ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
חחחח נו באמת
מה כל כך מופרך לכם?
אולי לא מכבי, אבל אין לי ספק שחיפה ובית"ר ינסו לצרף אותו
מופרך כי זה מצחיק.bs war כתב:מה כל כך מופרך לכם?
איזה סיבה יש לו לעבור לקבוצה אחרת?בשביל השקל וחצי שישלמו יותר?
אם אוגו יעזוב זה רק להצעה גדולה מחו״ל. בדיוק כמו טוני. אז אין סיבה להתייחס לספקולציות המצחיקות האלה.
אגב, הוא אמר ושמעתי באוזניים שלי שאין סיכוי שהוא ישחק במכבי תל אביב ו״זה לא קשור לכסף״
אם הדיווחים לגבי ההצעה שהגשנו לו נכונים, הם יכולים להציע לו יותר מ"שקל וחצי יותר"CrazyRed7 כתב: מופרך כי זה מצחיק.
איזה סיבה יש לו לעבור לקבוצה אחרת?בשביל השקל וחצי שישלמו יותר?
אם אוגו יעזוב זה רק להצעה גדולה מחו״ל. בדיוק כמו טוני. אז אין סיבה להתייחס לספקולציות המצחיקות האלה.
הדיווחים לא נכונים.bs war כתב:
אם הדיווחים לגבי ההצעה שהגשנו לו נכונים, הם יכולים להציע לו יותר מ"שקל וחצי יותר"
ההצעה לא מדהימה אבל חיפה או בית״ר לא יציעו יותר ובטח שלא ל3 שנים.
הוא יכול וכנראה ישיג את החוזה הזה(600 אלף פלוס) בליגה אחרת. הוא לא ישחק בארץ.
- The red one
אני מניח שכשהוא כתב "הם" הוא התכוון למכבי תל אביב ולא לחיפה או בית"ר
הביטחון שלך מאוד מרשים. מעניין לדעת מאיפה הבקיאות הזאת בפרטי במו"מ.CrazyRed7 כתב: הדיווחים לא נכונים.
ההצעה לא מדהימה אבל חיפה או בית״ר לא יציעו יותר ובטח שלא ל3 שנים.
הוא יכול וכנראה ישיג את החוזה הזה(600 אלף פלוס) בליגה אחרת. הוא לא ישחק בארץ.
נווה- התכוונתי לחיפה ובית"ר. חיפה זה מועדון שנתן לדמארי, שכטר, גרשון ועטר חוזים סביב ה- 500 אלף דולר. וואלה הם מטומטמים אם הם לא שמים משהו כזה על אוגו
- The red one
הא אוקיי אז מחילה. אני דווקא פחות חושב שחיפה יעשו את זה, בטח לא ביתר. אם יש לי איזשהו חשש קטן ממחטף של אוגו בארץ זה ממכבי תל אביב
אני גם חושש ממכבי אבל רק השנאה שלו אליהם תמנע ממנו לחתום שם למרות שהיו דברים בעבר.
חיפה וביתר באמת אוםציה ריאלית עבורו בארץ.
ה"שנאה" שלו אליהםהראל כתב:אני גם חושש ממכבי אבל רק השנאה שלו אליהם תמנע ממנו לחתום שם למרות שהיו דברים בעבר.
חלאס עם זה חברים
שמעון גרשון, אבוקסיס, זהבי... כולם שנאו את הקבוצה היריבה. 700-800k והוא עם החולצה של הפינגווין עונה הבאה. (וגולדהאר הוכיח שהסכומים האלה לא מזיזים לו).
ואל תגידו עכשיו פייר פליי.
נ.ב.
ועונה הבאה יהיו להם 25k מנויים בבלומפילד.
כנראה זה החוזה המשמעותי האחרון שלו,אני גם תמורות 50 אלף דולר הפרש הייתי נוסע צפונה (צריך לעבוד 4 חודשים בשנה ויש גם ים קרוב ללכת עלו בדצמבר)
ושכטר מה איתו?הראל כתב:אני גם חושש ממכבי אבל רק השנאה שלו אליהם תמנע ממנו לחתום שם למרות שהיו דברים בעבר.
די להיות נודניקים, הם לא יחתימו שחקן בן 30 לחוזה שמן כשיש להם את דור פרץ וגלזר. וגם לו אין שום סיבה לשחק בישראל. יש לו ביקוש בטורקיה והוא כנראה ישחק שם תמורת חוזה שמן. אתם סתם אוכלים סרטים כמו תמיד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדעתי בגלל המחווה שעשו לו עם אמא שלו לא יחתום בקבוצה אחרת בארץ. או שישאר אצלנו או שיעזוב את ישראל בקיץ...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!