הבעיה ששחקני הנוער לא יביאו אותך בכלל למצב שאתה עם יתרון (ובוא גם נשים בצד את העובדה ש'שחקני הנוער' שלך שלא משחקים בנוער הם רק גל נבון, יוני אליאס ובני נתן) ואיתם זאת תהיה בעיה מנטלית עוד יותר גדולהyedidel כתב:
מה הבעיה שיהיו שחקני נוער בסגל? זה עדיף מעזרא בן בסט וכאלה שלא יכולים לתרום בכלום.
ק"ש
מכבי ת"א
חדרה
הפועל חיפה
4 משחקים שכבר הובלנו ואיבדנו יתרון. יש פה בעיה מנטלית קשה של נינוחות ואפשר לראות את זה במהירות שאנחנו חוטפים אחרי שעולים ליתרון.
עוד מישהו חושב שהבעיה מול חדרה היתה ההחמצות?
עונת 18/19, לקפל
- The red one
Re: עונת 18/19, לקפל
צריך להיות מוכנים לקראת סוף ינואר עם כמה חלופות, בתקווה שעד אז יהיה כבר ברור מה מצבם של ויטור, ביטון ואוחנה.
אם כולם בריאים, אפשר לחכות עם זר שישי לקראת העונה הבאה. זה כמובן אם מחתימים את אוגו. אם לא, כמובן שצריך להחתים קשר אחורי ברמה גבוהה ולהריץ אותו עד סוף העונה.
אם כולם בריאים, אפשר לחכות עם זר שישי לקראת העונה הבאה. זה כמובן אם מחתימים את אוגו. אם לא, כמובן שצריך להחתים קשר אחורי ברמה גבוהה ולהריץ אותו עד סוף העונה.
אז תביא בלם זר. אי אפשר להישאר עם מה שיש לך.שמעון א כתב: לא הייתי בונה על ויטור להציל את המולדת...
עונה שעברה הייתה נס. הרבה בזכות בכר....
כן.The red one כתב: שמעון כפרה על העיניים שלך אתה שני משחקים בסגל עם שחקן נוער אתה אומר לי לשחרר 4 בינואר בלי להביא?
כי אוגו לא בארץ. כי ויטור עדיין לא חזר. כי אוחנה עדיין לא חזר.
כי בכר וההנהלה שרפו(גם אנחנו) שחקן קישור מהליגה הצרפתית והעדיפו שחקן נוער חסר ניסיון.
הסגל גדול מידיי ומלא באגו ואבק "כוכבים".
- The red one
אוגו סבבהשמעון א כתב: כן.
כי אוגו לא בארץ. כי ויטור עדיין לא חזר. כי אוחנה עדיין לא חזר.
כי בכר וההנהלה שרפו(גם אנחנו) שחקן קישור מהליגה הצרפתית והעדיפו שחקן נוער חסר ניסיון.
הסגל גדול מידיי ומלא באגו ואבק "כוכבים".
אבל אתה לא יודע איך ומתי יחזרו מיגל ומיכאל, לכן קצת קשה לסמוך עלייהם.
סטו כבר לא באמת חלק מהקבוצה, אין מה לכלול אותו בכלל..
סטו פצוע והוא שחקן מליגה צרפתית שנייה.
אל תתנו לתקופה הזו להשכיח לכם למה השחקנים האלה מסוגלים. אלחמיד וטאהה עדיין בלמים מצויינים (לטעמי הטובים בארץ) בתקופה גרועה מאוד. ביטון מגן מצויין... עדיין... אנחנו נופלים באמצע ובגישה. שיחרור של 3-4 שחקנים יעביר את המסר ויקטין את המרמור.
סטו לא חלק מהקבוצה כי בהנהלה ובצוות החליטו. וזה בסדר, מותר. אבל לא נכון להגיד שאין ספסל.The red one כתב: אוגו סבבה
אבל אתה לא יודע איך ומתי יחזרו מיגל ומיכאל, לכן קצת קשה לסמוך עלייהם.
סטו כבר לא באמת חלק מהקבוצה, אין מה לכלול אותו בכלל..
פאקינג 24-25 שחקנים בסגל.
מדהים איך יש עמדות שהשחקן המחליף של המחליף מרוויח 250k ובעמדות אחרות המחליף מהנוער.
אולי אתם קצת תצעקו עלי,אבל בתכלס מרגיש לי מאוד שמה שקילקל את בכר ואת הקבוצה זה שרכשו את סבע ונייגל,זה הציב סוג של תנאי שחייב לשלב אותם לפני כל דאגה לקבוצה.
אני אפילו אומר שאם לא היו קונים אף אחד מהם ונשארים עם מליקסון ,ממן,עזרא,זריהן ובכר היה נשאר בראש שלו שהביא לנו 3 אליפויות ולא מנסה לעשות יותר מידי התאמות מיוחדות ושיטות מוזרות ,היינו לגמרי במאבק אליפות עם מכבי.
אני אפילו אומר שאם לא היו קונים אף אחד מהם ונשארים עם מליקסון ,ממן,עזרא,זריהן ובכר היה נשאר בראש שלו שהביא לנו 3 אליפויות ולא מנסה לעשות יותר מידי התאמות מיוחדות ושיטות מוזרות ,היינו לגמרי במאבק אליפות עם מכבי.
ראינו את הקבוצה הזאת שאתה מתאר מול ק"ש ומכבי. היה פתטי ועצוב, יותר מעכשיו
ידעתי שמישהו יגיד את זה,דבר ראשון אחרי המשחקים שציינת היה צורך בקשר 50/50 איכותי ולזה דאגו והביאו את סאבו,היה צורך במחליף לטוני כי מה לעשות טוני זה ששחקן שחייבים למצוא לו תחליף והביאו את נייג’ל,ההיסטריה כנראה גרמה לנו להביא גם את דיא וזה דבר שגרם לפלונטר פוליטי בתוך המועדון, שגרם לבכר לנטוש את את הדרך שבה לקח אליפויות ולהתחיל לנסות להתאים קבוצה ושחקנים לשיטה מאוד משונה והתקפית שלא מוכרת לו,בתכלס ? כולנו יודעים שבכר זה מאמן עם אופי הגנתי ודווקא בגלל זה אני פשוט יוצא מדעתי ממה שאני רואה העונה.הפועלעולה כתב:ראינו את הקבוצה הזאת שאתה מתאר מול ק"ש ומכבי. היה פתטי ועצוב, יותר מעכשיו
זאת לא קבוצה של ברק בכר האמיתי,זה קבוצה שמנסה לבנות הרכב סביב רכש,כמו קריירה בפיפא אין פה משהו אמיתי.
היינו צריכים להמשיך באותו ראש שהביא לנו הישגים ולחפש שידרוגים לעמדות שהתחלשו,לפי דעתי היה סוג של פחד בתוך הצוות הניהולי שלא נצליל לשחזר את הקבוצה שהייתה פעם אבל זה בדיוק הטעות,אסור היה לפחד.
תתחילו להתרגל, כך יראה האמצע שלנו בימים שלאחר אוגו (אלא אם שוב יהיה פוקס לא נורמלי בזר שיחתום במקומו).eitam כתב: כבר עכשיו ברור שהאמצע שלנו הורג אותנו ברכות שלו, לא תנסה לחזק בינואר כדי להגיע יותר מוכן לשנה הבאה?
+1שמעון א כתב: לא אחי.
אפשר להתחיל לחפש מעכשיו שחקן שיצטרף בקיץ. בינואר לא הייתי מביא אף שחקן.
השחקן היה שצריך להצטלם עם אסי בינואר זה ג׳ון אוגו אחרי הארכת חוזה. זהו.
החרמנות רכש הזאת לינואר מביאה איתה רק צרות.
בינואר מחזקים נקודתית ורק כשיש הזדמנות על שחקן שבנו עליו ונפתח חלון הזדמנויות בעניינו.
כשמביאים מלחץ ומפאניקה זה כמעט תמיד לא עובד.
להאריך לג'ון את החוזה, לשחרר את ממן ובבסט/זריהן ועם החזרה של מיכאל, ויטור וביטון אנחנו עם סגל עמוק וטוב בכל עמדה.
יש בעיה קצת באמצע אבל אוגו-סאבו-קבהא-אוחנה-מליקסון לפחות כרגע זה מספיק וגם ככה העונה הזאת כבר גמורה.
לתת לסגל לרוץ ולראות איך מחברים את הכל לעונה הבאה.
מצד שני זאת הזדמנות להביא קשר זר שאם יפגעו בול יתאקלם ויהיה מוכן למוקדמות באירופה. ואם לא?לא הפסדנו יותר מדי.oranu כתב: +1
החרמנות רכש הזאת לינואר מביאה איתה רק צרות.
בינואר מחזקים נקודתית ורק כשיש הזדמנות על שחקן שבנו עליו ונפתח חלון הזדמנויות בעניינו.
כשמביאים מלחץ ומפאניקה זה כמעט תמיד לא עובד.
להאריך לג'ון את החוזה, לשחרר את ממן ובבסט/זריהן ועם החזרה של מיכאל, ויטור וביטון אנחנו עם סגל עמוק וטוב בכל עמדה.
יש בעיה קצת באמצע אבל אוגו-סאבו-קבהא-אוחנה-מליקסון לפחות כרגע זה מספיק וגם ככה העונה הזאת כבר גמורה.
לתת לסגל לרוץ ולראות איך מחברים את הכל לעונה הבאה.
כמובן לא הייתי הולך על מישהו יקר. הייתי הולך על איזה הימור או שחקן צעיר.