תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
וזה שאחרי ההפסד בכדורסל האתר פח של אופירע בחר בכותרת "כמו בכדורגל"?
תקשורת צהובה
תקשורת צהובה
- The red one
לא צריך לקחת כל דבר ללב. גם אני ישר אמרתי שעשו לנו ביס בכדורסל כמו בכדורגל
כי אתה עיתונאיThe red one כתב:לא צריך לקחת כל דבר ללב. גם אני ישר אמרתי שעשו לנו ביס בכדורסל כמו בכדורגל

- The red one
וצהוב כמובןCrazyRed7 כתב: כי אתה עיתונאי
והנה הקמפיין של שכטר הצליח.
יריב טפר מודה בטעות של השופט ש״החלוקה של הכרטיסים היתה צריכה להיות אחרת״
ושופטים יתחילו לפחד להוציא כרטיסים למכבי והיד לא תהיה קלה על ההדק כמו הפועל בש הבוגרת ולא מתלוננת...
ושופטים יתחילו לפחד להוציא כרטיסים למכבי והיד לא תהיה קלה על ההדק כמו הפועל בש הבוגרת ולא מתלוננת...
- The red one
אלדר אח יקר אתה לא קצת פרנואיד?
מה זה הקמפיין הצליח? זה נראה דיי ברור שהם טעו בזיהוי
במקרה הזה לא חושב שהיה איזה קמפיין אבל אני הרבה זמן אומר שאנחנו חייבים להתלונן על שופטים ולעשות צעדים (כמו שבעבר מכבי ביקשו שופט מסוים שלא ישפוט אותם יותר והוא הפסיד בגלל זה משחקי פריים טיים), אי אפשר שידרכו עלינו ונשמור על השקט הזה שלא תורם כבר כלוםאלדר כתב:והנה הקמפיין של שכטר הצליח.
מתי לאחרונה שופט דפק אותנו?red guy כתב: במקרה הזה לא חושב שהיה איזה קמפיין אבל אני הרבה זמן אומר שאנחנו חייבים להתלונן על שופטים ולעשות צעדים (כמו שבעבר מכבי ביקשו שופט מסוים שלא ישפוט אותם יותר והוא הפסיד בגלל זה משחקי פריים טיים), אי אפשר שידרכו עלינו ונשמור על השקט הזה שלא תורם כבר כלום
בשבתbs war כתב:
מתי לאחרונה שופט דפק אותנו?
זה לא שאני פרנאויד.The red one כתב:אלדר אח יקר אתה לא קצת פרנואיד?
אני נלחם כבר שבועות לגרום לכם להוציא את הראש מהתחת.
לרדת קצת לעם, להסתכל על הדברים בגובה העיניים. להתנהג כאוהדים ולא כמנהלים עם פאסון.
ימים קשים עוברים על הקבוצה ואנחנו משדרים שהכל טוב.
תפתחו את העיניים, תתעוררו, לא הכל טוב. ממש לא.
הגיע הזמן שנשנה דיסקט ונחיה את השטח. נחיה כל החלטת שיפוט, נחיה כל פעולה מוצלחת. נתעצבן מכל שוער שמבזבז זמן.
ובקיצור נתייחס לכל דבר שיגרום לנו לחזור לעצמנו. והכי חשוב, נפעל!!!
- The red one
וזה שנצחק על זה שאפסנאי של מכבי ת'א חשוד בפדופיליה ונתלונן על זה שהשופט הודה שהוא טעה בהרחקה של שכטר זה יגרום לנו לחזור לעצמנו?
לא. מה שיגרום לנו לחזור לעצמנו זה לחיות את השטח. את הפס הטוב, את השריקה שהולכת נגדנו. את הכיף בלשיר באצטדיון.The red one כתב:וזה שנצחק על זה שאפסנאי של מכבי ת'א חשוד בפדופיליה ונתלונן על זה שהשופט הודה שהוא טעה בהרחקה של שכטר זה יגרום לנו לחזור לעצמנו?
כשהקהל שלנו כבר תקופה ארוכה לא מתרגש מזה, אז אולי יצר התחרותיות וההקנטות כן ירגש...
אתה צריך להבין שרוב הקהל לא באמת חי את זה ביומיום. הקוד לא כמונו שמרגישים הבוקר מסריח ויודעים שהתחושה הזאת תיגרר עד שבת (בתקווה שלא אחרי) רק בגלל שהקבוצה הפסידה אתמול.אלדר כתב: לא. מה שיגרום לנו לחזור לעצמנו זה לחיות את השטח. את הפס הטוב, את השריקה שהולכת נגדנו. את הכיף בלשיר באצטדיון.
כשהקהל שלנו כבר תקופה ארוכה לא מתרגש מזה, אז אולי יצר התחרותיות וההקנטות כן ירגש...
מי שלא חי את הכאב הזה לא יכול לחיות את האווירה במגרש עד הסוף כמו שצריך. אלו אנשים שאליפות היא מובנת מאליה עבורם, בשבילי גם השלישית הייתה בלתי נתפסת למרות שכולם קיבלו את זה קליל
אחי.. כולם חיים את זה ביום יום.dor69 כתב: אתה צריך להבין שרוב הקהל לא באמת חי את זה ביומיום. הקוד לא כמונו שמרגישים הבוקר מסריח ויודעים שהתחושה הזאת תיגרר עד שבת (בתקווה שלא אחרי) רק בגלל שהקבוצה הפסידה אתמול.
מי שלא חי את הכאב הזה לא יכול לחיות את האווירה במגרש עד הסוף כמו שצריך. אלו אנשים שאליפות היא מובנת מאליה עבורם, בשבילי גם השלישית הייתה בלתי נתפסת למרות שכולם קיבלו את זה קליל
העניין שהם לא יודעים *לחיות* עם זה.
כי בכר אשם ואלונה אשמה והשחקנים אשמים. לא רק בכר ואלונה אשמים. לא רק השחקנים אשמים. גם אנחנו.
הכל מתחיל ונגמר בנו האוהדים, עד שלא נפנים את זה שום דבר לא ישתנה
די, אחי, די.אלדר כתב: אחי.. כולם חיים את זה ביום יום.
העניין שהם לא יודעים *לחיות* עם זה.
כי בכר אשם ואלונה אשמה והשחקנים אשמים. לא רק בכר ואלונה אשמים. לא רק השחקנים אשמים. גם אנחנו.
הכל מתחיל ונגמר בנו האוהדים, עד שלא נפנים את זה שום דבר לא ישתנה