red ultras כתב:כל מי שאומר שבכר צריך ללכת הביתה הוא כפוי טובה גדול.
שוכחים שלא לפני הרבה זמן הוא יכול היה לברוח לנו לאירופה ונשאר כאן כדי לצמוח יחד איתנו. אני איתו באש ובמים. לצערי זו עונה רעה מאוד שלו. כמו שחקן שאיבד את הביטחון ולא מסוגל לתת פס, אבל הוא עשוי מחומר של אלופים ואין לי ספק שהתקופה הזו תעבור מתישהו והוא ייצא מזה גדול יותר וטוב יותר. גם לסר אלכס היו עונות פחות טובות. אם אני אלונה אני מחתים אותו הערב לעוד שנתיים מעבר לחוזה הנוכחי, רק כדי להוריד מסדר היום את העניין הזה. מאז שהתחילו הרחשים האלו אנחנו רק מתדרדרים.
תנו אמון באיש שהביא אותנו לסיטואציה שאנחנו בכלל מאוכזבים, תנו ביטחון לאיש שיכול להרים אותנו בחזרה!
+ הרבה, הרבה +
לא יודע אם כפוי טובה זו ההגדרה, לפחות ביחס למשתמשים כאן.
אני כן יודע שאחרי 3 הפסדים רצופים ועם איך שאנחנו ניראים מתחילת העונה אנשים עם בטן מלאה (נחזור לזה בסוף ההודעה) ואני מבין את התסכול והדאגה.
אותי קנית בעשוי מחומר של אלופים, גם אני מרגיש ככה, ואני גם בטוח שאם המערכת תרגיש תמיכה מסיבית והוייב יהיה טוב וחיובי זה ישתלם.
אמרו קודם וצדקו, זה סוג של מבחן לכמה נכונה האימרה שהקהל של בש עבר שינוי. (למען הסר ספק אני מדבר על מה שקרוי "הקהל הרחב" חאלס להיפגע בשמם. 99% מהאנשים פה לא בקטגוריה הנל ולכן סבבה פה).
מטומטם אני יודע, אבלחשוב לי לראות את הראיונות של ברק.
אחרי כמה שבתות שהוא זייף הסתקרנתי במיוחד היום.
משתדל לדלות כמה שיותר מידע מהדקה שתיים ראיון הזה;
מה השפת גוף, מבט בעיניים כנה או לא, קפיצים בשפתיים או רוק שנבלע תוך כדי שהמראיין מצליף. כל דבר יכול להסגיר מה עובר בפנים.
לקח לערוץ חרא הזה עשר דק' בערך עד שהגיעו אליו, ולמרות שנדרתי שאילדיס מאוס שאני כבר לא יכול להסתכל עליו חיכיתי ומשהו בו בראיון הזכיר לי דברים טובים שלו מפעם.
אני לא יודע להסביר , אני פשוט בוטח בו וסומך עליו.
מאמין בו שעם רוגע וסבלנות הוא יוביל אותנו לימים טובים הרבה הרבה הרבה יותר מעכשיו. והוא מבין את המטריה והוא מבין איך עקומת קריירה של מאמן מתנהלת. הוא מבין מצויין.
לגבי הבטן המלאה וההתפרקות מהמטרות בסוף ינואר (קמפיין אירופי, טוטו, אליפות, גביע נשאר רק מקומות 2-3 כמטרה).
המצב מרגיש לי כמו מישהו שהשתכר למוות וסוף סוף מקיא הכל. ואחריה תחושת ההקלה. מין רפלקס כזה של להקיא את כל מה שבלעת כדי לנקות את הגוף. למחרת תמיד זה מרגיש יותר טוב
הנה עוד + אחד בשבילך