מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
עצרו! משהו לא פופולרי לפניכם!
מאור האהוב הוא עקב האכילס של המערכים האחרונים שבכר מנסה לסגל. תרצו תסכימו, תרצו תפסלו בבוז, הוא עקב האכילס.
למה? בגילו, הוא נופל בין העמדות; מצד אחד הוא לא קיצוני, מצד שני הוא לא 50:50, מצד שלישי הוא לא ממש משחק מאחורי החלוץ.
הוא קוסם, אגדה, הכי גדול שדרך כאן, אבל במערך הקיים, אם היה משחק בשלישית הקישור שחקן דוגמת גולסה למשל או אוחנה כשהוא מפוקס, היינו נראים הרבה הרבה הרבה יותר טוב. אפילו האסלביינק יכול במידה מסויימת.
אין לו את הבאלנס הנכון בין הגנה להתקפה.
מאור האהוב הוא עקב האכילס של המערכים האחרונים שבכר מנסה לסגל. תרצו תסכימו, תרצו תפסלו בבוז, הוא עקב האכילס.
למה? בגילו, הוא נופל בין העמדות; מצד אחד הוא לא קיצוני, מצד שני הוא לא 50:50, מצד שלישי הוא לא ממש משחק מאחורי החלוץ.
הוא קוסם, אגדה, הכי גדול שדרך כאן, אבל במערך הקיים, אם היה משחק בשלישית הקישור שחקן דוגמת גולסה למשל או אוחנה כשהוא מפוקס, היינו נראים הרבה הרבה הרבה יותר טוב. אפילו האסלביינק יכול במידה מסויימת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדעתי דווקא במחצית הראשונה היה היחידי שתפקד.
במחצית השנייה הגול הגיע אחרי שהוא תפקד כקיצוני והוא ובן ביטון תקפו גלים גלים את ההגנה של קריית שמונה.
מדאיג מאוד שבגילו ועם כל שחקני הרכש שרכשנו ובלא מעט כסף המשחק בדקות רבות עדין תלוי בו כשהכדור לא אצלו המשחק פשוט תקוע.
במחצית השנייה הגול הגיע אחרי שהוא תפקד כקיצוני והוא ובן ביטון תקפו גלים גלים את ההגנה של קריית שמונה.
מדאיג מאוד שבגילו ועם כל שחקני הרכש שרכשנו ובלא מעט כסף המשחק בדקות רבות עדין תלוי בו כשהכדור לא אצלו המשחק פשוט תקוע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אולי באמת כדאי משחק אחד בלעדיו כדי שאנשים יבינו כמה הוא קריטי.
חברים,
תוותרו על הקטע של "שאנשים יבינו כמה הוא קריטי", לא ביקרתי את היכולת שלו לרגע, רק את ההתאמה שלו למערך.
חושב אחרת, זכותך, אבל בלי הודעות שמכוונת אליי כאילו אני אוהד כפוי טובה משער 2
תוותרו על הקטע של "שאנשים יבינו כמה הוא קריטי", לא ביקרתי את היכולת שלו לרגע, רק את ההתאמה שלו למערך.
חושב אחרת, זכותך, אבל בלי הודעות שמכוונת אליי כאילו אני אוהד כפוי טובה משער 2
- The red one
אוהד כפוי טובה משער 2 עם כוכבית
אבל ברור לך שההזזה שלו לאגף היא לא המיקום הטבעי שלו במערך?Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי דווקא במחצית הראשונה היה היחידי שתפקד.
במשחק מול מכבי, בלי עוד אחד שיתן "גוף" באמצע, נצא עם ארגז תפוחים ברשת
נוטה להסכים.
אם צריך לחלק אז מתוך הרביעיה שהר-סבע-מליקסון-נייג'ל שני האחרונים לדעתי הכי דומים בתכונות.
סבע ושהר הם שחקנים של פיניש
מאור ונייג'ל שחקנים שאמורים לייצר.
לפני שנייג'ל הגיע חשבתי שהוא יכול לשחק בכל אחת מעמדות ההתקפה כולל בשפיץ. ככל שהזמן עובר אני מבין שטעיתי והמקום שבו הוא ימצה את עצמו זה לבוא מהאמצע או משמאל.
כרגע ולקראת ינואר וצפונה, אם נרצה לסגת לשלישיית קישור כמו פעם הנפגע העיקרי אמור להיות מאור. כי בסוף לדעתי זה יתכנס לתחרות בין שניהם ונייג'ל מביא דברים אחרים שהם מאסט.
לא אונס את המציאות באמירות כמו "מאור לא הולך ונהיה צעיר יותר" מבחינתי הגיל של מאור משקר, אלא נטו תכונות של שחקנים שאמורים לשחק יחד עם 3ית קישור.
אם צריך לחלק אז מתוך הרביעיה שהר-סבע-מליקסון-נייג'ל שני האחרונים לדעתי הכי דומים בתכונות.
סבע ושהר הם שחקנים של פיניש
מאור ונייג'ל שחקנים שאמורים לייצר.
לפני שנייג'ל הגיע חשבתי שהוא יכול לשחק בכל אחת מעמדות ההתקפה כולל בשפיץ. ככל שהזמן עובר אני מבין שטעיתי והמקום שבו הוא ימצה את עצמו זה לבוא מהאמצע או משמאל.
כרגע ולקראת ינואר וצפונה, אם נרצה לסגת לשלישיית קישור כמו פעם הנפגע העיקרי אמור להיות מאור. כי בסוף לדעתי זה יתכנס לתחרות בין שניהם ונייג'ל מביא דברים אחרים שהם מאסט.
לא אונס את המציאות באמירות כמו "מאור לא הולך ונהיה צעיר יותר" מבחינתי הגיל של מאור משקר, אלא נטו תכונות של שחקנים שאמורים לשחק יחד עם 3ית קישור.
השחקן היחיד שעוד יש לו שכל בקבוצה.
בלי מאוד אנחנו נהיה הפועל חיפה של שנה שעברה.
מרחבה לרחבה.
בלי מאוד אנחנו נהיה הפועל חיפה של שנה שעברה.
מרחבה לרחבה.
- ForeverRed
יש לך גולסה או אוחנה זמינים לשחק?Totti כתב:עצרו! משהו לא פופולרי לפניכם!
נייגל מבחינה הגנתית הרבה פחות אחראי ממאור!
מה כזה מבריק בסבע עד כה שהוא מקבל חסינות?
הייתי מנסה רוטציה בין שלושתם שכל פעם יש אס אחר מהספסל.
הוא כל הזמן מחפש את השערyedidel כתב:מה כזה מבריק בסבע עד כה שהוא מקבל חסינות?
מבחינת פוטנציאל של מספרים אין לך מישהו שמתקרב אליו בקליניות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מנסה לחשוב אם מליקסון על הספסל מי ינהל את המשחק עם שכל. שהר? סבע? הם שחקנים שיודעים רק לסיים, לא מייצרים לאחרים כלום. ניג'ל היחידי שיכול לייצר אבל במערך הנוכחי כשיש עומס באמצע אין לו מספיק שטח, את השער והבישול אתמול הוא עשה מהאגף.Totti כתב: אבל ברור לך שההזזה שלו לאגף היא לא המיקום הטבעי שלו במערך?
במשחק מול מכבי, בלי עוד אחד שיתן "גוף" באמצע, נצא עם ארגז תפוחים ברשת
אני לאט לאט מתחיל לחשוב שבגלל חוסר היכולת של סבע ושהר לשחק באגף (בניגוד לניג'ל ומליקסון) אם מחפשים להוריד מישהו מההתקפה זה צריך להיות סבע/שהר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קשה לוותר על מליקסון עכשיו