חן עזרא
Re: חן עזרא
הרגתם את השחקן. הגיע לכאן כשחקן ספסל והדקות בהתאם, הבעיה היא בשחקני ההרכב.
שחקן דוחה תארים. משפט מעולה בהקשר של חן עזרא.ns75 כתב:״יש שחקנים שאתה פשוט לא יכול לדמיין עם צלחת. עזרא הוא אחד כזה״
אורן יסיפוביץ מסכם הכל במשפט אחד
לא יאמן שהוא אצלנו עכשיו ואנחנו אלה שמתבכיינים על כמה שהוא פרווה. במקרה הזה הכתובת הייתה מרוחה על הקיר כל הקיץ. חן עזרא זה לא שחקן שמניף צלחת. נקווה שיצליח לעזור להביא עוד גביע בפוקס.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
המטרה המרכזית של ספסל היא לשדרג. בדרך כלל לשחקני הספסל גם קל יותר כי הם כשהם נכנסים בדקה 60+ הם לרוב צריכים להתמודד מול שחקני הגנה שכבר משחקים שעה לפחות.CrazyRed7 כתב:הרגתם את השחקן. הגיע לכאן כשחקן ספסל והדקות בהתאם, הבעיה היא בשחקני ההרכב.
הוא לא עושה את זה. הוא לא ה-בעיה שלנו עד כה, אבל בהחלט אחד הסימפטומים. יכול להסכים שהכתבה הזו עושה לו עוול
אני חושב שבקבוצה ההיא גם חן עזרא היה פורח כי הכל זרם ותיקתק כמו שעון שוויצרי.delta7 כתב: דווקא משפט אחר משך את תשומת ליבי, כשיוסיפוביץ' מזכיר את תקופת השיא (אינטר, סאות'המפטון) ומציין:
"ובימים ההם החלה להישאל השאלה - "מה ברק בכר לא יכול לעשות?". הרי מה שעשה, הצליח. השמיים הם הגבול, היה נראה.
אז זהו, שהגבול לא בשמיים. הגבול כנראה הוא חן עזרא."
אבל באמת לצפות מחן עזרא להוביל קבוצה במשבר כזה זה חסר סיכוי.
ואגב הוא אמר גם על עוד שחקנים שהם מאותו זן כמו בן בסט וזריהן אז זה קצת כואב על חן שהוא מסמל את הכשלון של העונה
לשדרג את מה?הוא בא למשבצת ריקה. שנה שעברה הגיבוי היחיד לטוני ומאור היה זריהן(וקואנקה..). זה לא שהוא המחליף של טוני, סה״כ בא להעמיק את הסגל.The red one כתב: המטרה המרכזית של ספסל היא לשדרג. בדרך כלל לשחקני הספסל גם קל יותר כי הם כשהם נכנסים בדקה 60+ הם לרוב צריכים להתמודד מול שחקני הגנה שכבר משחקים שעה לפחות.
הוא לא עושה את זה. הוא לא ה-בעיה שלנו עד כה, אבל בהחלט אחד הסימפטומים. יכול להסכים שהכתבה הזו עושה לו עוול
הוא לא כוס התה שלי, אבל עושים לו עוול גדול מאוד. בואו לא נשכח שמדובר באחד הישראלים המצטיינים בעונה שעברה(זה מעיד על רמת הישראלים, אבל הוא לא אשם בזה).
- ForeverRed
הוא לא אשם בכלום ובכל זאת אי אפשר להתעלם מהתרומה האפסית של הספסל שלנו.CrazyRed7 כתב: לשדרג את מה?הוא בא למשבצת ריקה. שנה שעברה הגיבוי היחיד לטוני ומאור היה זריהן(וקואנקה..). זה לא שהוא המחליף של טוני, סה״כ בא להעמיק את הסגל.
הוא לא כוס התה שלי, אבל עושים לו עוול גדול מאוד. בואו לא נשכח שמדובר באחד הישראלים המצטיינים בעונה שעברה(זה מעיד על רמת הישראלים, אבל הוא לא אשם בזה).
זו אחת הסיבות המרכזיות לתוצאות העונה.
איזה תרומה הייתה לספסל בעונה שעברה?באמת שואל. לא זוכר איזה תרומה מיוחדת.ForeverRed כתב: הוא לא אשם בכלום ובכל זאת אי אפשר להתעלם מהתרומה האפסית של הספסל שלנו.
זו אחת הסיבות המרכזיות לתוצאות העונה.
הבעיה היא בהרכב הראשון. בחוסר איזון של ההרכב הראשון ועוד כמה בעיות מקצועיות. הספסל זו בעיה מינורית לטעמי.
בקבוצה ההיא חן עזרא לא מועמד לחיזוק מלכתחילה.שיש כתב: אני חושב שבקבוצה ההיא גם חן עזרא היה פורח כי הכל זרם ותיקתק כמו שעון שוויצרי.
אבל באמת לצפות מחן עזרא להוביל קבוצה במשבר כזה זה חסר סיכוי.
ואגב הוא אמר גם על עוד שחקנים שהם מאותו זן כמו בן בסט וזריהן אז זה קצת כואב על חן שהוא מסמל את הכשלון של העונה
זה העניין.
+100000CrazyRed7 כתב:הרגתם את השחקן. הגיע לכאן כשחקן ספסל והדקות בהתאם
אפילו אמיר חלאיילה תרם יותר שנה שעברהCrazyRed7 כתב: איזה תרומה הייתה לספסל בעונה שעברה?באמת שואל. לא זוכר איזה תרומה מיוחדת.
הבעיה היא בהרכב הראשון. בחוסר איזון של ההרכב הראשון ועוד כמה בעיות מקצועיות. הספסל זו בעיה מינורית לטעמי.
רחוק מלהיות הבעיה שלנו העונה, כמעט כמו שרחוק מלהיות הפתרון או אפילו חלק ממנו.
אין לי יותר מדי טענות ספיציפיות אליו (כנל בבסט) כי מה שאתה רואה זה מה אתה מקבל במקרה שלהם.
הוא מהסוג השכיח שאם הקבוצה רצה הוא טוב, בטח עם הבשלות סופסוף של גיל 29 שידעו לספר מקורביו בכתבות אחרי שחתם.
בפועל, כשהקבוצה מדשדשת הוא ידשדש איתה עד אינסוף.
במקרה שלו זה לא משהו חדש או לא שגרתי (על הקו חיפה-הפועל-ביתר נוספה עוד תחנה בסהכ)
אין לי יותר מדי טענות ספיציפיות אליו (כנל בבסט) כי מה שאתה רואה זה מה אתה מקבל במקרה שלהם.
הוא מהסוג השכיח שאם הקבוצה רצה הוא טוב, בטח עם הבשלות סופסוף של גיל 29 שידעו לספר מקורביו בכתבות אחרי שחתם.
במקרה שלו זה לא משהו חדש או לא שגרתי (על הקו חיפה-הפועל-ביתר נוספה עוד תחנה בסהכ)
ידשדש?RedBend כתב:רחוק מלהיות הבעיה שלנו העונה, כמעט כמו שרחוק מלהיות הפתרון או אפילו חלק ממנו.
עלה מהספסל ונתן מתנות לסכנין ב10 שחקנים.
החזיר אותם למשחק ונתן להם להאמין שאפשר.
ובלי קשר למשחק הזה.. מאז ומעולם טענתי את מה שאומרים עכשיו על חן עזרא.
זה בדיוק כמו מקרה בוזגלו. כל מי שחווה את האבא מתריע, כולם אומרים אצלי זה לא יקרה וזה בסוף קורה.
חן עזרא יותר מהיר ממליקסון. יש לו דריבל יותר ממליקסון
ומליקסון שחקן פי 40 יותר טוב ממנו. אתם יודעים מה הפער?
בחשיבה!!
וזה הפער בין כל שחקן בעולם. כישרון יש להרבה שחקנים.
חשיבה נכונה וחכמה זה שמור רק לטובים ביותר.
דיברנו על זה המון. הפועל בש הפכה לקבוצה טיפשה.
ברור שהוא לא הבעיה. ברור ברור. אבל הוא הנקודה שהכי קל לשים עליה את היד כדי להמחיש את המהפך שהפועל בש עברה.
לא מחזיק מהשחקן הזה יותר מדי, אבל עושים לו עוול.
בן בסט זה רכש בכמה רמות יותר תמוה מעזרא.
בן בסט זה רכש בכמה רמות יותר תמוה מעזרא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עד כמה האכזבה מעזרא גדולה מבחינתי? זריהן שנכנס רבע שעה אחריו תרם וייצר הרבה יותר מעזרא שנעלם לגמרי למרות שהוחתם בדיוק בשביל משחקים ורגעים כאלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מאמין בו מאוד. לא כעוגן אלא כמחליץ שמשנה מומנטום. שכחתם ששנה שעברה לא היה מחליף לטוני בצד הסה והוא היה אמור למלא את משבצת המחליף. לטעמי החתמה טובה בניגוד להרבה מאוד אחרות כגון: בבס"ט, סטו, אלו (שלא מצליח להבין כמה זמן אפשר להיות פצוע) ועוד...