מאור מליקסון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מאור מליקסון
מחצית ראשונה מהטובים שלו במדים שלנו.
פירק את הפועל חיפה לחתיכות.
בחצי השנה העייפות כבר בלטה (בכל זאת בגילו ועם ההשקעה שלו לא פשוט שני משחקים תוך שלושה ימים), ובכל מקרה הוא לא אשם בהתנהלות של בכר ובחוסר האיזון שלנו בהגנה.
פירק את הפועל חיפה לחתיכות.
בחצי השנה העייפות כבר בלטה (בכל זאת בגילו ועם ההשקעה שלו לא פשוט שני משחקים תוך שלושה ימים), ובכל מקרה הוא לא אשם בהתנהלות של בכר ובחוסר האיזון שלנו בהגנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מליקסון במחצית ראשונה מעולה.
מצפים ממנו שיכנס בקלות לעמדת הקשר 50:50, אבל זה קשה לו. יש לו נטייה חזקה להכנס לאגף, והיכולת ההגנתית שלו לא משובחת. בגילו כבר קשה לשנות דברים כאלה.
מצפים ממנו שיכנס בקלות לעמדת הקשר 50:50, אבל זה קשה לו. יש לו נטייה חזקה להכנס לאגף, והיכולת ההגנתית שלו לא משובחת. בגילו כבר קשה לשנות דברים כאלה.
אני מאוד אוהב את מליקסון ,אבל שלישיית נייג’ל סבע ובן סהר יכולה לעניב פירות טובים גם בלעדיו, אני יכול להבין את הקושי של בכר לשים את השחקן שהביא לו אליפיות בספסל אבל פה הבעיה שלנו ,וואלה זה לא מקצועי.
אולי לא הכי חלש, אבל בגלל התלות בו, כשהוא פחות מטוב, כל המשחק שלנו משתבש.
לתת לו לנוח בשבת, שיעלה כמחליף אם יהיה צורך, אני חושב שהוא בן היחידים ששיחק את כל המשחקים. לחזור לשלישיית קישור אגרסיבית.
לתת לו לנוח בשבת, שיעלה כמחליף אם יהיה צורך, אני חושב שהוא בן היחידים ששיחק את כל המשחקים. לחזור לשלישיית קישור אגרסיבית.
לא מקצועי זה לדחוף את צדק בכושרו הנוכחי להרכב...TN9 כתב:אני מאוד אוהב את מליקסון ,אבל שלישיית נייג’ל סבע ובן סהר יכולה לעניב פירות טובים גם בלעדיו, אני יכול להבין את הקושי של בכר לשים את השחקן שהביא לו אליפיות בספסל אבל פה הבעיה שלנו ,וואלה זה לא מקצועי.
בקטע הזה לא לבכר יותר מידי ברירה.delta7 כתב: לא מקצועי זה לדחוף את צדק בכושרו הנוכחי להרכב...
אבל וואלה אני לא מדבר רק על המשחק הזה,זה כבר עונה שלמה ככה.
אני באמת לא יודע מה אתם רוצים ממנו.
גם אתמול וכם מול חדרה היה לכל הפחות ציון 7. שלא לדבר על טדי.
לא חושב שהקישור יסתדר בלעדיו, הוא מכניס הרבה שכל, גיוון ואפשרויות ממרכז המגרש.
היחיד שמנסה להפעיל קצת את המגנים.
סבע הוא לא עושה משחק, בהישארות של השלישייה בלבד היריב יתמקד בלחנוק את נייגל ויחסום אותנו די לחלוטין.
סבע הוא לא עושה משחק, בהישארות של השלישייה בלבד היריב יתמקד בלחנוק את נייגל ויחסום אותנו די לחלוטין.
לא יודע מה אתה מחפש אבל אני יודע שגם לדיא וגם לנייגל יש ראיית משחק טובה.yossi כתב:אני באמת לא יודע מה אתם רוצים ממנו.
אני פשוט לא מבין למה אתה מתכוון,לחנוק את נייג’ל ?
אחי מליקסון לא היה ולא יהיה קשר אמצע ,הוא שחקן התקפה של השליש האחרון.
שהוא משחק עם סבע ונייגל וסהר ביחד אנחנו מאוד מאוד פרוצים והופכים להיות הפועל באר שבע של אלישע לוי ואפילו פחות טובים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
על מה אתם מדברים?
מליקסון בישל אתמול שער, התחיל שני שערים נוספים, ונתן עוד לפחות שני כדורים גדולים לגול.
כל החלק ההתקפי היה אדיר אתמול מבחינה התקפית, יש קבוצות שעם 4 שערים מנצחות 4 משחקים.
הטענות צריכות להיות אך ורק לברק ולמשחק ההגנתי.
מליקסון בישל אתמול שער, התחיל שני שערים נוספים, ונתן עוד לפחות שני כדורים גדולים לגול.
כל החלק ההתקפי היה אדיר אתמול מבחינה התקפית, יש קבוצות שעם 4 שערים מנצחות 4 משחקים.
מליקסון שחקן גדול וימשיך להיות גדול כל עוד הוא על המגרש אבל צריך לבחור בינו לבין נייג’ל או סבע.Sir Alex Ferguson כתב:על מה אתם מדברים?
+1, מליקסון שכבודו במקומו הוא אחד הקבעונות של בכר בנוסף לבן ביטון הבאנקר, נראה שבכר חוזר על טעויות וחייב חילוץ, לצרף פיגורה לצוות המקצועי כיועץ, בכר מקובע וחסר ביטחון, אין לו מושג מה לשנות כבר, הוא סופר את הימים לחזרת ויטור המושיע, חוץ מזה לא נראה שיש לו מושג איך לצאת מהמשבר הזה, לא מוריד מהכבוד הרב שיש ל
תת לו על 3 השנים האחרונות שנחקקו בהיסטוריה
תת לו על 3 השנים האחרונות שנחקקו בהיסטוריה
- ForeverRed
כמה שטויות נכתבות כאן.
מזל שדיו וירטואלי זה בחינם.
ממש, כבר לא יודע אם להגיב לזה ברצינות.ForeverRed כתב:כמה שטויות נכתבות כאן.
איזה שטויות איזה,90 אחוז מהאשמה במצב היא על בכר שאיבד את הראש.ForeverRed כתב:כמה שטויות נכתבות כאן.
- ForeverRed
זאת בדיוק הבעיה שלכם.TN9 כתב: איזה שטויות איזה,90 אחוז מהאשמה במצב היא על בכר שאיבד את הראש.
משהו לא עובד וישר מתחילים לחפש אשמים לתלות בכיכר העיר.
לפעמים דברים פשוט לא מתחברים.
קורה.
אני בוטח באנשים שנמצאים במערכת שידעו לתקן.