מיחאי קורהוט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מיחאי קורהוט

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: שבר בשוקית זה גיבוס של הרגל וכמה שבועות העדרות, אי אפשר לשחק כדורגל- בודאות.
אורן ביטון נעדר על שבר דומה 3 חודשים.

אולי נקע או חבלה.
לפי מה שהבנתי, השאלה היא האם השבר הוא בלי תזוזה ואז מדובר בפציעה קלה יותר או עם תזוזה ואז הפציעה היא קשה יותר.
כמובן שאני מסתמך על הדיווחים בתקשורת בנוגע לסוג הפציעה.
בכל מקרה, הדיווחים דיברו על עוד שבועיים העדרות אבל בקבוצה ביקשו ממישי שינסה לחזור מוקדם יותר לאור החיסרון במגן שמאלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי מה שהבנתי, השאלה היא האם השבר הוא בלי תזוזה ואז מדובר בפציעה קלה יותר או עם תזוזה ואז הפציעה היא קשה יותר.
כמובן שאני מסתמך על הדיווחים בתקשורת בנוגע לסוג הפציעה.
בכל מקרה, הדיווחים דיברו על עוד שבועיים העדרות אבל בקבוצה ביקשו ממישי שינסה לחזור מוקדם יותר לאור החיסרון במגן שמאלי.
עניין התזוזה הוא הפער בין פציעת "רפי דהאן" לפציעת "אורן ביטון" כמדומני.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אחלה גבר,אבל הזר הראשון שצריך ללכת בקיץ.
הרמה שלו כל כך נמוכה שהוא פשוט מבזבז מקום של זר.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אדום זקן כתב:אחלה גבר,אבל הזר הראשון שצריך ללכת בקיץ.
בקיץ?
אני מהמר על ינואר הקרוב. ובן תורגמן יחתום במקומו.
ואז יהיה אפשרי להביא 2 זרים
לקישור האחורי
ולחלק ההתקפי

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב:אחלה גבר,אבל הזר הראשון שצריך ללכת בקיץ.
מחצית שניה הוא היה נראה כמו שחקן ליגה ב'

לאן לעזאזל נעלמה כל האחריות, הקלאסה והחכמת משחק שהיו לו לפני שנתיים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

M.I.O כתב: בקיץ?
אני מהמר על ינואר הקרוב. ובן תורגמן יחתום במקומו.
ואז יהיה אפשרי להביא 2 זרים
לקישור האחורי
ולחלק ההתקפי
אני נותן לאורן ביטון 3 שבועות עד שהוא הולך לניתוח וגומר את העונה.
חכו עם השחרורים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב: מחצית שניה הוא היה נראה כמו שחקן ליגה ב'

לאן לעזאזל נעלמה כל האחריות, הקלאסה והחכמת משחק שהיו לו לפני שנתיים.
בקבוצה שבה הוא שיחק גם אתה היית נראה שחקן.
הוא אחלה גבר ואני באמת אוהב אותו.
מקצועית הוא פשוט גרוטאה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

קשה לי עם הזיכרון הקצר של האוהדים שלנו.
מישי היה טוב מאוד אצלנו, גם באירופה, נכון שבגלל אורן ביטון שהוא גם ישראלי וגם טוב יותר נוצרה סיטואציה שחיפשנו לו קבוצה אחרת בקיץ כי אין לנו צורך בזר על הספסל, אבל אל תהפכו אותו לאיזה שמעון הרוש.
בסמי עופר חטפנו גול על אלחמיד כשהיה מגן שמאלי והגול הרביעי של הפועל חיפה גם היה על מתן אוחיון ששיחק בשמאל כשבין היתר אותו מתן אוחיון גם מאבד כדור וגם לא עוצר את המתפרצת של סכנין בדרך ל1-1 שבוע שעבר.
אין היום מגן ישראלי טוב יותר ממישי בליגה. אם אורן חוזר והפציעה מאחוריו אז אין כמובן בעיה להביא מגן ישראלי פחות בכיר שישב על הספסל במקום מישי, אבל לחשוב על איזה בן תורג'מן פותח אצלנו כמגן שמאלי קבוע עד לסוף השנה, מפחיד...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:קשה לי עם הזיכרון הקצר של האוהדים שלנו.
מישי היה טוב מאוד אצלנו, גם באירופה, נכון שבגלל אורן ביטון שהוא גם ישראלי וגם טוב יותר נוצרה סיטואציה שחיפשנו לו קבוצה אחרת בקיץ כי אין לנו צורך בזר על הספסל, אבל אל תהפכו אותו לאיזה שמעון הרוש.
בסמי עופר חטפנו גול על אלחמיד כשהיה מגן שמאלי והגול הרביעי של הפועל חיפה גם היה על מתן אוחיון ששיחק בשמאל כשבין היתר אותו מתן אוחיון גם מאבד כדור וגם לא עוצר את המתפרצת של סכנין בדרך ל1-1 שבוע שעבר.
אין היום מגן ישראלי טוב יותר ממישי בליגה. אם אורן חוזר והפציעה מאחוריו אז אין כמובן בעיה להביא מגן ישראלי פחות בכיר שישב על הספסל במקום מישי, אבל לחשוב על איזה בן תורג'מן פותח אצלנו כמגן שמאלי קבוע עד לסוף השנה, מפחיד...
הוא אף פעם לא היה "טוב מאוד".
מגן סביר,לפני הפציעה,מגן בלית ברירה אחרי הפציעה.
בטח לא אחד שצריך לתפוס מקום של זר.
שנה שעברה קיבלנו מביטון 14 גולים וכמות פחותה בחצי של ספיגות עם אותם בלמים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הוא גמור. גרוטאה.
בינואר הייתי חותך אותו אם אורן חוזר לכשירות. שיחזירו מקסימום את תורג'מן שלא רואה דקות בבני יהודה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

היה מגן טוב לפניי הפציעה ואחריה מגן גרוע.
לא יותר טוב מאופיר דוידזאדה לצורך העניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

"זיכרון קצר".
כותב את זה כבר שנתיים.

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

נחלש מאוד.
כרגע אין ברירה וצריך להישאר לא חושב שאפשר לבנות על אורן ביטון
אני עדיין חושב שבכל מקרה צריך לעבור ל3 בלמים וזריהן צריך להיות במקומו ברוב המשחקים בעונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: "זיכרון קצר".
כותב את זה כבר שנתיים.
אסור לשכוח ששנה שעברה שיחק פצוע (בגלל שהקבוצה ביקשה, משהו שראוי להעריך) תקופה ארוכה ואחרי זה עשה ניתוח שדי גמר לו את העונה בטח לאור היכולת הטובה של אורן ביטון.
השנה הוא משחק בלי מחנה אימון בקיץ, בלי הכנה אמיתית, וכשהוא פלוס מינוס בלי כדורגל אותה תקופה כמו צדק (ועכשיו שוב משחק פצוע בגלל שמבקשים ממנו במקום לנוח עוד שבועיים כפי שהרבה אחרים היו עושים).
צריך לראות האם הירידה ביכולת היא בגלל ההכנה הלקויה ביחד עם החודשים שלא שיחק או שהגיל בנוסף לפציעות שעבר פגעו בו.
בעונה הראשונה שלו הוא היה טוב מאוד, כולנו דיברנו על שדרוג לעומת דוידזאדה. אבל אני חושב שלאור מכסת הזרים וההחתמה של אורן ביטון, אם אורן כשיר, אפשר בהחלט להביא ישראלי שיהיה פחות טוב אבל זול יותר ויפנה לנו מקום של זר במקום מישי, אפילו בינואר הקרוב.
ועדין, ממשיך לחשוב שמישי טוב יותר מהמגינים הישראלים בליגה (למעט אורן ביטוןן), ושיש לו תכונות (הטכניקה והשקט שלו עם הכדור, הוא לא שחקן לחיץ) שהם ברמה מאוד גבוהה. אני לא שוכח איך נראה מגן שמאלי רע. סטייל שמעון הרוש ואפילו בן תורג'מן (מי זוכר פנדל וטעות נוספת שנתנו למכבי חיפה שני שערים תוך 5 דקות אחרי שהובלנו בסמי עופר כשמרוב שהיה חלש ברק מכניס את מתן אוחיון במקומו לעמדת המגן השמאלי?).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

משהו שממש מציק לי, תפסיקו עם ההשמצות על תורג׳מן בכל הודעה.
נכון שהוא לא מרסלו אבל הוא שחקן מחוייב שנתן 1000% בכל דקה שלו על הדשא והיה שם ברגעים הכי קריטיים לשושלת. מעדיף 100 תורג׳י שיקיזו דם על ניב זריהן אחד שיזרוק ז**

שלח תגובה