בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: הביקורת לא הייתה רק כי זריהן נכנס, אלא כי מליקסון היה זה שיצא. גם אם אליאס היה נכנס מול חדרה היו שריקות בוז כי הקהל חשב שהוצאה של מליקסון בתיקו בבית היא הזויה.
לא חושב שהיה מקום לתת לאליאס דקות מול חדרה וגם לא היה מקום לתת לו דקות אתמול במצב שנוצר, לדעתי גם ברק הבין את זה מול חדרה ולכן שינה את החילוף.
אז תקרא קצת תגובות ותראה שהמון אנשים ביקרו את ברק על השינוי בחילוף, בין היתר כאן בפורום.
אני לא מדבר על ההוצאה של מליקסון שהייתה שגויה, אלא על הכניסה של זריהן על חשבון אליאס שכבר היה מוכן לעלות.

העובדות אומרות שברק תכנן להכניס את אליאס פעמיים ביתרון מינימלי.
ברגע שספגנו, הוא העדיף להכניס שחקן התקפה (זריהן), כלומר, אליאס היה אמור לעבות את מרכז השדה ולעזור לשמור על התוצאה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יוני אליאס הוא לא קשר אמצע ולא ברור לי למה ברק בכר עושה ממנו אחד כזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

השנה ברק בכר נמצא במבחן אמיתי.
אין בכלל שאלה שהוא אחראי על המצב,מצד שני הוא היחיד שיוכל להוציא אותנו מהמצב הזה.
תמיד דיברו עליו כעל מאמן שהולך להפוך לגדול ביותר,אחד מהאלמנטים של מאמן כזה זה לדעת לבצע שינויי דורות בקבוצה בנזק מינימלי,אם יצליח ואכן נסיים את העונה מינימום מקום 2,יפיק לקחים ושנה הבאה יסתער על האליפות אז אפשר להגיד שהוא קורץ מהחומר הזה,אם לא אז הוא לא שונה מרוני לוי,קשטן וכו,דהיינו מאמן טוב וזהו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב:השנה ברק בכר נמצא במבחן אמיתי.
אין בכלל שאלה שהוא אחראי על המצב,מצד שני הוא היחיד שיוכל להוציא אותנו מהמצב הזה.
תמיד דיברו עליו כעל מאמן שהולך להפוך לגדול ביותר,אחד מהאלמנטים של מאמן כזה זה לדעת לבצע שינויי דורות בקבוצה בנזק מינימלי,אם יצליח ואכן נסיים את העונה מינימום מקום 2,יפיק לקחים ושנה הבאה יסתער על האליפות אז אפשר להגיד שהוא קורץ מהחומר הזה,אם לא אז הוא לא שונה מרוני לוי,קשטן וכו,דהיינו מאמן טוב וזהו.
זה לא נכון.. אני לא מכיר מאמן ישראלי שלא היה תוקע את סבע באגף ימין את נייג׳ל בשמאל ומשחק בשיטה שהוא מכיר והביאה לו הצלחות.

רק מאמן כמו בכר מסוגל לשנות שיטה ולשחק עם המערכים. לא מכיר מאמן ישראלי אחר שכן.

אז כן, יש לנו אחלה משחק התקפה אבל פתאום בהגנה דברים לא דופקים. זה משהו שצריך לקחת בחשבון ואני מאמין שיתקנו בהמשך...

ויש פה אנשים שזורקים יציאות כאילו בכר ״מתחיל לאבד את חדר הלבשה״ זה רחוק מהמציאות. רחוק מאוד אפילו...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב:יוני אליאס הוא לא קשר אמצע ולא ברור לי למה ברק בכר עושה ממנו אחד כזה.
מה התפקיד שלו באמת?
כל אחד אומר לי משהו אחר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שמעון א כתב: מה התפקיד שלו באמת?
כל אחד אומר לי משהו אחר
בגדול? להוכיח ל"כוכבים" המפונקים שלנו שמי שלא יעבוד קשה לא ישחק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: מה התפקיד שלו באמת?
כל אחד אומר לי משהו אחר
חלוץ

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: בגדול? להוכיח ל"כוכבים" המפונקים שלנו שמי שלא יעבוד קשה לא ישחק.
או שאולי הביקורת על 0 דקות של שחקני הבית השנה לאחר הכתבה שפורסמה לאחרונה הפעילה לחץ לדקות של שחקן בית...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב:השנה ברק בכר נמצא במבחן אמיתי.
לא מבין את הדרמטיות הזו, באמת שלא..
אז אם לא ייקח השנה(והוא לא ייקח) וגם שנה הבאה לא יילך כמו שאתם מצפים אז מה? לבעוט אותו מכאן? הוא פתאום יהיה מאמן פחות טוב? כזה שהצליח רק בגלל טוני כמו חלק משטויות שאנשים רושמים?

חלאס שחררו פאניקה, שחררו לחץ ותנו לברק להוביל את הספינה.
הוא עוד יטעה הרבה כי מי שלא מנסה לא טועה.
בסוף כמו תמיד זה אותו ברק שהביא אותנו לאן שהביא, בזכות הערמומיות, התחכום, האפשרות להודות שהוא טועה כשיש צורך ולתקן כשמשהו לא עובד כמו שצריך.

ממש לא כמו שחלקכם אוהבים לרשום "עלה לו האגו למוח".

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הגנתית היה יותר קשה להצליח עם טוני ומליקסון\בוזגלו בצדדים אבל ברק הצליח להעלים את החולשה הזאת לאורך רוב בקדנציה שלו אצלנו, אני מאמין שהוא יצליח לעשות את זה גם השנה, אבל קודם כל הוא חייב לגרום לשחקנים לרוץ יותר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

zivmay כתב:הגנתית היה יותר קשה להצליח עם טוני ומליקסון\בוזגלו בצדדים אבל ברק הצליח להעלים את החולשה הזאת לאורך רוב בקדנציה שלו אצלנו, אני מאמין שהוא יצליח לעשות את זה גם השנה, אבל קודם כל הוא חייב לגרום לשחקנים לרוץ יותר.
הוא הצליח להעלים כי היה מי שיחפה כמו ראדי והובאן וברדה
אז כן חסר עוד אחד כזה שייתן איזון ויאפשר את החיפוי על השלישיה הקידמית

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתם שוכחים פרט מאוד חשוב.

השושלת האחרונה שיחקה שנתיים יחד לפני שלקחה אליפות.

כימיה זה משהו שנבנה כמו גם ביטחון אחד בשני.

זאת עונת הסתגלות ועדיין המצב לא כזה נורא, מכבי עברה שנתיים בדיוק את מה שאנחנו עוברים עכשיו. לא הסתכלנו על זה ולא ראינו את זה כי זה לא עניין אותנו, נהיננו מהקבוצה שלנו.

אנחנו חווים היום את מה שעוברת כל קבוצה גדולה. ריאל עוברים את זה השנה ובארסה תעבור את זה אחרי מסי ומכבי עברו את זה אחרי זהבי ואנחנו עוברים את זה היום אחרי וואקמה.

קצת פרופורציות חברים. בלתי אפשרי להיות הכי טוב כל הזמן. בגלל זה זה כדורגל ובגלל זה אוהבים את המשחק. זה לא משחק של שחקן יחיד ויש כאן קבוצה. את פדרר לא היה את מי להאשים חוץ מאת עצמו. בכדורגל כל פעם מגיע התורן שטועה.

אל תשכחו!!! ראדי לקח 6 אליפויות רצופות רק כי שיחק ב2 קבוצות שונות.

זה הזמן להנמיך ציפיות ולהרים את הביטחון לשחקנים ולצוות.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב: זה לא נכון.. אני לא מכיר מאמן ישראלי שלא היה תוקע את סבע באגף ימין את נייג׳ל בשמאל ומשחק בשיטה שהוא מכיר והביאה לו הצלחות.

רק מאמן כמו בכר מסוגל לשנות שיטה ולשחק עם המערכים. לא מכיר מאמן ישראלי אחר שכן.

אז כן, יש לנו אחלה משחק התקפה אבל פתאום בהגנה דברים לא דופקים. זה משהו שצריך לקחת בחשבון ואני מאמין שיתקנו בהמשך...

ויש פה אנשים שזורקים יציאות כאילו בכר ״מתחיל לאבד את חדר הלבשה״ זה רחוק מהמציאות. רחוק מאוד אפילו...
הוא לא התחיל לאבד את חדר ההלבשה, הוא כבר איבד (לא את כולו כמובן אבל מספר לא קטן של שחקנים) והוא כבר יודע ומזהה את הבעיות ועובד על פיתרון.
שלא תטעו לרגע יש בחדר ההלבשה מחנאות ויש מרמור של כוכבי אינסטגרם שיושבים על הספסל וברק וכל המערכת מודעים לבעיה הזאת היטב.

בשני החלונות הקרובים תהיה מסה של שחרורים ורכישות מאוד נקודתיות (קשר אמצע, בלם וחלוץ שיתחרה עם שהר).
אני צופה שעזרא, קורהוט, ממן, בבסט (אולי יישאר בגלל האופי והניסיון), אחד מבין לואי/חאתם/שיר, זריהן וסטו ישוחררו/יימכרו בינואר/קיץ.

עם חזרה של אוחנה, ויטור וביטון ורכש של בלם (כנראה זר), קשר 50/50 (כנראה זר) וחלוץ ישראלי אנחנו נהיה הרבה יותר מאוזנים (בתקווה שיאריכו חוזה לאוגו).
החדר הלבשה מפולג ויש בו הרבה בעיות, גם בקבוצה מודעים לבעיות ומנסים לטפל בהן, זה ייקח זמן אבל בסוף זה יקרה.

תסמכו על ברק אסי ואלונה, הם יודעים מה צריך לעשות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

זה ברור שצריך לדלל את הסגל. העונה הזאת הולכת לכיוון לא תחרותי ולכן נצטרך להתקבע על הרכב קבוע לקראת העונה הבאה. בינואר אני מצפה לרכש נקודתי של זר איכותי על אמת לקישור ואולי ישראלי/זר נוסף מהליגה בטרייד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ממן הוא גורם בעייתי וכולנו מבינים את זה.
להוציא אותו אני לא רואה שחקנים יוצאי דופן בהשפעתם הרעה על הקבוצה.

חן עזרא, לפחות מהראיונות שקראתי, עושה רושם של אחד שהגיע להילחם על הדקות ומבין את מצבו.
אלו פצוע. סטו בדרך החוצה.
לשחקן כמו זריהן אין הרבה על מה לבוא בטענות.

הסגל לא מאוזן וברור שיצטרכו להתחיל לעשות סדר כבר בינואר.
שחרור של 3-4 שחקנים, יחד עם החתמה נקודתית של 1-2 בעמדות רלוונטיות והמצב יראה טוב יותר.

את האמירות על איבוד חדר הלבשה ומחנאות קצת יותר קשה לעכל.
את מי ברק איבד? את מאור? את אוגו? את הרוש? את חאתם? אולי את שהר?

לא יודע, נשמע לי קצת מוגזם.

שלח תגובה