גיא עזורי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: גיא עזורי לך הביתה

שליחה על ידי bs war »

אדם כתב:להוציא את בן בסט וירו בלו אני די מסכים איתך, אבל בכל זאת, אתה לא מסכים שעם עידוד ותמיכה גדולים יותר שלכם הייתם מגיעים רחוק יותר בנתיים? אתה טוען ששריקות הבוז וחוסר התמיכה גם בפיגור הן לא פקטור בחוסר ההצלחה הרגעי?
אני יודע בוודאות שאם הקהל שלנו לא היה מעודד בנתניה, עילוט וביום שבת נגד מכבי ת"א, ספק אם היינו נמצאים במצב של 9 מ-12 נקודות היום. נקודה למחשבה.
חוסר העידוד זה פקטור. אבל לא הכי משמעותי.
תאמין לי שרוב הבעייתיות בב"ש השנה זה לא הקהל. עזורי בנה קבוצה שלקהל קשה להתחבר אליה. הקפטן הוא שחקן רכש לא הכי מנוסה, שעדיין לא הוכיח את עצמו, ואמור לדחוף ולהוביל קבוצה, ולהיות מן שליח בין האוהדים לקבוצה- וכל זה בגיל 24.
לא שיש לי מישהו יותר טוב לסרט הקפטן (אולי בונפלד אם היה לו מקום בהרכב). ובכל זאת זה מאוד בעייתי.
ומיותר לציין את מסע הרכש המגוחך והלא הכרחי, בחירת הזרים ושחרורם לאחר חודש בלבד והטעויות הטקטיות שחוזרות על עצמן במשחקים.

שוב, בב"ש יש לחץ. אנחנו לא יכולים להעלים אותו לגמרי. אנחנו יכולים לנסות ולהפחית ממנו. ושחקנים שלא עומדים בלחץ שלא ישחקו בב"ש.
עוד משהו, שנה שעברה כמעט כל שחקן שהתראיין אמר שזה תענוג וחוויה לעבוד עם גיא לוי, משמע החיבור של המאמן עם השחקנים היה טוב. עם עזורי אני לא ממש רואה את זה. אני חושב שקבוצה צריכה לדעת להתמודד עם חוסר-תמיכה מהקהל, ולנסות לשחק במצבים יותר קשים בשביל מישהו אחר- המאמן. אצל שתי החיפאיות זה קורה. גם בהפועל ת"א. במיוחד בבני יהודה, ששם אני חושב שחלק מאוד גדול מההצלחה זה החיבור המושלם של גיא לוזון ושחקניו.
וכן, גם שנה שעברה בב"ש השחקנים הצליחו להתעלות על עצמם במצבים של פיגור וכשהקהל לוחץ, כי הם כנראה הרגישו ששווה להם לשחק- אם לא בשביל האוהדים- בשביל גיא לוי. כרגע קשה לי להאמין ששחקנים מצליחים לדרבן את עצמם לשחק בשביל גיא עזורי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:אם יש ביניכם, כל אותם אלו שקיללו ואיחלו לגיא לוי "ברכות" שונות ומיתות משונות, קצת יושר וטיפת אמת - אתם צריכים לבקש סליחה ענקית מהאיש הזה, שאין לי שום ספקות שאם היה נשאר- הכל היה ניראה אחרת.

ואם עדיין חושבים על מישהו להחליף את עזורי - אז ההוא שהיה כאן שנה שעברה עדיין פנוי (בניגוד להכפשות כאילו סגר במכבי ת"א לפני סיום העונה שעברה - שזה עוד שקר גס שכל מי שהפיץ אותו והאמין לו חייב לבקש מחילה).

ניר, שלא תטעה. כי לעליהום מצד הקהל על גיא לוי, אין משקל - ולו הקל שבקלים - בעובדה שלא המשיך. בחירה אישית שלו גרידא, בשל הבדלי גישות וחילוקי דעות עם אלונה, כאשר הוא יוצא מנייק לא קטן, וזאת עוד מבלי לזקוף "לזכותו" את התנהלותו האישית והמקצועית, שבעדינות נגדיר אותה כלא מקובלת. (ואתה יודע יפה שלא נמניתי על עדת מבקשי ראשו..)

כך שלמעשה חזרה אפשרית שלו אינה ריאלית, הרבה יותר מהסיבה שהוא עצמו לא יחפוץ בכך, מאשר האנטיגוניזם שמהלך שכזה יעורר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה עדיין לא צריך למנוע מאנשים מסויימים להתוודות על חטאיהם ולהתחרט על מה שעשו לו.
נכון שזאת ספקולציה שלי, אבל יכול להיות שאם באמת היה במקום המקולל הזה שניקרא "וסרמיל" אווירה יותר טובה בשנה שעברה, אולי היינו מרוויחים אותו לשנה נוספת ולראשונה מזה שנים רבות היה לקבוצה מאמן שמחזיק פה יותר מעונה אחת, שגם יודע איפה החורים והבעיות ומה דרוש כדי לסתום אותם.
אבל אתה באמת צודק - לפנות אליו אחרי שהגיא הנוכחי החליף את כל הסגל - ולדרוש ממנו להצליח ועוד עם קהל כמו שלנו -זאת באמת בקשה מוגזמת - ולצערי זה נכון לגבי כל מאמן אחר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

8red כתב:זה עדיין לא צריך למנוע מאנשים מסויימים להתוודות על חטאיהם ולהתחרט על מה שעשו לו.
נכון שזאת ספקולציה שלי, אבל יכול להיות שאם באמת היה במקום המקולל הזה שניקרא "וסרמיל" אווירה יותר טובה בשנה שעברה, אולי היינו מרוויחים אותו לשנה נוספת ולראשונה מזה שנים רבות היה לקבוצה מאמן שמחזיק פה יותר מעונה אחת, שגם יודע איפה החורים והבעיות ומה דרוש כדי לסתום אותם.
אבל אתה באמת צודק - לפנות אליו אחרי שהגיא הנוכחי החליף את כל הסגל - ולדרוש ממנו להצליח ועוד עם קהל כמו שלנו -זאת באמת בקשה מוגזמת - ולצערי זה נכון לגבי כל מאמן אחר.
גיא לוי מאמן כדורגל נהדר ומוכשר על זה אין ויכוח וספק, אני אפילו בטוח שרוב המקטרגים שלו בפן המקצועי
יסכימו שכדורגל האיש יודע. לצערי גיא לוי התנהל בצורה הזויה וניסה להיות בעל הבית של המועדון ולרגע
שכח שהוא סה"כ מאמן בוגרים. בנוסף, התנהלותו הילדותית מול האוהדים שהסתיימה בכמעט תביעה נגד
אוהד בגלל התבטאות באתר, הפכה אותו ללא רלוונטי לאמן כאן. בניגוד לגוטמן שהידע והנסיון המקצועי מצליחים
לגבור על יחסי האנוש הבעייתיים לעיתים (למרות שהתבגר לא מעט), גיא לוי עדיין תקוע וספק אם יצליח
להיות מאמן מוביל בכדורגל הישראלי. נכון לכתיבת שורות אלה ניצן שירזי הוא המאמן היחיד שפנוי בשוק
הפנויים ואני לא בטוח שזה מה שמתאים לנו, במיוחד אחרי שסירב פעם או פעמיים לרדת דרומה (חכם...)

סמל אישי של משתמש
אדם
Title: הפועל חיפה

שליחה על ידי אדם »

על גיא לוי אני חייב להסכים איתך. גם איתנו הוא היה ביחסים רעועים ובכאסח מתמיד עם הקהל.
[align=center]תמונה[/align]

שלח תגובה