איפה ראית שאמרו משהו מעבר?אדום זקן כתב: מועדון צריך לשמור על הפאסון שלו,להגיד "היו יותר טובים וניצחו" ובכך לסיים.
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
כשהוא אמר את זה הוא צדק. זה היה ב2014.yedidel כתב:
והם יצאו מגוחכים תמיד. מזל שאין אצלנו איזה טב"ח שיגיד "הבלוף יתגלה בסוף"
אין קשר צדק או לא צדקReDo כתב: כשהוא אמר את זה הוא צדק. זה היה ב2014.
לא מכובד לדבר ככה
אין סיבה להקטין אותם, זה יהיה פתטי כשהפער 17 נק'!
מודעות לבעיה היא חלק מהפתרון, והם לטעמי מתנהגים בדיוק כמו שצריך...
לאט לאט גם השתן יעלה להם לראש והם יחשבו שוב שהם חצי אלים.
מודעות לבעיה היא חלק מהפתרון, והם לטעמי מתנהגים בדיוק כמו שצריך...
לאט לאט גם השתן יעלה להם לראש והם יחשבו שוב שהם חצי אלים.
רק אהבה תנצח...
מאז שטוכמן התחיל לסקר אותנו, הכתבות עלינו בוואלה ירדו 3 דרגות ברמה. רק רכילות וציטוטים עלומים
מה נשאר?
מה נשאר?
זוועה. איזה הבדל משמעותי משלמה וייס. ככה זה כשהכתב שמסקר אותך עובד מהבית 90% מהזמן. הפעם האחרונה שהוא עבר את צומת קסטינה אורן סגרון עוד פתח בהרכב. רואה תקצירים ומעלה טקסטים שמבוססים על תחושות ותיאוריות. השגיא כהן של הכתבים.yedidel כתב:מאז שטוכמן התחיל לסקר אותנו, הכתבות עלינו בוואלה ירדו 3 דרגות ברמה. רק רכילות וציטוטים עלומים
מה נשאר?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל מאז שטוכמן עבר לסקר אותנו בוואלה ושפשכצקי ושירי הורידו את ספורט5 לתחתית, פתאום ספורט1 נהיה האתר הכי אמין לקרוא בו...
אני יודע שהרבה מחרימים את וואן ובצדק, אבל אין יותר אמין מכלפי. היחיד שעושה עבודה עיתונאית ולא עובד מהבית
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אותו כלפי כתב רק לפני יומיים שסבע מחוץ להרכב בעקבות הצעה מסין.אסי, דגים כתב:אני יודע שהרבה מחרימים את וואן ובצדק, אבל אין יותר אמין מכלפי. היחיד שעושה עבודה עיתונאית ולא עובד מהבית
הנפצה מוחלטת.
אתה ואני לא יודעים את זה. הוא הראשון שכתב שיוספי יפתח וזה אכן קרה. בכל מקרה בים של כתבים עצלנים הוא אור חיוביForeverRed כתב: אותו כלפי כתב רק לפני יומיים שסבע מחוץ להרכב בעקבות הצעה מסין.
הנפצה מוחלטת.
- The red one
הוא לא כתב את זה, הוא העביר ידיעה על ההתעניינות מסין והעורכים עשו מזה ומהעובדה שהוא מחוץ להרכב מטעמים (ואחר כך שינו את זה, אגב).ForeverRed כתב: אותו כלפי כתב רק לפני יומיים שסבע מחוץ להרכב בעקבות הצעה מסין.
הנפצה מוחלטת.
מצטרף למה שנאמר כאן - כרגע מבחינת כתבים ברמה הארצית, כלפי הכי חי את המועדון. ממליץ גם לחברים כאן שסולדים מוואן שאם הם רוצים להתעדכן במה שקורה בקבוצה לעקוב אחרי הכתבות שלו, אבל לשים לב טוב שהוא הכתב

ממש לא הנפצה, רשם על התעניינות ובאמת הייתה כזאת.ForeverRed כתב: אותו כלפי כתב רק לפני יומיים שסבע מחוץ להרכב בעקבות הצעה מסין.
הנפצה מוחלטת.
זה שהעורך המטומטם שלו דוחף כותרות של קליקבייטס ומסיק מסקנות שנוח לו על דעת עצמו זאת כבר בעיה אחרת.
גילוי נאות -
הוא חבר ואני יכול להבטיח לך שהוא אף פעם לא ממציא ולא מחרטט כמו כתבים אחרים.
בואו נגיד רק שהוא עושה את העבודה שלו נאמנה.
אבל עצם זה שיש שחקנים שמדליפים לו זה מראה על בחישה מתחת לשטח.
הניקוי אורוות לא הסתיים... חייב להעיף את המדליפים. זה פוגע באמון של השחקנים, של הצוות ובכלל זה חלק מהסחרור שחייב להעצר.
אבל עצם זה שיש שחקנים שמדליפים לו זה מראה על בחישה מתחת לשטח.
הניקוי אורוות לא הסתיים... חייב להעיף את המדליפים. זה פוגע באמון של השחקנים, של הצוות ובכלל זה חלק מהסחרור שחייב להעצר.
משהו שהרגיז אותי
מאתמול אחרי הדרבי, הכותרת הראשית ב one תמונה של שחקני מכבי מודים לקהל...
למה לא תמונה עם השמחה של אוהדי הפועל ת"א? למה לא תמונה של שחקני מכבי מתוסכלים לאחר שריקת הסיום? זה לא נראה לכם מכוון?
מה אני לא צודק?
רק אותי זה הרגיז?
למה לא תמונה עם השמחה של אוהדי הפועל ת"א? למה לא תמונה של שחקני מכבי מתוסכלים לאחר שריקת הסיום? זה לא נראה לכם מכוון?
מה אני לא צודק?
רק אותי זה הרגיז?
ברור שזה מכוון, ברור שהם נותנים למכבי רוח גבית על עונה של קבוצה אחת.שמעון א כתב:משהו שהרגיז אותי
מה אני לא צודק?
רק אותי זה הרגיז?
ובוקר טוב, מתחיל לחזור קצת יצר התחרותיות.. סימן טוב.