מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט
אבל תורג'מן זה עבר וזה היסטוריה , והיום אפילו בבני יהודה אין לו מקום .
שחקן שהיה טוב לפני שלוש ארבע שנים לא אומר בהכרח שהוא יהיה עדיין אותו שחקן טוב בטח כשהוא לא משחק , קח לדוגמא את עומר דמארי/שיר צדק זה ממש לא אותם שחקנים.
שחקן שהיה טוב לפני שלוש ארבע שנים לא אומר בהכרח שהוא יהיה עדיין אותו שחקן טוב בטח כשהוא לא משחק , קח לדוגמא את עומר דמארי/שיר צדק זה ממש לא אותם שחקנים.
[quote="הראל"]אבל תורג'מן זה עבר וזה היסטוריה , והיום אפילו בבני יהודה אין לו מקום .
שחקן שהיה טוב לפני שלוש ארבע שנים לא אומר בהכרח שהוא יהיה עדיין אותו שחקן טוב בטח כשהוא לא משחק , קח לדוגמא את עומר דמארי/שיר צדק זה ממש לא אותם שחקנים.[/quote]
זה לא קשור ללהביא או לא. אני מדבר על איך זוכרים אותו פה ונעשה לו עוול בהקשר הזה.
זה אותו בן תורג׳מן שניצח ביחד עם הקבוצה בבלומפילד עם הצלה מהקו. אז יש יום עסל ויום בסל לשחקנים ברמתו אבל 100% לב ונשמה תמיד היו ואנשים נוטים לשכוח לו את הטוב. זה מפריע לי אישית לקרוא את זה
שחקן שהיה טוב לפני שלוש ארבע שנים לא אומר בהכרח שהוא יהיה עדיין אותו שחקן טוב בטח כשהוא לא משחק , קח לדוגמא את עומר דמארי/שיר צדק זה ממש לא אותם שחקנים.[/quote]
זה לא קשור ללהביא או לא. אני מדבר על איך זוכרים אותו פה ונעשה לו עוול בהקשר הזה.
זה אותו בן תורג׳מן שניצח ביחד עם הקבוצה בבלומפילד עם הצלה מהקו. אז יש יום עסל ויום בסל לשחקנים ברמתו אבל 100% לב ונשמה תמיד היו ואנשים נוטים לשכוח לו את הטוב. זה מפריע לי אישית לקרוא את זה
אמתdor69 כתב:משהו שממש מציק לי, תפסיקו עם ההשמצות על תורג׳מן בכל הודעה.
נכון שהוא לא מרסלו אבל הוא שחקן מחוייב שנתן 1000% בכל דקה שלו על הדשא והיה שם ברגעים הכי קריטיים לשושלת. מעדיף 100 תורג׳י שיקיזו דם על ניב זריהן אחד שיזרוק ז**
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם הוא באמת עוזב, מגיעה לו יותר ממילה טובה, לא רק על התרומה המקצועית (היה נפלא בעונת האליפות השנייה כולל במסע הנפלא באירופה, לא זוכר בתקופה שאני אוהד את הקבוצה מגן עם יכולת להשתחרר מלחץ בצורה כל כך אלגנטית כמוהו) אלא על העובדה שבכל פעם שביקשו הקריב מעצמו למען הקבוצה ושיחק לא פעם פצוע.
מעבר להכל, אחלה בן אדם ומקצוען אמיתי.
מעבר להכל, אחלה בן אדם ומקצוען אמיתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם אני מסתכל על כל השלוש שנים, מבחינתי הוא נכנס ל11 של השושלת הכי גדולה של הפועל באר שבע.
תודה יא גבר.
תודה יא גבר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מצא קבוצה?
משוחרר עם פיצוי?
משוחרר עם פיצוי?
אריס סלוניקי.שמעון א כתב:מצא קבוצה?
משוחרר עם פיצוי?
נתן כאן תקופה מצוינת, רשום בספר הזהב של המועדון.
לאט, לאט הסגל הטוב בתולדות המועדון מתפזר לרחבי הארץ והגלובוס (כן, אני יודע שזה טבעי וצריך להתקדם אבל זה צובט בלב).
משתדל לזכור לו את התקופות היפות.
בהצלחה!
בהצלחה!
עוד 20 שנה נראה את המשחקים של עונת 2016/17, ניזכר ונעריך את המגן המצוין הזה. חלק בלתי נפרד מהעונה הגדולה בהיסטוריה של המועדון הזה.
שיהיה לו המון בהצלחה.
שיהיה לו המון בהצלחה.
שנתיים אחרי ומה6 זרים שפתחו בסאן סירו: קורהוט, ויטור, אוגו, הובאן, טוני ולוסיו נשארו 1 וחצי (כנראה בסוף החלון הזה המספר יירד ל1).
- ForeverRed
אף פעם לא החזקתי ממנו.
מגן בינוני מאוד שמילא את מקומו בהצלחה בקבוצה הגדולה ביותר שנבנתה כאן.
תודה על הכל ובהצלחה בהמשך.
מגן בינוני מאוד שמילא את מקומו בהצלחה בקבוצה הגדולה ביותר שנבנתה כאן.
תודה על הכל ובהצלחה בהמשך.
בכמה נמכר?