הבלוג הבאר שבעי - ספורט הארץ
- The red one
Re: הבלוג הבאר שבעי - ספורט הארץ
תשמע, שי, מה שעשית להם. פשוט שאפו ענק. הם לא מפסיקים לנבוח על זה ולהתעסק בזה.
פשוט תריצו בטוויטר את החיפוש של המילה 'כוכבית' ואז תלכו ל"ציוצים אחרונים". תענוג.
פשוט תריצו בטוויטר את החיפוש של המילה 'כוכבית' ואז תלכו ל"ציוצים אחרונים". תענוג.
העם איתךTotti כתב:תרגעו, תרגעו, תרגעו.
כמו ששכניק מצליח להוציא אותנו מדעתנו, אני אוציא אותם מדעתם.
תפסיקו להצטדק.
אני שליח של הקבוצה שאני אוהב. צוחק, ציני, אבל מכוון לעיניים של הצד השני, שידע שגם אנחנן יכולים לעקוץ בבמה המרכזית.
וואו זה ענק.The red one כתב:תשמע, שי, מה שעשית להם. פשוט שאפו ענק. הם לא מפסיקים לנבוח על זה ולהתעסק בזה.
אחת ההטרלות!!!
הרגע הכי קשה לאוהד זה הרגע הזה.
שבו אתה רואה את היריבה שלך שוחטת את הליגה באחוזי הצלחה מטורפים ואתה שרוך מאחורה.
הרגע הזה ידענו כולנו שיגיע,רק ציפינו שזה יהיה עם פייט.
אין לי בעיה לפרגן להם,בסוף זה גם מגיע להם.
אבל שום דבר לא יזיז אותי מהתחושה שאנחנו היינו אלה שבעטו בדלי,כי טרם התחילה העונה כל הסימנים הראו שזאת הולכת להיות עונה היסטורית ובעטנו בה בעצמנו ובהתנהלות שלנו.
שבו אתה רואה את היריבה שלך שוחטת את הליגה באחוזי הצלחה מטורפים ואתה שרוך מאחורה.
הרגע הזה ידענו כולנו שיגיע,רק ציפינו שזה יהיה עם פייט.
אין לי בעיה לפרגן להם,בסוף זה גם מגיע להם.
אבל שום דבר לא יזיז אותי מהתחושה שאנחנו היינו אלה שבעטו בדלי,כי טרם התחילה העונה כל הסימנים הראו שזאת הולכת להיות עונה היסטורית ובעטנו בה בעצמנו ובהתנהלות שלנו.
בהחלט מגיעה להם כוכבית - על הפיירפליי.
הקבוצה שלהם עבריינית פיירפליי ולא בדומה לקבוצות ידועות באירופה. הפיירפליי נמדד כחריגה של ההוצאות במעל ל 30 מיליון יורו מול ההכנסות ע"פ שלוש שנים ובממוצע 10 מיליון יורו בשנה. בקבוצות גדולות באירופה זוהי חריגה של אחוזים בודדים מהתקציב, בישראל החריגה הזו היא של יותר ממחצית מההכנסות שלהם עצמם, ויותר מהתקציב של 11 מתוך 14 קבוצות בליגת העל.
אז אפשר לומר בשקט שהם קונים את התארים שלהם במזומן, לצערם הם קנו בשלוש שנים האחרונות רק סגנויות.
למען האמת, היינו כנראה מפסידים להם את האליפות השנה גם אם הם לא היו עבריינים, אבל זו אופציה שהם לא ממש מעוניינים לבדוק.
הקבוצה שלהם עבריינית פיירפליי ולא בדומה לקבוצות ידועות באירופה. הפיירפליי נמדד כחריגה של ההוצאות במעל ל 30 מיליון יורו מול ההכנסות ע"פ שלוש שנים ובממוצע 10 מיליון יורו בשנה. בקבוצות גדולות באירופה זוהי חריגה של אחוזים בודדים מהתקציב, בישראל החריגה הזו היא של יותר ממחצית מההכנסות שלהם עצמם, ויותר מהתקציב של 11 מתוך 14 קבוצות בליגת העל.
אז אפשר לומר בשקט שהם קונים את התארים שלהם במזומן, לצערם הם קנו בשלוש שנים האחרונות רק סגנויות.
למען האמת, היינו כנראה מפסידים להם את האליפות השנה גם אם הם לא היו עבריינים, אבל זו אופציה שהם לא ממש מעוניינים לבדוק.
מי שזה עוזר לו יכול להוסיף "ימח שמם" על כל פעם שהוא אומר משהו מפרגן על מכבי. תופס גם לגרמנים המקוריים.
דרך אגב.
נקודה ששמתי לב אליה...
לא משנה כמה טובים הינו, לא משנה כמה פער היה. אוהדי מכבי לעולם לא נתנו לנו שקט. תמיד ניסו להוריד אותנו..
אנחנו סוג של מציאותיים וריאלים ומוחאים כפיים והם פשוט שיחקו את המשחק בכל הזירות.
זה אמנם מלוכלך, ילדותי, טפשי, מנותק ומה שתרצו. אבל זה תמיד שמר על עניין ותחרותיות...
נקודה ששמתי לב אליה...
לא משנה כמה טובים הינו, לא משנה כמה פער היה. אוהדי מכבי לעולם לא נתנו לנו שקט. תמיד ניסו להוריד אותנו..
אנחנו סוג של מציאותיים וריאלים ומוחאים כפיים והם פשוט שיחקו את המשחק בכל הזירות.
זה אמנם מלוכלך, ילדותי, טפשי, מנותק ומה שתרצו. אבל זה תמיד שמר על עניין ותחרותיות...
רק עכשיו ראיתי את כל הציוצים על הכוכבית
מתתת
מתתת
אין כמו זעם קדוש של ערסים מהפרבריםdor69 כתב:רק עכשיו ראיתי את כל הציוצים על הכוכבית
מתתת
- סתיו אלימלך
תן להם בראש בכל הזדמנות!Totti כתב:תרגעו, תרגעו, תרגעו.
כמו ששכניק מצליח להוציא אותנו מדעתנו, אני אוציא אותם מדעתם.
תפסיקו להצטדק.
אני שליח של הקבוצה שאני אוהב. צוחק, ציני, אבל מכוון לעיניים של הצד השני, שידע שגם אנחנן יכולים לעקוץ בבמה המרכזית.
בואנה מה עשית עם האליפות עם הכוכבית הזאת,חחחחחח.
גמרת עליהם,כל התקשורת מתעסקת בזה והם בא להם למות,חחחחלח.
גמרת עליהם,כל התקשורת מתעסקת בזה והם בא להם למות,חחחחלח.
להמשיך להמשיך להמשיך
מהיום כל פעם שכותבים את המילה אליפות בהקשר של מכבי, להוסיף ״עם כוכבית״. זה מטריף אותם.
מהיום כל פעם שכותבים את המילה אליפות בהקשר של מכבי, להוסיף ״עם כוכבית״. זה מטריף אותם.
פשוט הזוי איך הם הוטרלו. יש עכשיו בספורט5 שני טורים ככותרות ראשיות על הקטע של הכוכבית.