אדום זקן כתב:אני אגיד את זה שוב.
בכר זה מאמן גאון,טקטיקן בחסד,מנהל משחק ביד רמה.
הבחור לא יודע לבחור שחקנים וגם שבוחר שורף אותם מהר מדי.
יכול להיות שזה תוצר של לחץ מסויים,יכול להיות שהעניין של אימון וניהול ביחד כרגע גדול עליו.
אני חושב שהדבר הכי טוב שצריך זה מישהו מלמעלה שיסדר את העניינים בזמן שבכר מתרכז נטו באימון.
נכון,קשה להאמין שהוא יקבל את זה,אבל צריך למצוא פתרון לעניין.
אף אחד לא יפטר אותו וגם לא צריך,אבל מאמן גדול יודע להכיר גם במגבלותיו.
בכל המועדונים הגדולים בעולם יש סמכות מעל המאמן.
אז מה? הם לא יודעים מה הם עושים?
17 שחקנים הגיעו בתקופתו אולי אחד/שניים השתדרגו,כל השאר או לשעבר,או בספסל,או צל של עצמם,או יהפכו להיות לשעבר.
אי אפשר להתעלם מהנתון הזה.
קול שפוי. מחזק ותומך במה שכתבת. בלשון המעטה גם אם נכנסו כספים בשל הצלחות באירופה, אחוז השחקנים שהובאו פה (על דעתו ולא על דעתו) ובאמת השתפרו הוא קטן מאוד.
אני טוען מזה זמן שחייב מנהל מקצועי (אם ברדה כשיר לתפקיד בריאותית הוא צריך לקבל את כל הסמכויות) ואם לאו למצוא מנהל מקצועי זר שינהל את המועדון מקצועית ביד רמה, יעדכן מי שצריך, יתייעץ עם מי שצריך אבל יידע לקבל החלטות אסטרטגיות.
ציינת שהמאמן ׳שורף שחקנים מהר׳ הרי הזרים האחרונים שהובאו הנה בשנים האחרונות הובאו או בשל לחץ זמן כי לא נעשו מהלכים עבור הזרים מבעוד מועד או שהיו ברירת מחדל. הרבה לחובתו של המאמן, עבודה על הסגל עושים בינואר-מרץ לעונה הבאה ולא באוגוסט. ואם כבר הבאת? תן להם לרוץ! מהיציע אין מצב להצליח ולהתחבר, ולא כולם מיגל ויטור צריך לתת להם להתחבר ולהתאקלם, עם המאמן שלנו זה לא קורה.
עובדתית נתון נוסף, גם הקונספט של להביא זרים מתוך הליגה כשל וקרס אחד אחרי השני (מקווה שטאפוקו לא יהיה נפילה) כי לא כל מי שמצליח/לא רע במקום אחד יתאים למה שאנחנו צריכים בסגל הקיים אצלנו, וכן גם עליהם צריך סקאוטינג. כי אני הייתי מופתע לגלות מהאתר של המנהלת שסאבו ׳המהולל׳ מחלץ פחות מעומר אצילי-ככה אי אפשר להצליח.
בכל מקרה דברי טעם והלוואי ואכן נמצא מנהל מקצועי שינטרל את הרעשים ואת האימפולסיביות ואשכרה נתכנן מראש דברים ולא נגיב בדיעבד.