מכירה או השאלה?סניור כתב:לפי צנציפר, בדרך להפועל תל אביב.
מניח שאפשר למצוא עוד כמה קבוצות שיתעניינו בו.
ניב זריהן
Re: ניב זריהן
יש לו מה לתרום וראינו את זה בשבוע שעבר מול סכנין.
לא משחררים קיצוני עם רגל שמאל בעונה כזאת!
לא משחררים קיצוני עם רגל שמאל בעונה כזאת!
השאלה בלבד, צעד נכון
אפשר זריהן תמורת דן ביטון?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ממשיך לטעון שלמרות שהוא פציע, והרבה פעמים שכונתי במשחק ובהתנהלות שלו, יש לו כדורגל ויש לו חוצפה חיובית.
תמיד כשנכנס, גם כשיש לחץ, מבקש תכדור בלי הפסקה, מנסה בלי הפסקה לייצר וכמעט תמיד גם מצליח לייצר לעצמו ולאחרים מצבים.
כמו במשחק מול סכנין, בדקות המעטות ששיחק ייצר יותר משחקנים אחרים ששיחקו דקות ארוכות (הפעם יותר מממן ובן בסט).
תמיד כשנכנס, גם כשיש לחץ, מבקש תכדור בלי הפסקה, מנסה בלי הפסקה לייצר וכמעט תמיד גם מצליח לייצר לעצמו ולאחרים מצבים.
כמו במשחק מול סכנין, בדקות המעטות ששיחק ייצר יותר משחקנים אחרים ששיחקו דקות ארוכות (הפעם יותר מממן ובן בסט).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יותר מעיד על החולשה היחסית שלהם לצערינו.Sir Alex Ferguson כתב:ממשיך לטעון שלמרות שהוא פציע, והרבה פעמים שכונתי במשחק ובהתנהלות שלו, יש לו כדורגל ויש לו חוצפה חיובית.
ואם זריהן זה השחקן ה12 שלך (חילוף ראשון) אז המצב פקטטה
- The red one
לא מבין את ההתלהבות החיובית ממנו אתמול. אני לא חושב שהוא הראשון שצריך לעוף, אבל התעצבנתי ממנו אמש (כמו משאר השחקנים) ולא להיפך. וזה בערך מה שקורה תמיד כשהוא נכנס, חוץ ממול בית'ר ירושלים.
ונכון, אני זוכר את הבישול בדקה 119.
החמצות זה עניין של חוסר ביטחון וחלודה.
צריך להכניס אותו לעניינים ואני מאמין שהוא יתרום עוד הרבה.
האחרון כרגע שאני חושב להפתר ממנו.. יש עציצים יותר גדולים ממנו אצלנו בקבוצה
אחרי ההחמצה איבד לגמרי ביטחון, לא ראיתי דבר כזה המון זמן. ממש ברח מהכדור והיה עם הראש באדמה. אחרי הבישול היה אפשר לראות את ההתפרצות שלו.
עם כל העצבים עליו גם אני בדעה שמבין עזרא, בן בסט וממן, זריהן הוא האחרון שצריך לעזוב אם בכלל. יש מה לתרום כמחליף.
עם כל העצבים עליו גם אני בדעה שמבין עזרא, בן בסט וממן, זריהן הוא האחרון שצריך לעזוב אם בכלל. יש מה לתרום כמחליף.
אני זוכר יותר את ההחמצהThe red one כתב:לא מבין את ההתלהבות החיובית ממנו אתמול. אני לא חושב שהוא הראשון שצריך לעוף, אבל התעצבנתי ממנו אמש (כמו משאר השחקנים) ולא להיפך. וזה בערך מה שקורה תמיד כשהוא נכנס, חוץ ממול בית'ר ירושלים.
1+אלדר כתב:החמצות זה עניין של חוסר ביטחון וחלודה.
רק תזכירו כמה שחקנים בסגל יכולים לשחק בשני הכנפיים?
הקטע הזה עם ה0 משחק אגפים לא ממש עובד ואתם רוצים לשחרר שחקן כנף ?!
הוא לא ״מתעקש״. אין לו שחקני אגף לכן הוא מחפש פתרונות אחרים.הראל כתב:אבל המאמן מתעקש לשחק עם 0 אגפים .
הוא לא יתאים מערך לאדון ניב זריהן.
ומי בנה את הסגל?CrazyRed7 כתב: הוא לא ״מתעקש״. אין לו שחקני אגף לכן הוא מחפש פתרונות אחרים.
הוא לא יתאים מערך לאדון ניב זריהן.
חוץ מזה, יש את עזרא שהיה ההחתמה הראשונה של הקיץ ואף פתח באירופה. היה אפילו דיבור שהוא המחליף של טוני בצד שמאל.
יש לו גם את חן עזרא למשל , לא שאני חושב שעזרא וזריהן זה שחקנים שעליהם אפשר לבנות . שניהםלא צריכים להיות פה .
אבל גם הוא לא מתאים מערך להסלבנייק/סבע
אבל גם הוא לא מתאים מערך להסלבנייק/סבע