זה לא כלכך נכון, כי כולם משתפרים ככל שהשנים עוברות.bs war כתב:
אז עובדתית אין הבדל מהותי בנתוני הריצה בשלוש העונות האחרונות.
ההבדל הוא כנראה בלאן רצים
שנית, אולי אתה מאבד יותר, אז תדע לחפות על זה במאמץ פיזי.
ושלישית, לא בדקנו את כמות הספרינטים.
זה לא כלכך נכון, כי כולם משתפרים ככל שהשנים עוברות.bs war כתב:
אז עובדתית אין הבדל מהותי בנתוני הריצה בשלוש העונות האחרונות.
ההבדל הוא כנראה בלאן רצים
אפשר להגיד את זה על כל שחקן פתאום.ForeverRed כתב:לגבי שהר, אני חושב שהוא סממן מצוין לתקופה שעוברת על הקבוצה.
משחקן משלים, רוצח שקט שחסה בצילם של טוני והמאורים, הוא שדרג את מעמדו ופתאום העיניים נשואות אליו.
זה מראה יפה את הירידה המתונה ברמה של השחקנים סביבו (גם אם באופן זמני לצורך התאקלמות).
גדול עליו.
אותם הדברים נכונים גם ללואיי טאהה, שהוא אחלה גבר ושחקן רוטציה מצוין, אבל כל זמן שהוא באנקר בהרכב אנחנו בבעיה.
או שלא הבנת או שאני לא הבנתי.CrazyRed7 כתב: אפשר להגיד את זה על כל שחקן פתאום.
קראתי כבר כמה פוסטים דומים לשלך בפייסבוק. יודע על מי?על מליקסון. נו טוב
אולי מתישהו תבינו שאף שחקן לא יצליח לבד. השלם תמיד גדול מסך חלקיו. תסתכל על מכבי תל אביב, רוב הסגל שצחקנו עלינו בשנה שעברה לוקח אליפות קלילה בלי שום חיזוק או זר ״כוכב״ שהצטרף.
בן שהר ממש לא שחקן משני בשושלת שלנו. אחד הברגים המשמעותיים לדעתי, גם אם לא ברמת הטוני/אוגו/מליקסוןForeverRed כתב: או שלא הבנת או שאני לא הבנתי.
מליקסון הוא הישראלי המרכזי שלנו בשלוש האליפויות.
אין שום קשר בינו לבין השחקנים החשובים אך משניים שציינתי, שהפכו פתאום לעיקר הקבוצה.
במילים אחרות, לא רק שלא שדרגנו את הקיים, לא רק שלא עמדנו במקום, אלא הלכנו אחורה.
אנסה להסביר את זה בצורה אחרת.yossi כתב:שהר שיפר את הנגיעה שלו בכדור בצורה די רצינית העונה.
הוא התחיל קצת שוב לרדת בזמן האחרון, אבל בסיכום של כלל הזמן אי אפשר שלא לשים לזה לב.
לא רואה איך זה מתקשר לירידה של השחקנים סביבו.
זה גורם לחלוטין בלתי תלוי.
אתה בעצם מנסה לומר שאם שחקן שהוא טוב אך לא מצוין ועם תקרה די ברורה כמו שהר בולט בהתקפה שלנו, זה אומר שאלה שאמורים להיות המצוינים לא מספקים את הסחורה.ForeverRed כתב: אנסה להסביר את זה בצורה אחרת.
אם שחקן שהיה רביעי או חמישי בחשיבותו בחלק ההתקפי קופץ פתאום כמה שלבים בהיררכיה, זה אומר אחד מהשניים.
או שהשחקן השתפר משמעותית.
או שהשחקנים סביבו הדרדרו.
האופציה הראשונה נראית לי פחות סבירה.
לכן לדעתי ההצלחה של שהר בסיבוב הראשון ובעיקר ההפיכה של טאהה לבלם המוביל של הקבוצה מסמלים משהו.
זה בערך מה שניסיתי להגיד.yossi כתב: אתה בעצם מנסה לומר שאם שחקן שהוא טוב אך לא מצוין ועם תקרה די ברורה כמו שהר בולט בהתקפה שלנו, זה אומר שאלה שאמורים להיות המצוינים לא מספקים את הסחורה.
מבחינה קבוצתית אני די מסכים.
ועדיין מרגיש לי קצת אכזרי מבחינת שהר. הוא נותן עונה באמת טובה עם כמה נגיעות גדולות בכדור.
ההשארה לדיא מול חדרה לדוגמא במחצית הראשונה, זה משהו שהוא כמעט לא עשה בעבר. היו עוד כמה וכמה בסגנון.
תסביר.red ultras כתב:לא כועס על בכר. לא מאשים אותו,
אני איתו באש ובמים. הבעיה שאני לא סומך בשיט על אלו שמעליו.