בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי הפועלעולה »

TN9 כתב: +1
זה שאתה תומך בי גורם לי לחשוב פעמיים אם אני צודק.....

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

יאללה תלכו כפרה על בכר.
כל משחק עשרות מצבים לנו ובקושי שער או שתיים,2 מצבים ליריבה ושני גולים.
אי אפשר לעשות נגד זה כלום!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

izguy83 כתב: לפני חודשיים לא היינו מגיעים למצבים משחק שלם, אז הוא שינה ועכשיו המצב הפוך. לא יעזור, בשלושת המשחקים האחרונים הובלת וספגת כי השחקנים חשבו שהמשחק בכיס שלהם.
והיום אתה מגיע למצבים אבל ההגנה שלך בית זונות. כנראה שיש מחיר לזה שאתה מגיע להרבה מצבים.

עזוב, הקבוצה לא מאוזנת בשום חלק במגרש. אפילו הספסל על הנייר אמור להיות איכותי אבל השחקנים שם עם מנטליות *** והיחידי שאשכרה יכול לשנות משחק מהספסל זה זריהן.
אנחנו משלמים את המחיר על הקיץ האחרון. מצפה בינואר למקצה שיפורים עם רכש נקודתי ובעיקר דילול של הסגל.

ולמרות כל זה, כמו שרשמתי לפני כן, מדאיג ומאכזב שהוא בחר לעשות את אותן טעויות כמו מול חדרה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

איבדו את זה לגמרי. חייבים לפחות 3 שחקנים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

היום שיחקנו סוג של 4-3-3. לי זה הרגיש שהמשחק מאוזן יותר.

סכנין לא עשו כלום ומשום דבר השיגו פנדל.
הבעיה היא נטו היהירות של השחקנים שלנו, עד השיוויון אני די בטוח שלא בעטנו אפילו פעם אחת למסגרת. חוץ מהמצב של שהר פשוט נאדה.
כשמפסיקים לשחק, שנותנים ליריב להרגיש נוח, דברים יכולים לקרות.
וזה נטו על השחקנים. כל העונה הם עושים את זה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

מחצית ראשונה אם לא קבלת החלטות גרועה הם 3-4 פעמים במצב של אחד על אחד. כל פעם אותה טעות. טאהא/אלחמיד מפקירים את העמדה שלהם ושוכחים לחזור, אוגו וסאבו נמצאים בעמדה גבוהה מדי על המגרש.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני יהיה מהאופטימים בהגזמה
אם ויטור חוזר עד 20 הפרש זה שלנו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

niv1 כתב:אני יהיה מהאופטימים בהגזמה
אם ויטור חוזר עד 20 הפרש זה שלנו
חחחח הלוואי.
כרגע זה נראה שאנחנו יותר קרובים לסיים בפלייאוף התחתון.
מבחינת הנקודות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב: והיום אתה מגיע למצבים אבל ההגנה שלך בית זונות. כנראה שיש מחיר לזה שאתה מגיע להרבה מצבים.

עזוב, הקבוצה לא מאוזנת בשום חלק במגרש. אפילו הספסל על הנייר אמור להיות איכותי אבל השחקנים שם עם מנטליות *** והיחידי שאשכרה יכול לשנות משחק מהספסל זה זריהן.
אנחנו משלמים את המחיר על הקיץ האחרון. מצפה בינואר למקצה שיפורים עם רכש נקודתי ובעיקר דילול של הסגל.

ולמרות כל זה, כמו שרשמתי לפני כן, מדאיג ומאכזב שהוא בחר לעשות את אותן טעויות כמו מול חדרה.
אני לא ראיתי הפקרות היום.
זה התחיל רע בעיקר בגלל חוסר ביטחון והלך והשתפר.
טעות מקרית יכולה לקרות בכל סיטואציה, גם עם 3 קשרים ו-5 בלמים.
אתה יכול לעבוד כל השבוע ואז מגיע הליצן התורן וגומר לך את המשחק.
לא רואה מה בכר יכל לעשות אחרת.

כן הייתי בודק למה השחקנים מפסיקים לשחק ביתרון.
מן יהירות כזאת.
זה פחות קשור לדעתי למאמן, יותר אופי של שחקנים או פחד מנטלי שמייצר סוג של אדישות.
שם צריך לשים את האצבע וככה הפסדנו כבר 10! נקודות.

חשוב לציין שלמרות האדישות שאני מדבר עליה עדיין הגענו להמון מצבים גם במחצית השנייה ולכן שוב אגיד שכשלא הולך, לא הולך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב: +1

זה נטו על חבורת מדושני העונג שבפעם המי יודע כמה העונה לא מתחשק להם לעלות למחצית שנייה.
על מה יש להם ךהיות מדושני עונג?
זה מנטלי וזה משבר וככה צריך לטפל בזב.
לצאת מזה רק דרך עבודה קשה והגנה.
רק בכר יכול להוציא אותנו מזה

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

הפועלעולה כתב: זה שאתה תומך בי גורם לי לחשוב פעמיים אם אני צודק.....
לא מסכים עם 90 אחוז מהדברים שאתה כותב אבל איכשהו לתגובה הזאת היה קצת שכל והבנה מקצועית ,תוציא ממך את הקטע המאוד לויאלי והדיבור הזה שלך בפורום הזה כאילו אנחנו חלק מקצועי מהצוות המנטלי אתה לא נותן פה יותר מידי פניני חוכמה של הבנת כדורגל בחור..
ומה קרה נבהלת שכתבת משהו קצת שונה משני חברי הפיס אנד לאב שלך אז מצאת מישהו שבא לתמוך בדעה שלך ולהוריד אותו ? אני מובך בשבילך תאמין לי.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

סבע הסלבנייק ומליקסון לא יכולים לשחק ביחד , החזרה ההגנתית של שלושתם היא מאוד איטית מאוד לוקה בחסר ומפקירה את ההגנה .
אז היום היה קצת אוגו שעיכב את התקפות המעבר של סכנין אבל בשני משחקים לא היה אוגו וראינו איזה טיילת הייתה מולנו ואיזה גולים קלים קיבלנו.

והיום היה יותר מערך של 4-2-3-1 כשמליקסון קיצוני ימני שבא לאחור לנהל את המשחק וזה לא עובד , בן ביטון הופך לחצי קיצוני במקום מליקסון ואז שוב יש הפקרות הגנתית .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כל מה שאנחנו רואים היום זו אשמה של בכר.
אפשר להמשיך להתפלסף על זה שהשחקנים אשמים ובלה בלה ולא מחוייבים וכו וכו,אבל הוא המאמן.
הוא בחר את השחקנים,הוא צריך חדאוג שהם יהיו מחויבים והוא בסוף זה שצריך לתץ הסברים.
יחד עם זאת,להחליך אותו יהיה טימטום,הוא עדיין מאמן ברמת על ואין אף אחד בחוץ שראוי.
חשוב חשוב חשוב,שבכר ילמד מהעונה הזאת,שהיא הכישלון הראשון שלו בקריירה וביחד עם ההנהלה יסדרו את הבאלגן שקיים היום,כי מה שקורה היום זה סימפטום של קיץ גרוע,רכש היסטרי וקצת שחצנות.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

אדום זקן כתב:כל מה שאנחנו רואים היום זו אשמה של בכר.
אפשר להמשיך להתפלסף על זה שהשחקנים אשמים ובלה בלה ולא מחוייבים וכו וכו,אבל הוא המאמן.
הוא בחר את השחקנים,הוא צריך חדאוג שהם יהיו מחויבים והוא בסוף זה שצריך לתץ הסברים.
יחד עם זאת,להחליך אותו יהיה טימטום,הוא עדיין מאמן ברמת על ואין אף אחד בחוץ שראוי.
חשוב חשוב חשוב,שבכר ילמד מהעונה הזאת,שהיא הכישלון הראשון שלו בקריירה וביחד עם ההנהלה יסדרו את הבאלגן שקיים היום,כי מה שקורה היום זה סימפטום של קיץ גרוע,רכש היסטרי וקצת שחצנות.
עזוב שכל העונה זה כבר ככה בערך אבל ברגע שאתה רואה שלושה משחקים ברצף שנכשלים בהם על אותה טעות אתה מתחיל לחשוב שהמאמן איבד את עצמו לגמרי.
תאמין לי על הזין שלי ,שתלך העונה ותלך האליפות אבל אני בהלם מהטמטום שנהיה לבכר,זה לא אופייני וזה פשוט נראה חסר תקווה להמשיך איתו לפחות במצב הזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

TN9 כתב:
עזוב שכל העונה זה כבר ככה בערך אבל ברגע שאתה רואה שלושה משחקים ברצף שנכשלים בהם על אותה טעות אתה מתחיל לחשוב שהמאמן איבד את עצמו לגמרי.
תאמין לי על הז** שלי ,שתלך העונה ותלך האליפות אבל אני בהלם מהטמטום שנהיה לבכר,זה לא אופייני וזה פשוט נראה חסר תקווה להמשיך איתו לפחות במצב הזה.
צא מהסרט,לא יוחלף,לא צריך להיות מוחלף ואין אף אחד שראוי להחליף אותו.
ילמד ויתקדם הלאה.
הוא צריך מתישהו לחוות כישלון זה רק יחשל אותו.

שלח תגובה