שיר צדק
Re: שיר צדק
מצד אחד הוא לא לרמה והוא ירד המון המון המון המון מהיכולת שלו , אבל מצד שני הוא הבלם השלישי/רביעי ברוטציה(הכל תלוי בכשירותו של ויטור) .
אחרי האדום אמרו לו להתחמם והוא עשה טובה שהלך שם על הקווים. אם באמת זרק על ההחלטה של בכר אין לו מקום להמשיך אצלנו גם אם הוא יחזור לרמות של מאלדיני בשיאו
כואב הלב. מקווה שיזכה לפרידה מכובדת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאז ההשעיה יש לו הצעה על השולחן ממכבי חיפה, התלבט המון האם להמשיך והעונה כשהוא הפך לבלם הרביעי ולפעמים אפילו החמישי (האמת בצדק כי היכולת שלו העונה הייתה איומה) אפשר להבין את הרצון שלו לעזוב.
אין לי ספק שזה בא ממנו ולא מאיתנו.
אין לי ספק שזה בא ממנו ולא מאיתנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חבל שיעזוב אבל עוד יותר חבל זה לחיפה. לא משקמים קררה שם
כנראה בלתי נמנע. הבחור בירידה עוד לפני הפרשה. מאחל לו שישקם את הקריירה, גם אם זה במכבי חיפה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שמועות איומות עליו בוואטסאפ
מתקשה להאמין שהם נכונות
מקווה מאוד שהם לא נכונות
מתקשה להאמין שהם נכונות
מקווה מאוד שהם לא נכונות
שמועות ש..שמעון א כתב:שמועות איומות עליו בוואטסאפ
מתקשה להאמין שהם נכונות
מקווה מאוד שהם לא נכונות
אתה לא יכול לזרוק ולברוח.
תכלס, לא מבין מה הקטע לכתובאדום זקן כתב: שמועות ש..
אתה לא יכול לזרוק ולברוח.
"שמעתי" ולא לכתוב מה שמעת
יאללה יא שמעון שתף אותנו.
פעם כתבתי משהו וכמעט הרגו אותי פה.
בכל מקרה, קחו בחזרה מה שאמרתי. שמועות כמו כל שמועה שיש לאנשים אחרים בקבוצות וואטסאפ.
בכל מקרה, קחו בחזרה מה שאמרתי. שמועות כמו כל שמועה שיש לאנשים אחרים בקבוצות וואטסאפ.
לפי הפרצופים שלו לקראת החימום במשחק האחרון, אין לו מקום אצלנו.
לא התנהגות של שחקן בקבוצה מקצוענית.
לא התנהגות של שחקן בקבוצה מקצוענית.
אחד מהשחקנים הפיבוריטים על כולנו, היה שחקן ענק ואישיות מדהימה.
נתן כאן 2 עונות מדהימות שמבחינתי באליפות הראשונה הוא שחקן העונה האמיתי שהפך את ההגנה
שלנו לאדירה (עוד לפני ויטור). אלילת המזל לא דפקה לו בדלת ולצערי פרשת התוסף פגעה לו קשות
בקריירה ונראה שטרם הצליח להשתקם. שיר צדק הוא אחד הגדולים שהיו כאן ובמידה ויעזוב הוא ראוי
לפרידה מכובדת ושונה מכל מה שראינו עד היום (פרט לברדה כמובן). לצערי במצב הנוכחי זה לא בריא
לו להישאר כאן.
נתן כאן 2 עונות מדהימות שמבחינתי באליפות הראשונה הוא שחקן העונה האמיתי שהפך את ההגנה
שלנו לאדירה (עוד לפני ויטור). אלילת המזל לא דפקה לו בדלת ולצערי פרשת התוסף פגעה לו קשות
בקריירה ונראה שטרם הצליח להשתקם. שיר צדק הוא אחד הגדולים שהיו כאן ובמידה ויעזוב הוא ראוי
לפרידה מכובדת ושונה מכל מה שראינו עד היום (פרט לברדה כמובן). לצערי במצב הנוכחי זה לא בריא
לו להישאר כאן.
אמן שנוכיח שאנחנו באמת מועדון גדול ונצא מהברוך הזה,בעזרת האוהדים,בעזרת ההנהלה ובעזרת טרנר (וכמובן בעזרת השם)
את דעתי על שיר אמרתי מספיק פעמים. מקווה רק שיעזוב בהשאלה, כי אני בטוח שנתחרט על כך.