הלווווווו משוגעים רדי מהעץ.maxkid22 כתב:ביזיון. אין מילה אחרת.
נראה שבכר מיצה את עצמו פה, מצטער
גל לפרגוסון היו עונות פחות טובות.
הלווווווו משוגעים רדי מהעץ.maxkid22 כתב:ביזיון. אין מילה אחרת.
נראה שבכר מיצה את עצמו פה, מצטער
את מי יעלה?הפועלעולה כתב: אם השחקנים חרא, אז שיעשה משהו עם זה ולא יעלה עם כמעט תמיד אותו הרכב כל הזמן בציפייה שמשהו ישתנה.
אתם נותנים לבכר הנחות. גם אני עשיתי את זה עד לפני כמה שבועות אבל הגיעו מים עד נפש. אנחנו בדצמבר והיו מיליון פגרות. לעונה הזאת בכר לא הגיע, כמו ההנהלה וכמו השחקנים.
כן, ומי בחר את אותם שחקנים?yossi כתב: את מי יעלה?
את אלו שחוץ מלככב בפגרה במקסיקו עשה בכלל משהו?
אין עומק בשיט. ממן, זריהן ועזרא שרופים.
כל הרביעייה האחורית צריכה להתבייש בעצמה. גולים של ליגה א.
לא ברור איך הוא מעז להגיע למשחק בלי מגן שמאלי טבעי בסגל.שמעון א כתב:עכשיו זה באמת נגמר, נפרדים מהצלחת. מנטאלית לא נצליח לקום מזה.
אני חושב שבכר שרף את מיחאי קורהוט מהר מידיי, ולא בפעם הראשונה. חבל.
קורהוט לא שיחק שנה כדורגל ולא נח מאז שחזר ויש חודש עמוס ושלושה משחקים השבוע היה חייב לתת לו לנוח, אין קשר לשרףשמעון א כתב:עכשיו זה באמת נגמר, נפרדים מהצלחת. מנטאלית לא נצליח לקום מזה.
אני חושב שבכר שרף את מיחאי קורהוט מהר מידיי, ולא בפעם הראשונה. חבל.
אתה צודק, אבל הוא היחיד במועדון הזה שאפשר לתת לו את הקרדיט. לא הלך העונה, ילך עונה הבאה.הפועלעולה כתב: כן, ומי בחר את אותם שחקנים?
על החלון המביך בקיץ עוד היה אפשר להבליג. על העבודת אימון הגרועה מאז ספטמבר אי אפשר להבליג.
אין ספק שאכלנו הרבה לקרדות.הפועלעולה כתב: כן, ומי בחר את אותם שחקנים?
על החלון המביך בקיץ עוד היה אפשר להבליג. על העבודת אימון הגרועה מאז ספטמבר אי אפשר להבליג.
ברור, זו לא שאלה.izguy83 כתב: אתה צודק, אבל הוא היחיד במועדון הזה שאפשר לתת לו את הקרדיט. לא הלך העונה, ילך עונה הבאה.