שיר צדק
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שיר צדק
אחרי עוד תצוגת נפל של הבלמים אתמול ועוד משחק (כבר שלישי השנה) שאלחמיד מתנהג בטיפשות ושווה שני צהובים ואדום כבר לא בטוח כמה הפערים בינו לבין טאהה ואלחמיד (שבמילא יעדר מהמשחק הקרוב) גדולים.
צריך לעשות את הדברים בזהירות, בטח כשגם צריך להריץ את מיגל, אבל אחרי אתמול אני כבר לא חד משמעי שהפערים בין צדק לבין טאהה ואלחמיד כאלה גדולים, פשוט שני בלמים חסרי אינטליגנציה, כאלה שיכולים לזרוק לפח את כל היתרונות שיש להם על צדק מודל 2018 בגלל הבנה נמוכה מאוד של המשחק.
צריך לעשות את הדברים בזהירות, בטח כשגם צריך להריץ את מיגל, אבל אחרי אתמול אני כבר לא חד משמעי שהפערים בין צדק לבין טאהה ואלחמיד כאלה גדולים, פשוט שני בלמים חסרי אינטליגנציה, כאלה שיכולים לזרוק לפח את כל היתרונות שיש להם על צדק מודל 2018 בגלל הבנה נמוכה מאוד של המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טאהא ואלחמיד פיזיים ומהירים אבל לא קלאסיים ולא אלגנטיים. אין צורך בשניהם וצריך להריץ את שיר עד סוף העונהSir Alex Ferguson כתב:אחרי עוד תצוגת נפל של הבלמים אתמול ועוד משחק (כבר שלישי השנה) שאלחמיד מתנהג בטיפשות ושווה שני צהובים ואדום כבר לא בטוח כמה הפערים בינו לבין טאהה ואלחמיד (שבמילא יעדר מהמשחק הקרוב) גדולים.
מקווה ששיר יקח את הצ'אנס כבר בשבת במקום אלחמיד ויראה שינוי
הוא רע מאוד כבר תקופה ארוכה.
עדיין אי אפשר להתכחש לזה שאיתו ההנעת כדור הרבה יותר שקטה ומשחררת לחץ לעומת טאהא שהוא ההיסטריה בהתגלמותה עם הכדור.
עדיין אי אפשר להתכחש לזה שאיתו ההנעת כדור הרבה יותר שקטה ומשחררת לחץ לעומת טאהא שהוא ההיסטריה בהתגלמותה עם הכדור.
זה לא עניין של היסטריה הוא פשוט לא טכני.RedHell כתב:הוא רע מאוד כבר תקופה ארוכה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עם מי?MikiRed כתב:אם ויטור יחזור לעצמו, צריך לנסות את שיטת שלושת הבלמים, כשתהיה רוטצייה בין 4 בלמים.
אין לך מגנים שמספקים מספרים והיחיד שכן סיפד אורן ביטון עדיין לא חזר ולא ברור גם איך הוא יחזור.
שחקני אגף רוצים לשחרר פה כמו במכירה סיטונאית.
אז עם מי תשחק באגפים במערך של 3 בלמים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התצוגת נפל האחרונה הייתה עם שיר צדק.Sir Alex Ferguson כתב:אחרי עוד תצוגת נפל של הבלמים אתמול ועוד משחק (כבר שלישי השנה) שאלחמיד מתנהג בטיפשות ושווה שני צהובים ואדום כבר לא בטוח כמה הפערים בינו לבין טאהה ואלחמיד (שבמילא יעדר מהמשחק הקרוב) גדולים.
4-4 מול הפועל חיפה שעכו הצליחו לשמור מולם על שער ריק!
המשחק מול מכבי תל אביב היה תצוגת נפל קבוצתית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טאהה או אלחמיד יכולים לפרוח לבאמת גבהים חדשים כשיהיה לידם אחד... ויטור.
בלי קשר ליכולת של ויטור, את הבנת המשחק, האינטיליגנציה, הקלאס והאלגנטיות הוא לא איבד.
בקשר לשיר צדק, כל השיקולים המקצועיים לא רלוונטיים בעניינו. חסינות מלאה.
בלי קשר ליכולת של ויטור, את הבנת המשחק, האינטיליגנציה, הקלאס והאלגנטיות הוא לא איבד.
בקשר לשיר צדק, כל השיקולים המקצועיים לא רלוונטיים בעניינו. חסינות מלאה.
רק אהבה תנצח...
אם רוצים לחזור להיות קמצוץ ממה שהיינו פעם, הוא חייב לחזור וזה לא מעניין אותי על חשבון מי.
אם מוותרים עליו, אז לא למדנו כלום.
אם מוותרים עליו, אז לא למדנו כלום.
ועל סמך מה אתה אומר את זה? כי הוא שיר צדק?
בואו נחזיר גם את ראדי והובאן.
בואו נחזיר גם את ראדי והובאן.
שיר צריך לשחק ליד ויטור, שיחזיר אותו מהחושך.
לא הייתי מוותר על שיר בלי להלחם עליו.
במקומות אחרים כתבנו על חוסר במנהיגות... שיר הוא מנהיג.
מדאיג אותי יותר קו הירידה של מליקסון...
כיוון שהכל עובר דרכו, אם הוא לא מצויין, בש לא משחקת, ובזמן האחרון הוא לכל היותר בינוני.
לא הייתי מוותר על שיר בלי להלחם עליו.
במקומות אחרים כתבנו על חוסר במנהיגות... שיר הוא מנהיג.
מדאיג אותי יותר קו הירידה של מליקסון...
כיוון שהכל עובר דרכו, אם הוא לא מצויין, בש לא משחקת, ובזמן האחרון הוא לכל היותר בינוני.
הוא המפתח מבחינתי.
עם כמה שזה יישמע מצחיק לאור היכולת הגרועה שלו,שיר צדק זה אחד האנשים שיכולים לשנות את חדר ההלבשה.
והיום בכר צריך להתחיל קודם כל מחדר ההלבשה.
אחרון הגלדיאטורים שנשארו מהתקופה ההיא.
דווקא עכשיו צריך להעצים אותו.
עם כמה שזה יישמע מצחיק לאור היכולת הגרועה שלו,שיר צדק זה אחד האנשים שיכולים לשנות את חדר ההלבשה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צדק כששיחק היה מאוד חלש, אבל אני כל כך מיואש מחוסר הבנת המשחק של אלחמיד וטאהה שאני לא בטוח שהם עדיפים עליו גם ביכולת שלו היום, ובמקרה של שיר אולי נרוויח מנהיג ושחקן שמבין משחק ולא בלם שנותן ליריבה קרן במתנה כשהיא בכלל לא במשחק או בלם שכל כדור גובה בתוך הרחבה מולו זה חצי גול ליריבה (השאלה היחידה מה השחקן היריב יעשה עם כדור הגובה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מסכים איתך מאוד.אדום זקן כתב:הוא המפתח מבחינתי.
אין תחליף לשקט נפשי, ובהנעת כדור שמייצרת משחק כדורגל אמיתי וללא פאניקה.
כרגע אלחמיד החוליה החלשה, טאהא מהיר חזק עוצמתי אבל נגר מידי בחשיבה שלו.
בכר יוצא למלחמה על השחקנים הלא נכונים. בגלל זה גם לא הולך לנו.