drorhalperin כתב:לא נראה לי שזרקו את שיימן סתם כי לפי מה שאני יודע הוא לכלכך על מי שמכניסה לו כסף. ככה זה עם כל הערסים והדתיים(אלו שמאמינים אבל הכי בלי דרך ארץ,אין כוונה לפגוע בדתיים שכאן). אם הייתי בא והייתי אומר לבוס שלי שהוא מאנייק ו*** למרות שהוא הוגן איתי אז למה שהוא יתחשב בי?
זרקו את שיימן כי לא מצאו קבוצה לקורהוט ולא רצו לשלם כסף לשלושה מגנים שמאליים.
ran כתב:הודעה מספר 10,000 שלי שאני אומר: גם למועדון יש חלק בדברים האלה שלא מוריד מהאגו ולא סוגר את זה בחדרי חדרים.
אבל בשורה התחתונה השחקנים לא מתאפקים ועושים בלאגן ומועדון לא יכול להבליג על דברים כאלה.
לכולם יש חלק בכשלון שלנו העונה, מההנהלה ועד לאחרון השחקנים! וזה לא אומר את זה עוד 200 פעם כל פעם צריך לחזור על זה
אוקיי, אז לבוא ולהגיד עכשיו שהמועדון צודק זה לא הכי מדויק.
מדובר בנושא מורכב ולכולם יש בו חלק.
אני חושב שהמוניטין של המועדון נפגע בצורה קשה העונה.
זה עוד יתנקם בנו.
חדר ההלבשה מפולג וזה הדבר הכי עצוב שיש.
אני לשיטתי,לא אובססיבי ולא נעליים,יש אחראי אחד לחדר ההלבשה וזה המאמן.
לא מנקה את ההנהלה,אבל בסוף חדר ההלבשה הוא באחריות המאמן.
לא חסרים מקרים בעבר בקבוצות שונות בהם ההנהלה התנהחה בצורה לא טובה וחדר ההלבשה היה מאוחד.
גם בהפועל תא של גוטמן לשחקנים הייתה בטן מלאה על ההנהלה ועדיין הקבוצה שם עשתה פלאים.
זה רק מחדד את נושא המנהל הספורטיבי והסנן המרכזי שצריך להיות בין המאמן להנהלה.
ברק מאמן מצויין,טקטיקן בחסד,הוא לא יודע עדיין לנהל חדר הלבשה,אלה העובדות.
אדום זקן כתב:חדר ההלבשה מפולג וזה הדבר הכי עצוב שיש.
אני לשיטתי,לא אובססיבי ולא נעליים,יש אחראי אחד לחדר ההלבשה וזה המאמן.
לא מנקה את ההנהלה,אבל בסוף חדר ההלבשה הוא באחריות המאמן.
לא חסרים מקרים בעבר בקבוצות שונות בהם ההנהלה התנהחה בצורה לא טובה וחדר ההלבשה היה מאוחד.
גם בהפועל תא של גוטמן לשחקנים הייתה בטן מלאה על ההנהלה ועדיין הקבוצה שם עשתה פלאים.
זה רק מחדד את נושא המנהל הספורטיבי והסנן המרכזי שצריך להיות בין המאמן להנהלה.
ברק מאמן מצויין,טקטיקן בחסד,הוא לא יודע עדיין לנהל חדר הלבשה,אלה העובדות.
להגיד שהוא לא יודע לנהל חדר הלבשה זה ממש לא מדויק. בשנתיים הראשונות הוא השתלט פה יפה מאוד על חדר הלבשה מפוצץ בטאלנטים. הרבה יותר מאלו שיש היום בקבוצה.
הבלאגן שהתחיל מהקיץ הוא זה שגרר את חדר ההלבשה המפורר שיש לנו עכשיו. האשמה פה היא הרבה יותר על ההנהלה מאשר על המאמן.
תפסיקו לספר סיפורי סבתא.
הדבר היחיד שמחזיק חדר הלבשה מאז ומעולם זה תוצאות. ברגע שיש תוצאות רעות חדר ההלבשה תמיד מתפוצץ וברגע שיש הצלחות גם השחקן הממורמר ביותר לא מעז לצייץ.
הקלישאה חוזרת על עצמה.
שחקנים באים והולכים אבל הקהל נשאר.
גם זה יעבור לנו ונצא מחוזקים יותר.
במועדון עושים חישוב סיכונים ומבינים עם מי הם יכולים להתקדם קדימה (מקצועית)
נראה גם שמאז הפרשה שיר צדק לא יכול לפרוח יותר בבש, יכול להיות שיחזור לעצמו בקבוצה אחרת... בבש זה נראה קלוש.
הוא עבר יותר ממה שאפשר להכיל ורק עזיבה תשחרר מעליו את העול.
שני הצדדים צריכים לרדת מהעץ. יעשה טוב לשני הצדדים אם שיר יחזור לעצמו ויביא את המנהיגות שלו למגרש.
כולם פה חכמים בדיעבד. עלק ברק לא יודע לנהל חדר הלבשה. וכשהוא הצליח להכיל את כל האגו של הכוכבים פה בשנתיים-שלוש הראשונות הוא כן ידע? או שפשוט שיחק לו המזל? כל המערכת בסחרור ואין אשם אחד.
זה הזמן להסתכל פנימה, להודות בטעויות, לבחור את הלוחמים שאיתם אנחנו ממשיכים ולבנות מחדש.
Guevara כתב:שני הצדדים צריכים לרדת מהעץ. יעשה טוב לשני הצדדים אם שיר יחזור לעצמו ויביא את המנהיגות שלו למגרש.
כולם פה חכמים בדיעבד. עלק ברק לא יודע לנהל חדר הלבשה. וכשהוא הצליח להכיל את כל האגו של הכוכבים פה בשנתיים-שלוש הראשונות הוא כן ידע? או שפשוט שיחק לו המזל? כל המערכת בסחרור ואין אשם אחד.
זה הזמן להסתכל פנימה, להודות בטעויות, לבחור את הלוחמים שאיתם אנחנו ממשיכים ולבנות מחדש.