אולי המקורות שלנו שונים, לפי מה שאני יודע יש פערים גם בנוגע לשכר וגם בנוגע לאורך החוזה.CrazyRed7 כתב: אתה טועה ומטעה.
הסכומים שהמועדון מוכן לשלם לאוגו מקובלים(פחות או יותר) על אוגו. (מה שפורסם בתקשורת לא נכון, אף אחד לא הציע לו הצעה שבסופו יקבל פחות בנטו בגלל המיסוי)
הסיבה שאוגו לא האריך חוזה עד עכשיו היא אורך החוזה שהוצע לו(כאן אני חושב שהמועדון צריך לקחת את ה״סיכון״ ולתת לי את השנתיים-שלוש) והסיבה השניה היא הרצון של אוגו לבחון את השוק בינואר.
זה קצת יותר מורכב מ״תנוווו לו עוד 50 אלף יורווווווו״. אלונה וברק לא טיפשים, הם מודעים לחשיבות של אוגו בדיוק כמו שאנחנו מבינים, אבל כנראה שהשכר הגבוה שהורגלנו אליו בשנתיים האחרונות זה טו מאצ׳ בשלב הזה.
נקווה שההצעות שיגיעו בינואר יהיו כאלה שיגרמו גם למועדון וגם ואוגו להגיע להסכם שטוב גם לשחקן וגם למועדון.
הפערים הם לא גדולים, אבל זה בגלל שהדלת עכשיו סגורה. בינואר הדלת תפתח, ג'ון יבין כמה הוא יכול להרוויח בחוץ, ואז הפערים יהיו גדולים. בדיוק כמו במקרה טוני.
לעתי, אם לא יחתום עד ינואר, הסיכוי שהוא יישאר הוא קטן מאוד.
ואני אכתוב כאן עוד משהו, לדעתי בסוף ההנהלה כן תסכים לדרישות של אוגו, אבל כמו עם טוני היא תסכים להם כשהם כבר לא יהיו רלוונטיות אחרי שהוא כבר יקבל הצעות גבוהות יותר מקבוצות אחרות.