מושאלים 2018/2019
- The red one
Re: מושאלים 2018/2019
קצת עדכונים:
- אור דדיה כבש היום במדי בני לוד שער בכורה במסגרת בוגרים. זה קרה ב-1:1 עם קבוצתו נגד הפועל כפר סבא.
- גל נבון הושאל ל-מ.ס דימונה וכבר היום פתח בהרכב ב-1:1 מול ירוחם. דימונה בצמרת ליגה ב' דרום ב' (לוהט שם בצמרת)
- אור דדיה כבש היום במדי בני לוד שער בכורה במסגרת בוגרים. זה קרה ב-1:1 עם קבוצתו נגד הפועל כפר סבא.
- גל נבון הושאל ל-מ.ס דימונה וכבר היום פתח בהרכב ב-1:1 מול ירוחם. דימונה בצמרת ליגה ב' דרום ב' (לוהט שם בצמרת)
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 04 ינואר 2019, 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה על העידכונים. בחיים לא הייתי יודע שגל נבון בליגה ב׳.The red one כתב:קצת עדכונים:
- אור דדיה כבש שער היום במדי בני לוד שער בכורה במסגרת בוגרים. זה קרה ב-1:1 עם קבוצתו נגד הפועל כפר סבא.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הסיפור שלו בכלל הזוי , לא היה בקבוצה ובתוכניות שלה בקיץ (אמרו משהו עם הצבא לא יודע).
פתאום חזר לפני חודש ומשהו , והיום עובר לדימונה.
פתאום חזר לפני חודש ומשהו , והיום עובר לדימונה.
- The red one
הוא עדיין לא בשום תכניות. הוא רצה לעבור רק לקבוצה שתבטיח לו להיות שוער ראשון. אף קבוצה בלאומית לא התחייבה על זה וגם קבוצות בליגה א' ומטה לא ממש רצו.
מה שקרה הוא שלדימונה נפצע לפני שבוע השוער הראשון ולכן היו צריכים באופן דחוף שוער, כי השני שלהם רק באוגוסט יהיה בן 19. בסוף החליטו על השאלה של נבון כי כנראה שלא יכלו למצוא משהו טוב יותר בינואר. סוף סוף ישחק כדורגל וסביר להניח שבקיץ הבא כבר ימצאו לו קבוצה שתבטיח לו להיות שוער ראשון, במידה ויציג יכולת טובה בדימונה.
מה שקרה הוא שלדימונה נפצע לפני שבוע השוער הראשון ולכן היו צריכים באופן דחוף שוער, כי השני שלהם רק באוגוסט יהיה בן 19. בסוף החליטו על השאלה של נבון כי כנראה שלא יכלו למצוא משהו טוב יותר בינואר. סוף סוף ישחק כדורגל וסביר להניח שבקיץ הבא כבר ימצאו לו קבוצה שתבטיח לו להיות שוער ראשון, במידה ויציג יכולת טובה בדימונה.
דדיה שחקן שלנו עדיין?
זוכר שנתן משחק טוב בטרנר מול סכנין במחזור האחרון לפני שנתיים.
כן שחקן שלנו. לא אתנגד לראות אותו חוזר על חשבון קורהוט, אני בטוח שהוא לא נופל מכל התורגמנים למניהם.שמעון א כתב:דדיה שחקן שלנו עדיין?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא מגן ימני.גיא חניה כתב: כן שחקן שלנו. לא אתנגד לראות אותו חוזר על חשבון קורהוט, אני בטוח שהוא לא נופל מכל התורגמנים למניהם.
להחזיר אותו ולמכור את אלו בקיץ.
ולהחזיר למרות שהוא לא מושאל את דודי טוויטו וכבר יש לנו שני שחקני בית מחליפים שנראים לא רע בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אור דדיה מגן שמאלי, נועם גמון מגן ימיני.דר אדום בנשמה כתב: הוא מגן ימני.
להחזיר אותו ולמכור את אלו בקיץ.
ולהחזיר למרות שהוא לא מושאל את דודי טוויטו וכבר יש לנו שני שחקני בית מחליפים שנראים לא רע בכלל.
טוויטו לא שלנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה למה מול בני סכנין בסוף עונת 2016/17 הוא פתח בעמדת המגן הימני...גיא חניה כתב: אור דדיה מגן שמאלי, נועם גמון מגן ימיני.
טוויטו לא שלנו.
בן תורג'מן שיחק בשמאל.
ואני רשמתי שדודי טוויטו לא מושאל.
הבנת הנקרא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צודק, הוא שיחק שנים בשמאל ועבר לשחק בנוער מגן ימיני.דר אדום בנשמה כתב: זה למה מול בני סכנין בסוף עונת 2016/17 הוא פתח בעמדת המגן הימני...
בן תורג'מן שיחק בשמאל.
ואני רשמתי שדודי טוויטו לא מושאל.
הבנת הנקרא...
דודי טוויטו לא יחזור לפה מאותה סיבה שדן ביטון לא יחזור לפה, לא שווה לשלם עליהם כסף.
אם אני לא טועה גם נגד בית"ר בטדי אור דדיה שיחק בימין.
האמת? מהמעט (מאוד) שראיתי לא התרשמתי.
יש כאן מישהו שעקב אחריו לעומק ויכול לספר?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היה אמור לשחק בחדרה העונה אבל לוד נלחמה עליו ונשאר שם.delta7 כתב:אם אני לא טועה גם נגד בית"ר בטדי אור דדיה שיחק בימין.
ממה שאני מבין, דווקא נועם גמון (בהפועל עפולה) מרשים הרבה יותר ויש כבר דיבורים על עניין מלפחות קבוצה אחת בליגת העל.
דרך אגב, אלקרינואי אתמול עם בישול יפה באשדוד, התחיל את הפריצה ברגל ימין וסיים עם הרמה מצוינת ברגל שמאל לקינדה שנגח פנימה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גמון משחק בלם בהרבה משחקים. הוא מאוד מוכשר, אבל נמוך.Sir Alex Ferguson כתב: היה אמור לשחק בחדרה העונה אבל לוד נלחמה עליו ונשאר שם.
ממה שאני מבין, דווקא נועם גמון (בהפועל עפולה) מרשים הרבה יותר ויש כבר דיבורים על עניין מלפחות קבוצה אחת בליגת העל.
דרך אגב, אלקרינואי אתמול עם בישול יפה באשדוד, התחיל את הפריצה ברגל ימין וסיים עם הרמה מצוינת ברגל שמאל לקינדה שנגח פנימה.
עוד מישהו רוצה להחזיר את טוויטו?
לא. את תורגמן כגיבוי לשמאל. ואת עמית ביטון במקום אוחיון.