כרטיסים לדורטמונד
כרטיסים לדורטמונד
אני וחבר רוצים לנסוע לדורטמונד-טוטנהאם בשמינית גמר הצ'מפיונס. מחפשים רק כרטיסים, לא חבילה.
מישהו יכול להמליץ על אתר אמין לקנות דרכו כרטיסים?
תודה
מישהו יכול להמליץ על אתר אמין לקנות דרכו כרטיסים?
תודה
- yanivnew91
Re: כרטיסים לדורטמונד
אני גם מחפש
אם תשמע על משהו אשמח לעדכון
אם תשמע על משהו אשמח לעדכון
Viagogo)אם אני זוכר נכון)
זה אמנם בספסרות אבל עושה את העבודה
לא לא לא תתרחק מהם כמו מאש.אלדר כתב:Viagogo)אם אני זוכר נכון)
הם לא מוכרים כרטיסים, הם רק מתווכים בינך ובין הספסר ועוד לוקחים לך עמלה על זה. היו מלא מקרים שמכרו שם כרטיסים מזוייפים והם לא מחזירים את הכסף. האתר שלהם בנוי כמו עקיצה - אתה עובר 10 מסכים עם מחיר מסוים, ואז רק כשאתה בא לשלם הם מוסיפים לך איזה 20 יורו עמלה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- yanivnew91
מסכים.אסי, דגים כתב:
לא לא לא תתרחק מהם כמו מאש.
הם לא מוכרים כרטיסים, הם רק מתווכים בינך ובין הספסר ועוד לוקחים לך עמלה על זה. היו מלא מקרים שמכרו שם כרטיסים מזוייפים והם לא מחזירים את הכסף. האתר שלהם בנוי כמו עקיצה - אתה עובר 10 מסכים עם מחיר מסוים, ואז רק כשאתה בא לשלם הם מוסיפים לך איזה 20 יורו עמלה
אתר של שרלטנים
אוי ואבוי חחחאלדר כתב:Viagogo)אם אני זוכר נכון)
- The red one
אמנם צריך להפוך לחבר מועדון של אוהדי דורטמונד ואני לא יודע במה זה כרוך אבל אם אין דרך אחרת אז
https://www.bvb-il.com/purchasing-tickets" onclick="window.open(this.href);return false;
יש להם גם קבוצה בפייסבוק בשם "מועדון האוהדים הרשמי של בורוסיה דורטמונד בישראל - Israelische Borussen"
אולי שם שווה להתעדכן
https://www.bvb-il.com/purchasing-tickets" onclick="window.open(this.href);return false;
יש להם גם קבוצה בפייסבוק בשם "מועדון האוהדים הרשמי של בורוסיה דורטמונד בישראל - Israelische Borussen"
אולי שם שווה להתעדכן
הזמנו דרכם פעם כרטיסים להופעה באירופה וחלק מהכרטיסים לא עברו בכניסה.אלדר כתב:Viagogo)אם אני זוכר נכון)
קנינו במקומם כרטיסים אחרים והכסף הוחזר, אבל זו לא הייתה חוויה נעימה.
ובאותו נושא, כרטיסים לאנפילד ? למשחק מול טוטנהאם/צלסי. המחירים בשמיים באתרים הישראלים. יש מישהו שמכיר דרך יותר זולה ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אנפילד? טוטנהאם-צלסי?Guevara כתב:ובאותו נושא, כרטיסים לאנפילד ? למשחק מול טוטנהאם/צלסי. המחירים בשמיים באתרים הישראלים. יש מישהו שמכיר דרך יותר זולה ?
בכל אופן, זה קצת חסר סיכוי אבל שמעתי על הצלחות-
יש קבוצות בפייסבוק/טוויטר של מלא קבוצות באנגליה בסדנון של מחיר עלות שיש לנו
אופציה נוספת זה לבקש בכל זאת משורה1 כרטיסים בלבד- הם אלופים
הכוונה לאחד מהמשחקים, ליברפול-טונהאם או ליברפול-צלסי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אופסGuevara כתב:הכוונה לאחד מהמשחקים, ליברפול-טונהאם או ליברפול-צלסי.
טעות שלי
לפני שנה הייתי במשחק של דורטמונד (נגד וולפסבורג). מציע שתצטרף לאתר שלהם ותנסה לרכוש כרטיס ישר כשהמכירה נפתחת. לא להתעכב אפילו לשנייה. קשה מאוד להשיג כרטיס, אך לא בלתי אפשרי. הצלחנו לשבת 3 חברים אחד ליד השני ומאחורינו ישבו עוד 2-3 ישראלים ביחד. כרטיס לליגת האלופות יהיה יותר מאתגר להשיג, אבל זו הדרך הזולה ביותר.
- red ultras
לא יודע להגיד לגבי הצמפיונס אבל יכול לומר מניסיון אישי שזה כמו בארץ. הייתי לפני כמה שנים בלונדון ורבע שעה לפני המשחק קיבלתי דודא תפסתי אנדרגראונד לאמירויות וקניתי זוג כרטיסים לטבעת האמצעית של האצטדיון ב100 לישט לכרטיס
ארסנל - אברטון. בארץ רצו ממני 160 לאותה קטגוריה.
אם הייתי מחכה עוד 2-3 דק יכולתי לקנות גם ב70 לכרטיס.
חח זה לא עובד ככה במשחק בית של דורטמונד..יש ביקוש גדול למשחקים שלהם בטח בליגת האלופותred ultras כתב:לא יודע להגיד לגבי הצמפיונס אבל יכול לומר מניסיון אישי שזה כמו בארץ. הייתי לפני כמה שנים בלונדון ורבע שעה לפני המשחק קיבלתי דודא תפסתי אנדרגראונד לאמירויות וקניתי זוג כרטיסים לטבעת האמצעית של האצטדיון ב100 לישט לכרטיס