במצב הנוכחי אליאס עדיף על זריהן.The red one כתב: ברק בכר רצה להכניס את יונתן אליאס כשהמשחק ב-1:2 ואתה מדבר לי על הריצה של פלומיין
הפועל ב"ש - הפועל חדרה, שבת ב18:30
Re: הפועל ב"ש - הפועל חדרה, שבת ב18:30
שם את המצב ההוא קלאריאל2 כתב: במצב הנוכחי אליאס עדיף על זריהן.
במבט נוסף אתה לגמרי צודק. קורהוט לקח את לוסיו.izguy83 כתב: מגביהים כדור לרחבה. שני הבלמים שלך לא שומרים על אף אחד ואתה מאשים את המגן שבסביבתו היו 3 שחקנים לבד!? מה הוא היה אמור לעשות? אלחמיד היה צריך לקחת אותו וזו לא הפעם הראשונה שהוא לא ממוקם נכון בכדור גובה ואנחנו סופגים בגלל זה. זו מחלה רצינית אצלו.
זה די קטע שכל הרביעייה האחורית מצופפת בהתקפה הזו לתוך הרחבה כשמליקסון בעמדה של מגן, ועדיין שני שחקני היריב עומדים במרכז באין מפריע כשמסביבם מרובע של שחקנים שלנו.
טאהא בא לקרוב, סאבו קפא מאחור ואלחמיד פשוט נותן 3 מטר רווח בינו לבין התוקף כשחצי שנייה לפני ההרמה הוא זורק אליו מבט, כלומר לגמרי מודע למיקומו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה מתי נעשה את הצעד הכואב אבל המתבקש, שלושה קשרי 50/50 ״קלאסים״, כשזה אומר כמובן שלפחות אחד מבין האסלביינק/סבע/מליקסון יצטרך לרדת לספסל באופן קבוע (קבהא עד ינואר ובינואר קשר 50/50 זר במקום סטו).
בשיטה הנוכחית אין מספיק שחקנים שמגינים וההגנה שלנו פשוט מופקרת בטח אם שוברים את קו הלחץ הראשון (כמו שהיה בגול הראשון של חדרה היום).
בשיטה הנוכחית אין מספיק שחקנים שמגינים וההגנה שלנו פשוט מופקרת בטח אם שוברים את קו הלחץ הראשון (כמו שהיה בגול הראשון של חדרה היום).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב ששיחקנו בסהכ סבבה לגמרי היום. אינספור החמצות מסמרות שיער.
מתי בפעם האחרונה ראיתי שתי החמצות מול שער ריק במשחק אחד אני לא זוכר.
בפן המקצועי פשוט נשגב מבינתי איך בן בסט מועדף על נייג'ל בהרכב.
מתי בפעם האחרונה ראיתי שתי החמצות מול שער ריק במשחק אחד אני לא זוכר.
בפן המקצועי פשוט נשגב מבינתי איך בן בסט מועדף על נייג'ל בהרכב.
קחו אוויר חברים.
היום היה המשחק הטוב ביותר של הפועל באר שבע מתחילת העונה. לא פחות ולא יותר...
ההתקפה עבדה בצורה מושלמת (יש ימים שהכדור לא נכנס)
אז כן, נגמר 2-2 הזוי, טפשי, לא מחויב למציאות. אבל זה כדורגל.
אני גאה בקבוצה היום. מאוד גאה. פחות לחץ ומשקולות על הרגליים ואנחנו מדברים אחרת.
כל מה שהיה חסר היום זו הקארמה הטובה של טרנר.
האנרגיה שמכניסה את הכדור לרשת רק מההד שמגיע מהיציע..
כמובן שהקהל לא אשם, אבל אם הינו מתאמצים ביציע היום כמו שהשחקנים על הדשא, זה היה ניצחון מוחץ.
היום היה המשחק הטוב ביותר של הפועל באר שבע מתחילת העונה. לא פחות ולא יותר...
ההתקפה עבדה בצורה מושלמת (יש ימים שהכדור לא נכנס)
אז כן, נגמר 2-2 הזוי, טפשי, לא מחויב למציאות. אבל זה כדורגל.
אני גאה בקבוצה היום. מאוד גאה. פחות לחץ ומשקולות על הרגליים ואנחנו מדברים אחרת.
כל מה שהיה חסר היום זו הקארמה הטובה של טרנר.
האנרגיה שמכניסה את הכדור לרשת רק מההד שמגיע מהיציע..
כמובן שהקהל לא אשם, אבל אם הינו מתאמצים ביציע היום כמו שהשחקנים על הדשא, זה היה ניצחון מוחץ.
זכרו מה אני אומר,ברגע שבכר יפתח עם שלשיית קישור אורגינל
עם אותו קבהה שאמרו שהוא בינוני מאוד אבל מסתבר שמדובר בשחקן טכני ואגרסיבי) ואמצע שיוריד משחקני ההתקפה את המטען ההגנתי נראה את דיא מתחיל לפרוע שטרות על אורגינל ,להזכיר שהוא עלה שתי מיליון יורו ? שקונים שחקן בסכום כזה אז מנסים לבנות קבוצה סביבו כי כרגע זה נראה בדיוק ההפך,בטח לבטח אחרי העזיבה של וואקמה.
אחד הדברים היותר בולטים בשינוי בין דיא של נתניה מאשר דיא שלנו זה קודם כל ששלנו פחות טוב,הוא הרבה יותר מוגבל ולא ממוקם בצורה שמספיק נוחה לו,פתאום פה אני רואה שחקן שחוץ
מתנועה טובה לעומק אין לו עוד הרבה מה להציע, בנתניה היינו ממנו גם רואים דריבלים, השתחררויות מלחץ,מסירות שחותכות הגנה.
עם אותו קבהה שאמרו שהוא בינוני מאוד אבל מסתבר שמדובר בשחקן טכני ואגרסיבי) ואמצע שיוריד משחקני ההתקפה את המטען ההגנתי נראה את דיא מתחיל לפרוע שטרות על אורגינל ,להזכיר שהוא עלה שתי מיליון יורו ? שקונים שחקן בסכום כזה אז מנסים לבנות קבוצה סביבו כי כרגע זה נראה בדיוק ההפך,בטח לבטח אחרי העזיבה של וואקמה.
אחד הדברים היותר בולטים בשינוי בין דיא של נתניה מאשר דיא שלנו זה קודם כל ששלנו פחות טוב,הוא הרבה יותר מוגבל ולא ממוקם בצורה שמספיק נוחה לו,פתאום פה אני רואה שחקן שחוץ
מתנועה טובה לעומק אין לו עוד הרבה מה להציע, בנתניה היינו ממנו גם רואים דריבלים, השתחררויות מלחץ,מסירות שחותכות הגנה.
האמת מחמאות לקבהא.למרות שרואים שזאת לא העמדה שלו והוא צריך מישהו מאחוריו בקישור, נתן אחלה משחק
מתחיל להתחבר גם לרעיון של 3 קשרים באמצע. לפחות עד שהקבוצה תתייצב ותייצר רצף של יותר מ- 2-3 ניצחונות. זה גם ישחרר את סאבו קצת יותר קדימה ויש לו מה לתת שם
דווקא לדעתי מליקסון עושה עבודה נהדרת בשלישיית הקישור. אפילו שהוא לא 50:50 אורגינל.
דיא סבע חייב להבין שלא חייב לחפש את הבעיטה כל הזמן. הוא מנסה לפרוע שטרות בכוח ולא במוח, וזה דופק אותנו.
דיא סבע חייב להבין שלא חייב לחפש את הבעיטה כל הזמן. הוא מנסה לפרוע שטרות בכוח ולא במוח, וזה דופק אותנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה שההגנה שלנו חשופה עם המערך שמליקסון באמצע.שמעון א כתב:דווקא לדעתי מליקסון עושה עבודה נהדרת בשלישיית הקישור. אפילו שהוא לא 50:50 אורגינל.
חייבים לחזור לשלישיית קשרים.
אוגו קבהא וסאבו שמעליהם מליקסון דיא סבע שהר ונייגל 3 מתוך ה4.
במשחק הקרוב הייתי מעלה את נייג'ל מליקסון ושהר ודיא על הספסל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עזבו שטויות צריך להחזיר את לוסיו בינואר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא שייך, כי גם אתה ואני שמים...bs war כתב:
שם את המצב ההוא קל
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נתן ביזיון של משחק ובגדול הוא בערך ברמה של לוטם זינו עם יחסי ציבור יותר טובים.yedidel כתב:האמת מחמאות לקבהא.למרות שרואים שזאת לא העמדה שלו והוא צריך מישהו מאחוריו בקישור, נתן אחלה משחק
קשר בינוני בצורה יוצאת דופן, לא מסוגל להחזיק קישור מול קבוצה שב"ש של 15\16 נותנת לה שמינייה עם המחליפים.
כל פעם שהכדור אצל הבלמים הוא הולך להתחבא במקום לקבל כדור, ורך בסגירה ברמה שלא יכולתי לראות יותר ומאוד ומקווה שלא אראה אותו פה אחרי ינואר
אמת!אריק כתב:עזבו שטויות צריך להחזיר את לוסיו בינואר.
בלי קשר, חייב להגיד, עם כל התסכול מהמשחק של אתמול, באמת שבאופן מרגיז שיחקנו משחק טוב אתמול.
אם יש שחקן אחד שאפשר להגיד שהיה חלש מאוד זה סבע, פרט אליו כולם היו טובים לא פחות ולא יותר.
הצטיינו אגב לטעמי הם סאבו מעל כולם, וגם קבהה...
מאכזב שדווקא במשחק טוב שלנו מגיעה כזאת אכזבה...
רק אהבה תנצח...