לא מבין מה הניסיון העלוב הזה להצדיק את ההתנהגות שלו או להשוות אותה לאוגו או לביטון או השד יודע.
הבחור יצא פרחח,נקודה.
הוא משחק באלופת המדינה,קצת פאסון.
ילדים רואים אותו,מה הם לומדים?
זאת לא כניסה לרגל,נסיון לגליצ לא מוצלח,הצמדת ראשים.
הדביל הזה אשכרה בא לריב איתו מכות.
yedidel כתב:
טפשי כן.
אבל לא רמת אלימות כזאת. תשמע דבר כזה לא ראיתי הרבה זמן
וחאתם פעמיים השנה לא היה צריך לקבל צהוב שני פעמיים על שטויות וניצל עד שבא המשחק מול מכבי עם עבירה מטופשת בחצי של מכבי.
רוצים לשפוט את סאבו על היכולת המקצועית? בבקשה, אבל אל תעשו איפה ואיפה כי הוא לא הראשון וגם לא האחרון שמורחק אצלנו על מעשה טיפשי בשנים האחרונות.
אדום זקן כתב:לא מבין מה הניסיון העלוב הזה להצדיק את ההתנהגות שלו או להשוות אותה לאוגו או לביטון או השד יודע.
הבחור יצא פרחח,נקודה.
הוא משחק באלופת המדינה,קצת פאסון.
ילדים רואים אותו,מה הם לומדים?
זאת לא כניסה לרגל,נסיון לגליצ לא מוצלח,הצמדת ראשים.
הדביל הזה אשכרה בא לריב איתו מכות.
לא מצדיקים כלום. עשה טעות חמורה וצריך לשלם. רק בואו נסקול אותו באבנים.
שמעון. שחקן מחוייב ב 200 אחוז, עובד קשה ודי יציב בהגנה. עולה להתקפה בכל הזדמנות, משחק על עיוור עם מליקסון, אבל וזה האבל הגדול, 90 אחוז מהמסירות שלו מתבזבזות.
אני כמעט בטוח שמאמני היריבות אומרים לשחקנים שלהם לאפשר לו קבלת כדור....
זה כמו שמשאירים בכדורסל שחקן עם אחוזים נמוכים לזריקת 3 חופשי שיקלע...
שמעון, אתה בחור רציני, תבדוק את הדיוק של בן במסירה האחרונה (לא במסירות רוחב או אחורה). בשנה שעברה כמה בשולים היו לביטול השני??
חייב לשפר את זה.
MikiRed כתב:שמעון. שחקן מחוייב ב 200 אחוז, עובד קשה ודי יציב בהגנה. עולה להתקפה בכל הזדמנות, משחק על עיוור עם מליקסון, אבל וזה האבל הגדול, 90 אחוז מהמסירות שלו מתבזבזות.
שמעון, אתה בחור רציני, תבדוק את הדיוק של בן במסירה האחרונה (לא במסירות רוחב או אחורה). בשנה שעברה כמה בשולים היו לביטול השני??
חייב לשפר את זה.
ברור שיש מקום לשיפור במסירה האחרונה. אני לא עיוור, אבל אתם קצת מגזימים עם החוסר דיוק שלו. יש לו מספר נאה של בישולים בתקופה שלו אצלנו.
ובקשר לביטון השני, אל תשכח שהוא גם מגביה קרנות ובעיטות חופשיות. מבחינה הגנתית? יש לאורן הרבה מה ללמוד מבן.
MikiRed כתב:שמעון. שחקן מחוייב ב 200 אחוז, עובד קשה ודי יציב בהגנה. עולה להתקפה בכל הזדמנות, משחק על עיוור עם מליקסון, אבל וזה האבל הגדול, 90 אחוז מהמסירות שלו מתבזבזות.
חייב לשפר את זה.
אני מציע לך לראות את השידור החוזר של המשחק.
אחד השחקנים הבודדים עם אינטלגנציית וקריאת משחק שיש לנו.
נכון,לא הכי מדוייק,אבל בתכלס מי אצלנו כן.
חייב לשפר את זה.
רק מזכיר שמגן צריך קודם כל להגן.
אז עם כל הכבוד לסאבו, בואו.