אתה גומר פה אנשיםran כתב:שומעים? אני 100 אחוז עם אלונה.
קחו את זה לאן שתרצו ומה שתבינו.
רק שאני יודע במליון אחוז שאני הולך עם מי שצודק.
מעבר לזה לא יכול להרחיב. יום נפלא.
שיר צדק
Re: שיר צדק
- ForeverRed
זה בדיוק העניין.אדום זקן כתב: מי אחראי על חדר ההלבשה?
מאיפה מתחיל כל הבאלגן?
תענה רק על זה.
"מפאת כבודה",מי ישמע מה עשתה,רק טוב.
לא מעוניין לנהל דיון שלילי על האישה היקרה הזאת על גבי הפורום.
אם אתה חושב שהיא רק בעלים, כדאי שתתעדכן.
היא הרבה מעבר.
ובאמצע יש גם את אסי, שהוא הרבה יותר ממנכ"ל.
את הבעיות שג'ורדי ידע להשתיק במכבי בתור מנהל מקצועי, אצלנו משום מה מפספסים.
זה הרבה הרבה מעבר למאמן, עם כמה שנוח לך לסמן אותו כאחראי הבלעדי.
לא יודע מה שיר עשה ועד כמה זה חמור אבל הפוסט שלו זה פוסט של מישהו שמתחרט מאוד, מישהו שמוכן לתקן(ביחד עם המועדון) ולשנות רק כדי להמשיך להיות חלק מהפועל באר שבע.ran כתב:שומעים? אני 100 אחוז עם אלונה.
קחו את זה לאן שתרצו ומה שתבינו.
רק שאני יודע במליון אחוז שאני הולך עם מי שצודק.
מעבר לזה לא יכול להרחיב. יום נפלא.
הלוואי שאתה צודק. למרות שלא נראה לי, אחי.CrazyRed7 כתב: לא יודע מה שיר עשה ועד כמה זה חמור אבל הפוסט שלו זה פוסט של מישהו שמתחרט מאוד, מישהו שמוכן לתקן(ביחד עם המועדון) ולשנות רק כדי להמשיך להיות חלק מהפועל באר שבע.
יותר מידיי שחקנים "מסיימים" לא טוב עם המועדון. קורה פה משהו לא בסדר.
זה לא פרשנות שלי לפוסט שלו, זה נראה לי די ברור מה הייתה הכוונה של הפוסט ומה מסתתר מאחורי המילים שלו.שמעון א כתב: הלוואי שאתה צודק. למרות שלא נראה לי, אחי.
יותר מידיי שחקנים "מסיימים" לא טוב עם המועדון. קורה פה משהו לא בסדר.
לא זה העניין כאן, לא ראיתי שצדק אמר שהוא לא ביקש להשתחרר.zivmay כתב:
המועדון אומר בהודעה רשמית שהוא ביקש לעזוב. נראה לי שלגוף רשמי יש יותר אמינות משחקן ישראלי, שידועים בתור מחפשי תירוצים.
מה לעשות לא הכל אפשר לספר מפאת כבוד לאנשים מסויימים.bs war כתב:
אתה גומר פה אנשים
תלכו עם המועדון ב-100 אחוז במקרה הזה. בהמשך אתם תדעו דברים כבר כי אחרים ידברו.
אין דרך חזרה מפה, הוא לא יישאר במועדון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
oranu כתב:זוכר לך את הכל!
את הקטנות לשחקני התקפה של מכבי, את המנהיגות על המגרש, את הטירוף אחרי השער הכי גדול שכבשת בקריירה נגד אולימפיאקוס.
את הדיוקן של הפנים שלך מתנוסס בגאון על התפאורה
"History is written by the victors"
לצד האנשים שלקחו אותנו ביחד איתך לאן שלקחו.
אתה קורבן של הסיטואציה, קורבן של סיטואציה בלתי נסבלת והזויה שהביאה להשעיה שלך לעונה שלמה ולפגיעה קשה בתדמית המועדון.
מקווה שתוכל לסלוח, שיום אחד תבין מה היה מוטל על הכף מבחינתם ותבין שהכל היה בגלל לחץ וחוסר ידע כיצד להתמודד עם מקרה שהם מעולם לא פגשו.
אם עדיין לא התנצלו בפניך אז אני מתנצל בפניך בשמם אחי היקר.
מתנצל קודם כל בשם אלונה, בשם אסי וברק.
בשם מיכאל שהוא נסיך עולם ומעולם לא היה עושה דבר כדי לפגוע במזיד בך או באדם אחר.
מתנצל בפניך על מסכת העינויים שעברת ועל תקופה של שנה של שתיקה ושל סתימת פיות מצדך בכדי לשמור על עצמך ועל המערכת.
Having that said,
אם בסוף תעזוב שיר, זה יהיה התור שלך להתנצל!
להתנצל בפני הקהל האדיר הזה שמרח את הפרצוף שלך על כל תפאורה שמרגשת, ששר לך בכל דקה 5 בלי להפסיק ולא משנה באיזה מגרש ובאיזה מסגרת.
שהיה שם בשבילך, בשביל המשפחה שלך שתמך ודחף ללא הרף והגיע יחד איתך למקומות שאף אחד מאיתנו לא האמין שנגיע.
זה לגמרי יהיה התור שלך להתנצל ואנחנו הרווחנו את זה ביושר, למטבע יש שני צדדים ואם הדרך מראה על היפרדות אין אשם אחד.
גם לך יש אחריות במערכת יחסים הזו ובמצב שאליו הגענו.
זה נכון שאתה קורבן וכל מה שתגיד שעשו לך ושהתנהגו אליך בצורה לא מכובדת אתה כנראה צודק וזה עדיין לא יוריד מהאחריות שלך.
גם לך יש אחריות להישאר פה ולקהל להשאיר אותך, כשהתנוססת על הר ראשמור ביחד עם אליה, מאור וברק אתה נכנסת לאיזשהו מעמד מחייב ויש לך אחריות והתחייבות כלפינו האוהדים לא לעזוב בצורה הזו.
תעשה עם זה רק מה שנראה לך לנכון, אני לא יכול לדמיין שתעזוב בצורה הזאת, אוהב אותך כמו ילדה מתלהבת שאוהבת את המלך של הכיתה והוא צריך לעזוב לבית ספר אחר -
או במילה אחת?
תישאר!!!!!
Shir Tzedek כתב:אתה צריך להיות מגשר. בלי ציניות
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פוסט פופוליסטי ולא מכבד של שיר. לא מתאים. לפי התגובה המאוד חריגה של המועדון אני בטוח ב100% שיש שני צדדים למטבע הזה.
כל הזבל של העונה הזאת התחיל אי שם בפרשת חיימוב. גם אם הוא באמת פנה לחיפה והחליטו להיפטר ממנו אסור היה שזה שייעשה בצורה הזאת. העדיפו לצאת צודקים במקום חכמים. משם זה המשיך להתדרדר עם שהר, מישי ואייבינדר. הכל זה ביזנס אבל שאתה מתייחס לשחקנים בצורה הזאת זה מחלחל לכל שאר החברים שלהם בקבוצה.
כל הזבל של העונה הזאת התחיל אי שם בפרשת חיימוב. גם אם הוא באמת פנה לחיפה והחליטו להיפטר ממנו אסור היה שזה שייעשה בצורה הזאת. העדיפו לצאת צודקים במקום חכמים. משם זה המשיך להתדרדר עם שהר, מישי ואייבינדר. הכל זה ביזנס אבל שאתה מתייחס לשחקנים בצורה הזאת זה מחלחל לכל שאר החברים שלהם בקבוצה.
אני מעריך שהמועדון ינסה לקחת את זה להתנהלות של שיר בחודש האחרון ולהתעלם מכל סיפור הפרשה של צדק
שזה מרכז העניין והבסיס העיקרי שהביא את צדק למצב שהוא נמצא בו היום.
שזה מרכז העניין והבסיס העיקרי שהביא את צדק למצב שהוא נמצא בו היום.
+1הראל כתב:אין ספק רואים שיש בעיקר השנה התנהלות ואגו של בחורה , אבל אני מקווה שמכאן היא רק תלמד .
התחיל קמפיין שיר צדק בפייסבוק , טוב לפחות הם עזבו את בכר הגאונים שם .
- ForeverRed
נניח שצדק עשה בתקופה האחרונה דברים שלא הותירו ברירה אלא להיפרד ממנו.ran כתב:
מה לעשות לא הכל אפשר לספר מפאת כבוד לאנשים מסויימים.
תלכו עם המועדון ב-100 אחוז במקרה הזה. בהמשך אתם תדעו דברים כבר כי אחרים ידברו.
אין דרך חזרה מפה, הוא לא יישאר במועדון.
נשאלת השאלה מה הוביל אותו למצב הזה?
איפה החלק של המועדון?
לא חכמה להסתכל רק על הסוף.
+1 בדיוק.ForeverRed כתב: נניח שצדק עשה בתקופה האחרונה דברים שלא הותירו ברירה אלא להיפרד ממנו.
נשאלת השאלה מה הוביל אותו למצב הזה?
איפה החלק של המועדון?
לא חכמה להסתכל רק על הסוף.
תחשבו שאתם במקום עבודה מאוד מגובש מבחינה חברתית, ולאט לאט ההנהלה מתחילה לפטר את כל החברים שלכם. זה יוצר בכם כעס על מקום העבודה שהוא מתייחס ככה לאנשים.
אני כל הזמן חוזר על זה, אבל מקרה חיימוב/איינבינדר/שיימן... אני בטוח שזה הפריע להמון שחקנים, אפילו לכאלה שלא פתחו על המועדון.
אגב, בלי להתנפל עליי עכשיו, גם התביעה נגד דוידזאדה, מאוד הפריעה לחבריו לקבוצה.
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
לא נראה לי שזרקו את שיימן סתם כי לפי מה שאני יודע הוא לכלכך על מי שמכניסה לו כסף. ככה זה עם כל הערסים והדתיים(אלו שמאמינים אבל הכי בלי דרך ארץ,אין כוונה לפגוע בדתיים שכאן). אם הייתי בא והייתי אומר לבוס שלי שהוא מאנייק וזבל למרות שהוא הוגן איתי אז למה שהוא יתחשב בי?
הודעה מספר 10,000 שלי שאני אומר: גם למועדון יש חלק בדברים האלה שלא מוריד מהאגו ולא סוגר את זה בחדרי חדרים.
אבל בשורה התחתונה השחקנים לא מתאפקים ועושים בלאגן ומועדון לא יכול להבליג על דברים כאלה.
לכולם יש חלק בכשלון שלנו העונה, מההנהלה ועד לאחרון השחקנים! וזה לא אומר את זה עוד 200 פעם כל פעם צריך לחזור על זה
אבל בשורה התחתונה השחקנים לא מתאפקים ועושים בלאגן ומועדון לא יכול להבליג על דברים כאלה.
לכולם יש חלק בכשלון שלנו העונה, מההנהלה ועד לאחרון השחקנים! וזה לא אומר את זה עוד 200 פעם כל פעם צריך לחזור על זה