בתקשורת אולי יש מדליפים לגבי הרכבים, ממןרמרים וכו׳..bs war כתב:אגב, אותי מאוד מתסכל שהדיווחים בתקשורת הם שעדיין מחפשים חלוץ לינואר.
יש אלף בעיות לטפל בהן לפני זה.
אין להם מושג לגבי רכש וטוב שכך.
בתקשורת אולי יש מדליפים לגבי הרכבים, ממןרמרים וכו׳..bs war כתב:אגב, אותי מאוד מתסכל שהדיווחים בתקשורת הם שעדיין מחפשים חלוץ לינואר.
ההסתכלות שלך לא נכונה, נכון קל להגיד בעיה בהגנה כל משחק מאבדים יתרון אבל אם תשים לב כבר שנתיים שאין לנו הגנה טובה ההבדל הוא שפעם היינו יודעים להרוג משחק והשנה לא לכן כבר 3 מחזורים משווים לנו ובסוף משלמים על זה. אין לנו עומק וזה מתחיל קודם כל בשפיץ. לשוער יש מחליף, בלם צריך לחזק אבל ויטור יחזור תכף ולכן לא יביאו עוד, מגנים אלו וביטון צריכים לחזור מפציעות, קשר אחורי/50/50 על פניו קבאה מחליף ראוי אבל זה עם כוכבית כי זה מקום שדורש חיזוק, ווינגר עזרא מחליף סולדי וחלוץ שפיץ אין בכלל.. לכן 2 חיזוקים שחייבים להיות זה קודם כל חלוץ כדי לתת עומק כדי שיהיה מי שיהרוג את המשחק דקה 60-70, וקשר אחורי/אמצע אז לא הייתי אומר 1000 בעיות לטפל בהם קודםbs war כתב:אגב, אותי מאוד מתסכל שהדיווחים בתקשורת הם שעדיין מחפשים חלוץ לינואר.
יש לך כבר שני חלוצים על עמדה אחת, ואת דיא ונייג'ל שהם גם חצי חלוצים.red guy כתב: ההסתכלות שלך לא נכונה, נכון קל להגיד בעיה בהגנה כל משחק מאבדים יתרון אבל אם תשים לב כבר שנתיים שאין לנו הגנה טובה ההבדל הוא שפעם היינו יודעים להרוג משחק והשנה לא לכן כבר 3 מחזורים משווים לנו ובסוף משלמים על זה. אין לנו עומק וזה מתחיל קודם כל בשפיץ. לשוער יש מחליף, בלם צריך לחזק אבל ויטור יחזור תכף ולכן לא יביאו עוד, מגנים אלו וביטון צריכים לחזור מפציעות, קשר אחורי/50/50 על פניו קבאה מחליף ראוי אבל זה עם כוכבית כי זה מקום שדורש חיזוק, ווינגר עזרא מחליף סולדי וחלוץ שפיץ אין בכלל.. לכן 2 חיזוקים שחייבים להיות זה קודם כל חלוץ כדי לתת עומק כדי שיהיה מי שיהרוג את המשחק דקה 60-70, וקשר אחורי/אמצע אז לא הייתי אומר 1000 בעיות לטפל בהם קודם
לא מסכים בכלל. העונה אכן הוא טוב, עושה את העבודה שלו ולא מנסה דברים לא לו.אלדר כתב:אני שמח ועצוב גם יחד שרוב האוהדים היו צריכים עונה בינונית שלנו כדי להבין את המשמעות של בן שהר.
מקווה שזה שיעור בהערכה כלפי שחקנים גדולים גם כשהקבוצה גדולה.
חייב חלוץ 9 מחליף. לא בטוח שבבסט כזה. נגד סכנין לא היה לך חלוץ בסגל.bs war כתב:
יש לך כבר שני חלוצים על עמדה אחת, ואת דיא ונייג'ל שהם גם חצי חלוצים.
בינואר אני לא רואה צורך להביא עוד חלוץ, בקיץ כן במקום בן בסט שלטעמי לא מספיק טוב.
אנחנו לא הורגים משחקים לא כי חסר חלוץ, אלא בגלל בעיה מנטלית/חוסר מזל.
אתמול מישהו צעק אחרי ההחטאה של בן בדקה ה-120, ״בתיה, תמסרי לבן שלך שבלי הפנדלים הוא היום מלצר בנאפיס״. לדעתי אחרי אתמול היא תרגע ותפסיק לחשוב שהבן שלה הוא מסי או רונאלדו.Totti כתב:אחרי תקופה ממושכת, בתיה שוב ביציע ואחרי משחק שלם בו לא אמרה מילה, היתה חייבת להשחיל איזו פנינה בנוסח קבוע;
"סבע והאסבליינק הם מכה
. בחיים לא מוסרים לבן"
תקציר הפרקים הקודמים:
"מליקסון וטוני הם מכה. בחיים לא מוסרים לבן"
ואני גם עדיין מחכה לראות את הקבוצה מגיעה למצב הבקעה כשהוא לא על הדשא.bs war כתב:עדיין מחכה לשם של חלוץ ישראלי יותר טוב