מתן אוחיון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מתן אוחיון
הוא כבר לא ברמה הנדרשת.
לא משנה אם שלישי, רביעי או חמישי ברוטציה, וזה לא שהוא מרוויח משכורת חייל כמו שחקני הנוער שלנו שנמצאים היום בסגל.
היה אחלה סותם חורים בתקופה שלו כאן, אבל הגיל כבר משפיע על שחקן שגם שהיה צעיר יותר היה מאוד מוגבל ברמה שלו, עכשיו כל דקה שלו על המגרש עולה לנו בשערים.
לא משנה אם שלישי, רביעי או חמישי ברוטציה, וזה לא שהוא מרוויח משכורת חייל כמו שחקני הנוער שלנו שנמצאים היום בסגל.
היה אחלה סותם חורים בתקופה שלו כאן, אבל הגיל כבר משפיע על שחקן שגם שהיה צעיר יותר היה מאוד מוגבל ברמה שלו, עכשיו כל דקה שלו על המגרש עולה לנו בשערים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני מתפלא שזה בא דווקא ממך, חשבתי שיש לך התמצאות בשוק השחקנים הישראלי...Sir Alex Ferguson כתב:הוא כבר לא ברמה הנדרשת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כמו וובה בראון ... ביום שהבלם החמישי שלנו יהיה מישהו אחר אנחנו נגיד איך הוא עזב.
אין אחד פה שבדיעבד לא משאיר את וובה.
ככה יהיה לכם גם על אוחיון
אין אחד פה שבדיעבד לא משאיר את וובה.
ככה יהיה לכם גם על אוחיון
אותם אנשים ששחטו את בן תורג'מן שוחטים עכשיו את אוחיון.
מקווה שיגיע היום שיבינו שאנחנו בליגה הישראלית. שחקנים שייעודם לקבל פירורי דקות בכל עונה תמיד יהיו כמה רמות מתחת לשחקני ההרכב.
אנחנו פאקינג מדברים פה על בלם חמישי בסגל, לאיזה רמה אתם מצפים?
מקווה שיגיע היום שיבינו שאנחנו בליגה הישראלית. שחקנים שייעודם לקבל פירורי דקות בכל עונה תמיד יהיו כמה רמות מתחת לשחקני ההרכב.
אז תעלה כבר שחקן נוער, לפחות שם יש פוטניציאל והתקרה גבוהה יותר משל אוחיון. חלאס, כל משחק עושים עליו גולReDo כתב:אותם אנשים ששחטו את בן תורג'מן שוחטים עכשיו את אוחיון.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
אתה מכיר/יצא לך לראות את שחקני הנוער שמשחקים כבלמים/מגנים ימנים?אסי, דגים כתב:
אז תעלה כבר שחקן נוער, לפחות שם יש פוטניציאל והתקרה גבוהה יותר משל אוחיון. חלאס, כל משחק עושים עליו גול
חח אם הוא אומר את זה אז הוא בטוח לא ראהThe red one כתב: אתה מכיר/יצא לך לראות את שחקני הנוער שמשחקים כבלמים/מגנים ימנים?
ואותו לא ישחטו על כל טעות?אסי, דגים כתב:
אז תעלה כבר שחקן נוער, לפחות שם יש פוטניציאל והתקרה גבוהה יותר משל אוחיון. חלאס, כל משחק עושים עליו גול
די לא יכול יותר לראות את אוחיון. עמית ביטון עדיף עליו לדעתי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
הכל היה נכון לעבר. העונה מתן אוחיון מציג יכולת מאוד נמוכה, וזה טבעי כי הוא כבר לא ילד (חודש הבא בן 33).
לא מבין מה תורמת לנו העובדה שהוא יכול לשחק בימין, באמצע ובשמאל אם בכל מקום שמשחק הוא מציג יכולת נמוכה ועולה לנו בשערים באשמתו הישירה.
לא מבין מה תורמת לנו העובדה שהוא יכול לשחק בימין, באמצע ובשמאל אם בכל מקום שמשחק הוא מציג יכולת נמוכה ועולה לנו בשערים באשמתו הישירה.
אתמול היה חלש ובגלל זה עלה לכותרות כאן.Sir Alex Ferguson כתב:הכל היה נכון לעבר. העונה מתן אוחיון מציג יכולת מאוד נמוכה, וזה טבעי כי הוא כבר לא ילד (חודש הבא בן 33).
במעט פעמים שעלה העונה ממש לא הציג יכולת נמוכה והגיל לגמרי לא קשור לכלום.
אבל ככה זה שרוצים להעביר נקודה
ביחס לפונקציה שהוא ממלא ומידת המעורבות שלו במצב, זה מוזרות שנתקעתם דווקא אצלו
- Sir Alex Ferguson
ומה עם המשחק שלו בסמי עופר? הבור שהשאיר באגף בשיווין של הפועל חיפה? בכל פעם ששיחק השנה הרגשת שהוא לא ברמה, הרגשת שהגול יבוא, לא יודע איך להסביר את זה אבל כשאתה רואה אותו אתה מבין שהגיל כבר משפיע ויש ירידה גדולה ביכולת אצל אוחיון.RedBend כתב: אתמול היה חלש ובגלל זה עלה לכותרות כאן.
במעט פעמים שעלה העונה ממש לא הציג יכולת נמוכה והגיל לגמרי לא קשור לכלום.
אבל ככה זה שרוצים להעביר נקודה
ביחס לפונקציה שהוא ממלא ומידת המעורבות שלו במצב, זה מוזרות שנתקעתם דווקא אצלו
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נמנע מלצאת נגד שחקנים, בטח לא על גבי הפורום
אבל אי אפשר שלא לתהות למה הוא עדיף על איזה ילד מהנוער שישתפשף כשנידרש לשחק עם בלם חמישי.
נכון שבעבר זה התאים יותר, בעיקר כי הוא היה טוב יותר.
הוא דעך (ברור שזאת גם נגזרת של ביטחון) והוא פשוט לא מספיק טוב. ברמה שהוא מציג, אין לו יתרון על פני ילד מהנוער, צר לי.
אבל אי אפשר שלא לתהות למה הוא עדיף על איזה ילד מהנוער שישתפשף כשנידרש לשחק עם בלם חמישי.
נכון שבעבר זה התאים יותר, בעיקר כי הוא היה טוב יותר.
הוא דעך (ברור שזאת גם נגזרת של ביטחון) והוא פשוט לא מספיק טוב. ברמה שהוא מציג, אין לו יתרון על פני ילד מהנוער, צר לי.
אגב. האם מישהו פה מכיר עוד מועדון בארץ שמחזיק אצלו בסגל בלם חמישי במשכורת של (לפחות) 100 אלף דולר?
מצאתם את הקורבן של אתמול?
משחרר 4 שחקנים לפניו.
אין לי ציפית מאוחיון. הוא בסגל כדי לסתום חורים. יש לי ציפיות מאלחמיד, הרוש, נייג׳ל, שהר, סבע, קבהא, וכמובן בכר והצוות.
והם לא עומדים בציפיות.
משחרר 4 שחקנים לפניו.
אין לי ציפית מאוחיון. הוא בסגל כדי לסתום חורים. יש לי ציפיות מאלחמיד, הרוש, נייג׳ל, שהר, סבע, קבהא, וכמובן בכר והצוות.
והם לא עומדים בציפיות.