מה הקשר לזריהן בנושא של חן עזרא?דר אדום בנשמה כתב:סליחה?
איזה חבילה יהיה לניב זריהן?
חן עזרא
Re: חן עזרא
הבעיה של עזרא שכשהוא מקבל הזדמנות, הוא משתדל להוכיח כמה הוא גדול...
אני אישית מחזיק ממנו וחושב שצריך לעבוד אתו מנטאלית על מנת להוריד את הלחץ ואת נטל ההוכחה ממנו.
אני אישית מחזיק ממנו וחושב שצריך לעבוד אתו מנטאלית על מנת להוריד את הלחץ ואת נטל ההוכחה ממנו.
לשיטתך, עזרא מנסה להוכיח את עצמו עוד מימיו בנתניה...MikiRed כתב:הבעיה של עזרא שכשהוא מקבל הזדמנות, הוא משתדל להוכיח כמה הוא גדול...
זה השחקן.. לטוב ולרע
דריבל ומהירות מפלצתיים
קבלת החלטות של ילד בן 11
עזרא הוא כישרון שהיה אמור להיות הרבה יותר גדול וקוטף תארים ממה שהוא כעת,הוא שחקן שאמור להוביל קבוצה ועשה זאת יפה מאד בביתר.
פה בבאר שבע יש פה מספיק שחקנים טכניים ולא היה צורך מלחתחילה לא בו ולא בבן בסט.
עזרא תפור על כל קבוצות ליגת העל שהם לא באר שבע או מכבי.
הסיכוי שלו שהוא יצליח פה זה רק במקום מליקסון.לצערי הוא נכנס למועדון סופר לחוץ ובסיטואציה שקשה להצליח וזה החוסר סבלנות של המועדון.
הסיכוי שלו להשתלב זה רקבתנאי שהוא יקבל הרבה דקות ולא יהיה מאויים להפסיד את מקומו בהרכב מה שכנראה לא יקרה.
פה בבאר שבע יש פה מספיק שחקנים טכניים ולא היה צורך מלחתחילה לא בו ולא בבן בסט.
עזרא תפור על כל קבוצות ליגת העל שהם לא באר שבע או מכבי.
הסיכוי שלו שהוא יצליח פה זה רק במקום מליקסון.לצערי הוא נכנס למועדון סופר לחוץ ובסיטואציה שקשה להצליח וזה החוסר סבלנות של המועדון.
הסיכוי שלו להשתלב זה רקבתנאי שהוא יקבל הרבה דקות ולא יהיה מאויים להפסיד את מקומו בהרכב מה שכנראה לא יקרה.
- yanivnew91
נייג'ל באותו מצב בישל למליקסון.גיא חניה כתב:מתפרצת, עזרא עם הכדור, שני שחקנים לבד באגף ימין, מה עושה עזרא???
מכדרר ומאבד. אבדה תקוותי.
לא מתחבר לכל דיבורי השעיר לעזאזל.. הכי קל ללכת לשם
הבחור מאז שהגיע לא נתן כלום
- ForeverRed
חן עזרא הוא לא שעיר לעזאזל.
הוא לא מספיק משמעותי ומשפיע בשביל להיחשב ככזה.
חוסר אינטליגנציה זה אחד הדברים הכי קשים לעיכול עבור אוהד כדורגל ובזמן האחרון לעזרא יש מזה בשפע.
חבל, כי יש שם כישרון גדול.
שבענו משחקנים שרצים עם הראש בתוך הדשא.
הוא לא מספיק משמעותי ומשפיע בשביל להיחשב ככזה.
חוסר אינטליגנציה זה אחד הדברים הכי קשים לעיכול עבור אוהד כדורגל ובזמן האחרון לעזרא יש מזה בשפע.
חבל, כי יש שם כישרון גדול.
שבענו משחקנים שרצים עם הראש בתוך הדשא.
איתך לגמרי.Totti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
הבטחון שלו ברצפה, אבל אתמול למשל, לא ראיתי מישהו אחד טוב ממנו בהתקפה, עד שנייגל נכנס.
קל לעוף עליו, זה זול וכולם יצטרפו. מכבד אתכם, אבל בעיניי זו אהדה זולה ממש- מתחיל להיות קצת קשה וחיצי ביקורת עפים לכל עבר
זה לא עניין של שעיר לעזאזל.
אנו בתור אוהדים אנחנו ביקורתיים כלפי השחקנים ואחר מצב הקבוצה,אחרת סביר להניח שלא היה מעניין והפורום לא היה מתקיים.
חן עזרא צריך וחייב לשחק הרבה יותר טוב אם יש לו שאיפה להשאר פה,עוד לא הרבה זמן מיכאל אוחנה ישוב ואני לא רואה איך חן עזרא יקבל דקות
אנו בתור אוהדים אנחנו ביקורתיים כלפי השחקנים ואחר מצב הקבוצה,אחרת סביר להניח שלא היה מעניין והפורום לא היה מתקיים.
חן עזרא צריך וחייב לשחק הרבה יותר טוב אם יש לו שאיפה להשאר פה,עוד לא הרבה זמן מיכאל אוחנה ישוב ואני לא רואה איך חן עזרא יקבל דקות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שי, אני חושב שאתה טועה במקרה של חן.Totti כתב:ממשיך לטעון שעזרא הוא השעיר לעזעזאל התורן בקהל שלנו. פעם היה אילוז, אחכ דוידזאדה, קצת דובב גבאי, עכשיו עזרא.
הבטחון שלו ברצפה, אבל אתמול למשל, לא ראיתי מישהו אחד טוב ממנו בהתקפה, עד שנייגל נכנס.
קל לעוף עליו, זה זול וכולם יצטרפו. מכבד אתכם, אבל בעיניי זו אהדה זולה ממש- מתחיל להיות קצת קשה וחיצי ביקורת עפים לכל עבר
במשחקים הראשונים של חן, כשהוא היה הפתעה נעימה, וקיבל החלטות נכונות ובעיקר קבוצתיות, ועדין זכה לביקורת גדולה מידידאל (יכול להיות שהיו עוד כמה שביקרו, את הביקורת של ידידאל אני פשוט זוכר), הרבה כותבים כאן (כולל אני) התייצבו לצד חן ואמרו שהביקורת עליו לא נכונה והיא אוטומטית בגלל הסטיגמות שהגיע איתם.
אבל במשחקים האחרונים, זה מרגיש שאנחנו שוב מקבלים את חן עזרא הישן ועם הראש בקיר במגרש. לצד העובדה שהוא באמת נותן הכל ומתאמץ בדקות שהוא על המגרש, הוא הולך ראש בקיר ומנסה להוכיח את עצמו במבצעי סולו. מול הפועל תל אביב הוא היה צריך למסור פעמיים להאלסביינק ולגמור את המשחק, אבל העדיף ללכת לבד כדי לנסות לכבוש בעצמו. גם בטדי, זוכר לפחות פעמיים שבמקום לתת כדור עומק ולהעמיד שחקן מול שוער העדיף ללכת לבד, הסתבך וביזבז לנו תהתקפה.
יכול להיות באמת, כמו שכתבו כאן, שהוא מרגיש שהמעמד שלו נפגע וחושב שאם יבקיע הוא יחזק את המעמד אצל בכר. לדעתי במציאות זה אחרת, וההבדלים בינו לבין האסלביינק שהחליף אותו בטדי רק בולטים יותר כשהאלסביינק במצב דומה לזה של חן במחצית הראשונה במקום לסיים לבד החליט למסור למליקסון במחצית השנייה מה שהוביל לשער השני שלנו.
המהירות של חן, הדריבל שלו, ההתלהבות שהוא מכניס, כל אלה הם בסיס מצוין להפוך אותו לשחקן שיעשה הרבה צרות ליריבות ויקבל הרבה אהבה מהקהל. אבל מצד שני, כשהוא מבזבז את היתרונות שלו והולך ראש בקיר ומחפש באגואיסטיות את הכיבוש שלו עצמו, זה עושה בדיוק ההפך, זה מייצר אנטי, כי אין מתסכל יותר משחקן שמצית לך את הדמיון בתחילת ההתקפה ואז מחריב אותה בסופה. יותר מתסכל בהרבה משחקן כמו סטו למשל שמהרגע שהוא מקבל את הכדור ועד שהוא משחרר/מאבד אותו אתה יודע מה יקרה ומה הציפיות שלך ממנו ומה האיכויות שלו ולכן זה פחות מרתיח אותך משחקן שמסוגל להיות אקס פקטור אצלך (בטח כשחקן שעולה מהספסל) אבל בפועל מחריב לך התקפות (לפעמים כאלה שהוא בנה בזכות ההתלהבות שלו והיכולות שלו).
מסכים מאוד. בכל מקרה.. מה שקורה עם חן עזרא היה כתוב על הקיר באותיות ענק.Sir Alex Ferguson כתב: שי, אני חושב שאתה טועה במקרה של חן.
במשחקים הראשונים של חן, כשהוא היה הפתעה נעימה, וקיבל החלטות נכונות ובעיקר קבוצתיות, ועדין זכה לביקורת גדולה מידידאל (יכול להיות שהיו עוד כמה שביקרו, את הביקורת של ידידאל אני פשוט זוכר), הרבה כותבים כאן (כולל אני) התייצבו לצד חן ואמרו שהביקורת עליו לא נכונה והיא אוטומטית בגלל הסטיגמות שהגיע איתם.
אבל במשחקים האחרונים, זה מרגיש שאנחנו שוב מקבלים את חן עזרא הישן ועם הראש בקיר במגרש. לצד העובדה שהוא באמת נותן הכל ומתאמץ בדקות שהוא על המגרש, הוא הולך ראש בקיר ומנסה להוכיח את עצמו במבצעי סולו. מול הפועל תל אביב הוא היה צריך למסור פעמיים להאלסביינק ולגמור את המשחק, אבל העדיף ללכת לבד כדי לנסות לכבוש בעצמו. גם בטדי, זוכר לפחות פעמיים שבמקום לתת כדור עומק ולהעמיד שחקן מול שוער העדיף ללכת לבד, הסתבך וביזבז לנו תהתקפה.
יכול להיות באמת, כמו שכתבו כאן, שהוא מרגיש שהמעמד שלו נפגע וחושב שאם יבקיע הוא יחזק את המעמד אצל בכר. לדעתי במציאות זה אחרת, וההבדלים בינו לבין האסלביינק שהחליף אותו בטדי רק בולטים יותר כשהאלסביינק במצב דומה לזה של חן במחצית הראשונה במקום לסיים לבד החליט למסור למליקסון במחצית השנייה מה שהוביל לשער השני שלנו.
המהירות של חן, הדריבל שלו, ההתלהבות שהוא מכניס, כל אלה הם בסיס מצוין להפוך אותו לשחקן שיעשה הרבה צרות ליריבות ויקבל הרבה אהבה מהקהל. אבל מצד שני, כשהוא מבזבז את היתרונות שלו והולך ראש בקיר ומחפש באגואיסטיות את הכיבוש שלו עצמו, זה עושה בדיוק ההפך, זה מייצר אנטי, כי אין מתסכל יותר משחקן שמצית לך את הדמיון בתחילת ההתקפה ואז מחריב אותה בסופה. יותר מתסכל בהרבה משחקן כמו סטו למשל שמהרגע שהוא מקבל את הכדור ועד שהוא משחרר/מאבד אותו אתה יודע מה יקרה ומה הציפיות שלך ממנו ומה האיכויות שלו ולכן זה פחות מרתיח אותך משחקן שמסוגל להיות אקס פקטור אצלך (בטח כשחקן שעולה מהספסל) אבל בפועל מחריב לך התקפות (לפעמים כאלה שהוא בנה בזכות ההתלהבות שלו והיכולות שלו).
מושון,Sir Alex Ferguson כתב: שי, אני חושב שאתה טועה במקרה של חן.
"מצית לך את הדמיון בתחילת התקפה ואז מחריב אותה בסופה" זה ציטוט לפנתיאון.
אכן זה סיפור חייו.
אולי מה שאלדר ודור רשמו נכון? אולי אסור לתת לו את העמדה בשמאל כדי לגרום לו לחשוב?
כל פעם ששיחק בימין או באמצע, היה נראה טוב.
כל פעם ששיחק בימין או באמצע, היה נראה טוב.
אם יש ערך למנטאליסט ( יש כאלה, בעיקר המאמנים המבוגרים שמזלזלים בפונקציה הזו), שיעבוד איתו שעות נוספות, יכול לעשות עליו דוקטורט. יכולת יש, מוטיבצייה יש, תוצאות הרבה מתחת לפוטנציאל, לאורך כל הקריירה.
אני מאמין שאם יצליחו להוריד ממנו את נטל ההוכחה וישחררו אותו, ייתן לנו הרבה.
אני מאמין ביכולות שלו, עוד לא אבדתי תקווה..
אני מאמין שאם יצליחו להוריד ממנו את נטל ההוכחה וישחררו אותו, ייתן לנו הרבה.
אני מאמין ביכולות שלו, עוד לא אבדתי תקווה..
״יש שחקנים שאתה פשוט לא יכול לדמיין עם צלחת. עזרא הוא אחד כזה״
אורן יסיפוביץ מסכם הכל במשפט אחד
דווקא משפט אחר משך את תשומת ליבי, כשיוסיפוביץ' מזכיר את תקופת השיא (אינטר, סאות'המפטון) ומציין:ns75 כתב:״יש שחקנים שאתה פשוט לא יכול לדמיין עם צלחת. עזרא הוא אחד כזה״
"ובימים ההם החלה להישאל השאלה - "מה ברק בכר לא יכול לעשות?". הרי מה שעשה, הצליח. השמיים הם הגבול, היה נראה.
אז זהו, שהגבול לא בשמיים. הגבול כנראה הוא חן עזרא."