שלהם וזה מראה על אופי חזק

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

עצם זה שברק הודה בכך שטעה זה שלב חשוב בשינוי המומנטום. בפעם הקודמת שזה קרה יצאנו לרצף של 29 משחקים ללא הפסד

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Bs war ושיש היקרים
עזרא שחקן הרכב קבוע בליגת העל כבר הרבה שנים. נתן מספרים יפים בכל מועדון ששיחק בו. אל תעשו ממנו ערן לוי או דוד רביבו.

פתח את העונה טוב מאוד(כן כן), ונחלש מאוד כמו כל הקבוצה!! אף אחד לא ציפה ממנו להוביל אותנו. ציפו ממנו להיות שחקן רוטציה, וגם הוא יודע את זה כי כשחתם טוני עוד היה שחקן בקבוצה.
לבסוף טוני עזב, ואפילו לשחקן רוטציה הוא כבר לא טוב?? מה הוא עד כדי כך גרוע?

אני אוהב את בכר בכל ליבי. אבל האגו חוגג אצלנו העונה. בגם בצוות המקצועי וגם בהנהלה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני עם שמעון .
עזרא שחקן טיפש אבל עדיין יכול לעזור לנו ושחקן בסדר גמור לליגת הפח פה , ואני די בטוח שזה ששורפים אותו זה לא מקצועי .

הוא פשוט נשרף בגלל הבאת נייג'ל וסבע שנשפך עליהם הרבה כסף וצריך לשחק איתם . הוא תפור לנו דווקא השנה בהעדר קיצונים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

עזרא לא יכל להצליח העונה כי הרוטציה אפשר לומר נגמרה.
עפנו מאירופה מוקדם,גביע טוטו וגביע.
איך בדיוק ניתן להריץ אותו?!
קחו בחשבון שישנם שחקנים שמבחינה אסטרטגית למועדון יש אינטרס לפתח כמו אוחנה,זריהן סבע ניג'ל אז באופן טבעי שחקן כזה נדחק הצידה.
נניח עזרא היה צעיר שכל עתידו לפניו אז אני מעריך שהטיפול והיחס לו הוא היה זוכה היה שונה.
וזה נכון גם עדן בן בסט,אלה שחקנים שהובאו לפה למלא את החלל שנוצר עקב עומס שבכלל לא קיים העונה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הוא "נשרף" כי הבינו שטעו עם ההחתמה שלו. כמו בן בסט.
מהרגע הראשון היה ברור שזה לא שחקן שמתאים להפועל ב"ש, לא מקצועית ולא מנטלית, והוא לא עשה העונה שום דבר בשביל להפריך את זה.
אז העדיפו לתת את הדקות לסבע, נייג'ל ואפילו זריהן כי להם יש תקרה הרבה יותר גבוהה ויכולת לתרום לנו גם בעתיד.

לא דומה אפילו קצת למקרה ממן.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

bs war כתב:הוא "נשרף" כי הבינו שטעו עם ההחתמה שלו. כמו בן בסט.
מהרגע הראשון היה ברור שזה לא שחקן שמתאים להפועל ב"ש, לא מקצועית ולא מנטלית, והוא לא עשה העונה שום דבר בשביל להפריך את זה.
אז העדיפו לתת את הדקות לסבע, נייג'ל ואפילו זריהן כי להם יש תקרה הרבה יותר גבוהה ויכולת לתרום לנו גם בעתיד.

מאחל לזריהן לעשות קריירה כמו של חן עזרא.

תן לעזרא את הדקות שקיבל נייג׳ל, ואני לא חושב שהוא יספק מספרים נמוכים ממנו.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

CrazyRed7 כתב: אח שלי סלח לי אבל אתה מחרטט פה, בלשון המעטה.
אוחנה ״רב״ עם ההנהלה. הבעיה הייתה עם החוזה. פה ושם הוא קיבל מיני סדרת חינוך אבל זה משהו נורמלי.
כנ״ל לגבי בוזגלו. בכל ראיון שלו הוא דואג להגיד רק דברים טובים על בכר.
מבין מאיפה אתה בא, אבל אי אפשר להתעלם מכמות הרעש שיש אצלנו. פוסטים בפייסבוק, העלבויות השעיות והתנצלויות.
אז כן אוחנה זה עם ההנהלה, בוזגלו זה עם עצמו אצל בן שהר זה האמא וכל מקרה והסיפור שלו.
התחושה שלי היא שאנחנו לא מצליחים לקחת פרוספקט או שחקן עם פוטנציאל ולתת לו להתפתח כשחקן על, כזה שהוא מעבר לליגה שלנו. היחידי שהיה כאן זה ואקאמה אבל זה נראה כמו היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
אוחנה, זריהן, אלו ואפילו לוסיו ואם ניקח את זה רחוק קואנקה הגיעו אלינו כדי לעשות את הקפיצה וזה לא קורה.קשה לי לא לעשות את ההקשר לממן, ולחן עזרא ולהפריד את זה מהרעש הכללי שיש במערכת.

לכל מקרה לגופו יש אולי הסבר שאינו קשור למקרים האחרים אבל אם מסתכלים על התמונה הכללית מתפתח פה דפוס שקצת קשה להתעלם ממנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

bs war כתב:הוא "נשרף" כי הבינו שטעו עם ההחתמה שלו. כמו בן בסט.

בול.
עזרא הוא תפוח רקוב ואין לו מקום.

הוא הגיע אחרי עונה מעולה בבית"ר וגם התחיל לא רע בכלל, חשבתי אולי בכר עם שילוב של מועדון מסודר יצליחו ליישר אותו. אבל עץ עקום לא מתיישר.
הוא סיים את הסיפור שלו אצל הגדולות. בנתניה הוא יהיה טוב מאוד.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

תפוח רקוב
עץ עקום
מדברים על חן עזרא, לא על ליאור אסולין... כפרה עליכם.

וואלה, מת שישאר, ויוכיח לכולם שיש לו מה לתרום לנו.

שלח תגובה