אולי הוא עוד באמת יתאפס על עצמו ,אבל בתור אוהד קשה להיות אדיש כשאתה יודע מי האשם היחיד במצב, הוא עוד מרשה לעצמו לעצמו להאשים שחקנים שהשם בפאניקה.אדום זקן כתב: צא מהסרט,לא יוחלף,לא צריך להיות מוחלף ואין אף אחד שראוי להחליף אותו.
ילמד ויתקדם הלאה.
הוא צריך מתישהו לחוות כישלון זה רק יחשל אותו.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אני אגיד לך משהו שאולי כדאי שתאמץ.TN9 כתב: אולי הוא עוד באמת יתאפס על עצמו ,אבל בתור אוהד קשה להיות אדיש כשאתה יודע מי האשם היחיד במצב, הוא עוד מרשה לעצמו לעצמו להאשים שחקנים שהשם בפאניקה.
גם אני בסיום משחק,מקבל עצבים,אוכל סרטים,מדבר לעצמי וגם תקוע בפקק של שעה בשביל כולה פרסה ובא לי למות.
אבל...בסוף בסוף בכל הזחלה הזה אתה צריך לזכור שלא יורים בנגמ"ש.
בכר זה האיש שהוביל אותך לכל הטוב הזה ב3 השנים האחרונות.
הוא ידע להתמודד עם סגל לא פחות מלא באגו ממה שיש היום וידע לתמרן יפה מאוד עונה שעברה שפרשיה רדפה פרשיה והייתה מפרקת כל קבוצה בכל זמן נתון.
לקרוא לו היום להתפטר זה מביך,משפיל אותי כאוהד הפועל בש ומעיד על כפיות טובה ממדרגה ראשונה.
הוא עשה,עושה ויעשה עוד המון טעויות,אבל באחריות אומר לך ששום מאמן לא ישכפל את ההישגים שלו ב20 שנים הבאות.
ורק על זה מגיע לו זמן חסד.
- סתיו אלימלך
רק מי שלא למד מהכשלונות שלנו וממה שהלך אצלנו בימים הקשים של אלי זינו והשנים הראשונות של אלונה, יכול לקרוא לפיטורי בכר. תראו מה קרה לקבוצות כמו מכבי חיפה, ביתר ירושלים והפועל תל אביב שהחליפו מאמנים כמו גרביים. לא הולך השנה. נעשו ונעשות טעויות. יש במערכת אנשים חכמים שילמדו מהטעויות , אם רק יתנהגו בשכל , בסבלנות ולא יושפעו מאלו שחושבים שאפשר לקחת אליפויות לנצח.
סבלנות , אורך רוח, אמון ותמיכה- בדיוק כמו שאתה עושה עם עובד טוב שלך שבתקופה לא טובה, או עם ילד שלך במשבר.
סבלנות , אורך רוח, אמון ותמיכה- בדיוק כמו שאתה עושה עם עובד טוב שלך שבתקופה לא טובה, או עם ילד שלך במשבר.
+1אדום זקן כתב:
לקרוא לו היום להתפטר זה מביך,משפיל אותי כאוהד הפועל בש ומעיד על כפיות טובה ממדרגה ראשונה.
אנשים הזויים הוזים
יופי יופי
שהוא יתאפס על עצמו???? של נעלך מעל רגליך חתיכת אפס! בלעדיו אתה משלשל בתחתון כשמכבי עוברים את קסטינה. כזאת כפיות טובה לא ראיתי שנים, כאב לי לראות היום שדבר לא השתנה בקהל. נשארנו קהל של מפגרים כמוך שמקללים את בכר. נשבע לך שאם מציעים לי נקניקיה בלחמניה על אוהד כמוך הייתי מוכן גם להוסיף כסףTN9 כתב: אולי הוא עוד באמת יתאפס על עצמו ,אבל בתור אוהד קשה להיות אדיש כשאתה יודע מי האשם היחיד במצב, הוא עוד מרשה לעצמו לעצמו להאשים שחקנים שהשם בפאניקה.
יש לי רק תענה אחת כלפי בכר למה הוא לא נותן להם על הראש 1.מתפרצות יורדים בהליכה ולא עושים עבירה
2.משחקים בהליכה אחרי שאנחנו ביתרון לא פלא שיש לנו נתוני ריצה של בית זונות,
מי שחושב שיש איזה פיתרון קסם או מאמן אחר שיפתור את הבעיה(ישראלי בטוח אין) טועה בגדול צריך להחליף פה חצי סגל ולהביא שחקני אלפא בינואר ולהתחיל לבנות את העונה הבאה,יש אתגר אדיר לעלות לבתים ולהחזיר את האליפות
2.משחקים בהליכה אחרי שאנחנו ביתרון לא פלא שיש לנו נתוני ריצה של בית זונות,
מי שחושב שיש איזה פיתרון קסם או מאמן אחר שיפתור את הבעיה(ישראלי בטוח אין) טועה בגדול צריך להחליף פה חצי סגל ולהביא שחקני אלפא בינואר ולהתחיל לבנות את העונה הבאה,יש אתגר אדיר לעלות לבתים ולהחזיר את האליפות
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 08 דצמבר 2018, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה ומי שעשה אותך אפס,יא חתיכת סתוםeitam כתב: שהוא יתאפס על עצמו???? של נעלך מעל רגליך חתיכת אפס! בלעדיו אתה משלשל בתחתון כשמכבי עוברים את קסטינה. כזאת כפיות טובה לא ראיתי שנים, כאב לי לראות היום שדבר לא השתנה בקהל. נשארנו קהל של מפגרים כמוך שמקללים את בכר. נשבע לך שאם מציעים לי נקניקיה בלחמניה על אוהד כמוך הייתי מוכן גם להוסיף כסף
אתה ורק אתה משלשל בתחתון לא אני,כי אתה מפחד שבלי בכר נחזור להיות קבוצת תחתית כמו בימים הרעים.
כל מי שהגיב לי פה כמוך הוא חתיכת פחדן ,גם מאמן זה עמדה שצריך לרענן לפעמים גם אם הוא נתן לנו הרבה,
הוא לא המציא את הכדורגל והוא זרק נקודות לפח.
העאלק ״של נעליך״ לך תעשה קקה יא חי בסרט.
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 08 דצמבר 2018, 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
שלומי12 זה אתה?
מאמן זו עמדה שצריך לרענן חחחחח פרגוסון מת מצחוק תילך תקרא קצת עלו ותראה משחקים של יוניטד ב 2002 ותבין למה כישלון מדליק את המאמן מחדש ואין מה לעשות מגיע שלב שכל אחד נכשל
כמה פרגוסון אתה מכיר ?hb7 כתב:מאמן זו עמדה שצריך לרענן חחחחח פרגוסון מת מצחוק תילך תקרא קצת עלו ותראה משחקים של יוניטד ב 2002 ותבין למה כישלון מדליק את המאמן מחדש ואין מה לעשות מגיע שלב שכל אחד נכשל
בקיצור אין עם מי לדבר,שם קצוץ על כל מי שדיבר עלי מקולקל ,אני פרשתי למה עם הרוב אין על מה לדבר פה.
- ForeverRed
תנסה בפייסבוק.TN9 כתב: כמה פרגוסון אתה מכיר ?
בקיצור אין עם מי לדבר,שם קצוץ על כל מי שדיבר עלי מקולקל ,אני פרשתי למה עם הרוב אין על מה לדבר פה.
יש שם הרבה אנשים שמתאימים לסטנדרטים הגבוהים שלך.
+10000אדום זקן כתב: אני אגיד לך משהו שאולי כדאי שתאמץ.
גם אני בסיום משחק,מקבל עצבים,אוכל סרטים,מדבר לעצמי וגם תקוע בפקק של שעה בשביל כולה פרסה ובא לי למות.
הוא ידע להתמודד עם סגל לא פחות מלא באגו ממה שיש היום וידע לתמרן יפה מאוד עונה שעברה שפרשיה רדפה פרשיה והייתה מפרקת כל קבוצה בכל זמן נתון.
הוא עשה,עושה ויעשה עוד המון טעויות,אבל באחריות אומר לך ששום מאמן לא ישכפל את ההישגים שלו ב20 שנים הבאות.
אני לא מדבר על כפיות טובה כי אני לא חושב שהאוהד כותב את זה מבין בכלל מה המשמעות של לתמוך ולעודד מערכת שנמצאת בשעת משבר.
אין מערכת/ארגון שלא מגיעים למצב של רגעי משבר, רגעים מכריעים וגורליים לעתידם ודווקא ברגעים האלו העובדים הנאמנים והמסורים שהם חלק אמיתי לוקחים צעד קדימה וממשיכים לעבוד קשה ולהאמין בדרך ובאנשים שהביאו אותם לשגשוג והצלחה.
מנכ"ל טוב כמו מאמן טוב אחד לא שוכח למנכל והשני לא שוכח לאמן, לעתים רחוקות צריכים לחדש ולרענן משרות אמון שמאוישות במשך מספר שנים על ידי אותה פרסונה שמביאה תוצאות אדירות פעם אחר פעם אחר פעם במערכת ארגונית שמתנהלת במקצועיות.
מאמן או מנכל שנתנו 3 שנים הכי מוצלחות בהיסטוריה של ארגון והשיגו הרבה אבל הרבה מעבר לציפיות וליעדים שהוצבו להם לא מפוטרים אחרי חצי שנה לא טובה, גם לא אחרי שנה וחצי, אולי אחרי שלוש וגם זה כשהם ממש מאבדים אחיזה במערכת וההישגים לא רק שירדו אלא נמצאים הרבה מתחת לציפיות.
ברק בכר לא קרוב כדי להיות שם, אם יסיים שנתיים רצוף בפלייאוף תחתון אז אפשר להגיד שהוא שם, כרגע הוא רחוק מאוד מהשלב שצריך לחשוב בכלל על מעמדו, הוא הרוויח את זה ביושר ומי שטובת המועדון חשובה לו צריך לרצות אותו כאן.
מי שקורא לפטר אותן הוא גם לא מבין איך מערכות וארגונים גדולים ומוצלחים מתנהלים וגם כנראה אוהד את הקבוצה ורואה כדורגל שנים ספורות בלבד.
אנצ'לוטי וגווארדיולה לא עומדים בתור לאמן בישראל ואם ברק בכר לא פה אנחנו בקטסטרופה מקצועית שחוץ מפתרון זר ויקר בהרבה שלא תמיד עובד (כפי שנכחנו לראות במכבי) אין שום אופציה.
תשתו כוס מים ותירגעו, יש לנו עוד הרבה מטרות העונה ואנחנו בעזרת השם גם נגשים אותן, אבל לא בגישה של עריפת ראשים כי ככה בדיוק הופכים להיות מכבי חיפה של העשור הבא.
לא מבין למה אתם נכנסים לדיון הזה איתו בכלל.ForeverRed כתב: תנסה בפייסבוק.
יש שם הרבה אנשים שמתאימים לסטנדרטים הגבוהים שלך.
יש לו את כל תסמיני הפייסבוק:
בטוח שהוא מבין כדורגל ענק, שכל מי שלא חושב כמוהו הוא חסר מושג, בטוח שהוא יודע ומבין יותר מהנהלה מקצועית ובעלים מנוסים (מקצועית ועסקית) איך צריך לנהל קבוצת כדורגל ומתי ואיפה צריך לרענן, נכון כי אלי ואלונה ברקת לא יודעים לנהל ארגונים וגופים גדולים שמשגשגים ומצליחים לאורך שנים כלכלית, תדמיתית, הישגית ומקצועית.
וגם יש בו את ההתנשאות והביטחון העצמי המופרז הזה שמגיע מחוסר מודעות למעמדו ולתפקידו בעולם הזה או בקהילה הזו שנקראת הפועל באר שבע כי כולם לא מבינים את מה שהוא שכח.
שם כסף שמדובר באדם שלא כבש הרים ופסגות ובטח לא עבר כברת דרך בעבודה הישגית ותחת לחץ ומעולם לא ניהל או אפילו לקח חלק משמעותי בארגון או גוף גדול ומצליח.
חוסר מושג פר אקסלנס, לקבוצת אוהדי הפועל באר שבע וכמה שיותר מהר יותר טוב.
לגבי חדר ההלבשה -
אז הוא לא איבד את כולו וזה לא שיש קטסטרופה שלא ניתן להעביר אימון בלי שיהיו בעיות אבל יש בעיות עם מספר לא מבוטל של שחקנים והקבוצה מודעת אליהן.
לפני שזה יגיע למצב שאנחנו לא רוצים להגיע אליו ההנהלה והצוות יצטרכו לשנות את תמהיל הסגל הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישיותית.
גם מחנאות קטנה מתפתחת לה מתחת לאף של כולנו כשיש קבוצות ברורות של שחקנים שלא מתחלפות בפרסונות ואותם שחקנים נמצאים באותן החבורות באופן קבוע והכימיה והחיבור בין החבורות בחיים האישיים והחברתיים הם לא בשיאם, אנחנו לא במקום של שנאה חלילה אבל רחוקים מאוד מתחושת שייכות ותחושה של יחידה אחת. ריבוי קבוצות קטנות שמחויבות לעצמן בעיקר ואדישות אחת כלפי השנייה ןהשלישית ולא סתם זה גם מתבטא במגרש (החוסר אחדות הזה) בדיוק כמו שאמרתם שלא מגבים ולא נותניפ את התחת אחד בשביל השני.
צריך לגדוע את הבעיות האלה ואני מאמין שזה יתחיל בינואר ויסתיים בקיץ, בקבוצה יודעים את הבעיות וגם יתקנו ומי שחושב שאני כותב פה מדעה אישית שיחשוב שוב.
יש בעיות, הן לא בלתי הפיכות אבל צריך לטפח בהן מהר.
נתחיל מלהחתים את אוגו, למכור אחד משלושת הבלמים הבכירים, לשחרר או להשאיל את עזרא/זריהן ולהיפטר מממן ואלו.
להביא 50/50 רוצח כשיתאפשר (אפשר לחכות לקיץ), לראות אם ויטור חוזר לעניינים (אם לא אז לשחרר ולהביא זר במקומו) ולהכניס את מיכאל ואורן ביטון לענייים כמה שיותר מהר.
בהרכב של
הרוש
ביטון ויטור אלחמיד ביטון
אוגו סאבו אוחנה
האסלביינק/סבע שהר מליקסון
זה יראה אחרת.
כשיש רוטציה בין מליקסון סבע והאסלביינק ובין בן שהר לבבסט ובין סאבו ואוחנה לקשר זר שיגיע ולקבהא.
עם שיר/לואי מחליפים ביחד עם אוחיון ועוד מגן שמאלי סביר זה יכול להיות טוב.
אז הוא לא איבד את כולו וזה לא שיש קטסטרופה שלא ניתן להעביר אימון בלי שיהיו בעיות אבל יש בעיות עם מספר לא מבוטל של שחקנים והקבוצה מודעת אליהן.
לפני שזה יגיע למצב שאנחנו לא רוצים להגיע אליו ההנהלה והצוות יצטרכו לשנות את תמהיל הסגל הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישיותית.
גם מחנאות קטנה מתפתחת לה מתחת לאף של כולנו כשיש קבוצות ברורות של שחקנים שלא מתחלפות בפרסונות ואותם שחקנים נמצאים באותן החבורות באופן קבוע והכימיה והחיבור בין החבורות בחיים האישיים והחברתיים הם לא בשיאם, אנחנו לא במקום של שנאה חלילה אבל רחוקים מאוד מתחושת שייכות ותחושה של יחידה אחת. ריבוי קבוצות קטנות שמחויבות לעצמן בעיקר ואדישות אחת כלפי השנייה ןהשלישית ולא סתם זה גם מתבטא במגרש (החוסר אחדות הזה) בדיוק כמו שאמרתם שלא מגבים ולא נותניפ את התחת אחד בשביל השני.
צריך לגדוע את הבעיות האלה ואני מאמין שזה יתחיל בינואר ויסתיים בקיץ, בקבוצה יודעים את הבעיות וגם יתקנו ומי שחושב שאני כותב פה מדעה אישית שיחשוב שוב.
יש בעיות, הן לא בלתי הפיכות אבל צריך לטפח בהן מהר.
נתחיל מלהחתים את אוגו, למכור אחד משלושת הבלמים הבכירים, לשחרר או להשאיל את עזרא/זריהן ולהיפטר מממן ואלו.
להביא 50/50 רוצח כשיתאפשר (אפשר לחכות לקיץ), לראות אם ויטור חוזר לעניינים (אם לא אז לשחרר ולהביא זר במקומו) ולהכניס את מיכאל ואורן ביטון לענייים כמה שיותר מהר.
בהרכב של
הרוש
ביטון ויטור אלחמיד ביטון
אוגו סאבו אוחנה
האסלביינק/סבע שהר מליקסון
זה יראה אחרת.
כשיש רוטציה בין מליקסון סבע והאסלביינק ובין בן שהר לבבסט ובין סאבו ואוחנה לקשר זר שיגיע ולקבהא.
עם שיר/לואי מחליפים ביחד עם אוחיון ועוד מגן שמאלי סביר זה יכול להיות טוב.
- dardasmiley
צריך לעשות לתגובה הזו העתק הדבק קבוע לכל הזבל שרץ בפייסבוק. תגובה מוכנה. בלי מאמץ.אדום זקן כתב: אני אגיד לך משהו שאולי כדאי שתאמץ.
אמרת הכל.