הפועל ב"ש - הפועל חדרה, שבת ב18:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש - הפועל חדרה, שבת ב18:30

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: למה הם חייבים משהו למישהו?כמדומני לא משלמים להם משכורת.
תסתכלו קודם על המזרחי, המערבי והצפוני שכל המשחק רוטנים, מתלוננים, שורקים בוז, מורידים לשחקנים ביטחון על כל מסירה קצת פחות טובה וכו׳.
בוא נתחיל משם לפני שנעבור ליציע היחיד שעוד דוחף את הקבוצה מדי פעם.
השטויות שאתה מדבר זה משהו.
הם לקחו על עצמם את עניין העידוד,אולטראס וכל הבבלת,הם חוד החנית,המנוע,הסוסים שלוקחים את העגלה.
אם הם נראים כמו שנראים אז מה אתה מלין בכלל על שאר היציעים?
פעם אחת תענה תשובות עינייניות ולא ההגנות על עיוור שלך מבלי לקרוא אפילו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

או שפעם אחת תבין שהם לא חייבים שום דבר לאף אחד.
אם בא להם לקרוא ״אג׳ידה בן זונה״ אז שיהיה להם בכיף. הם לא חייבים אישור מהקהל הרחב כאילו הוא עובד אצלם.
יכול להגיד עליהם מה שבא לך, יכול גם לא לתרום וכו׳, אבל הקטע הזה כאילו מישהו מהם חייב משהו לקהל הרחב מעצבן בטירוף ואני אפילו לא חלק מהארגון.

לפי דעתי הם בסדר גמור. מעודדים בדיוק כמו פעם רק שעכשיו כשאין הצלחות פתאום כולם מסביב עסוקים בטרוניות במקום להצטרף לגוש הקבוע(והדי קטן לצערי).

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

איזה פארשים יצאנו.
החודש הזה היה הצ'אנס האחרון להחיות את העונה הזו, היום שרפנו את זה באופן סופי.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

תפסיקו להתבכיין! שיחקנו לא רע בכלל היום וזה הכדורגל, חטפנו כי החמצנו....
מכבי תל אביב איבדו 2 נקודות והפער נשאר אותו דבר. היום הבאתי את הקטנה בפעם הראשונה וככה התווספה עוד אדומה לצבא הקטן הפרטי שהקמתי ולצבא האדום בכלל.
ביום שלישי אני והחבורה הקטנה שלי( שתי בנות, שני אחיינים וגיס) נהיה בסמי עופר ונמשיך לפנטז על הדבקת הפער.
אחרי 43 שנה של אהדה, מתוכן 40 במדבר, למדתי שהכל יכול לקרות.
מקווה שהצרידות תיעלם עד אז....

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

חטפנו גול שוויון בבית מדובב גבאי ומדברים פה על החמצות

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

כשבכר ואלונה עסוקים באסיפות נזיפה, בעיות משמעת וניפויים במקום להתעסק באיך להשתפר מבחינה מקצועית אז אנחנו בבעיה.
כנראה שהריקבון האנושי בקרב חלק מהשחקנים בקבוצה משפיע לרעה.

מבחינה מקצועית, משחק ההגנה שלנו פשוט לא קיים ואני אומר את זה כבר תקופה,
אין משחק לחץ, אין מספיק חילוצים ויש יותר מידי שחקנים שעושים הגנה בכאילו.
בכר חייב לייצב את האמצע הפרוץ שלנו גם על חשבון שחקן התקפה.
אי אפשר לספוג בכל משחק ולצפות שהכישרון ההתקפי שלנו ייתן אחד יותר, ובטח שכל הקבוצה לחוצה, כלום לא עובד.

צריכים להתחיל לעבוד ולבנות את העונה הבאה כבר מינואר,
לגבי העונה הזו כל מה שנשאר זה לקחת סגנות ואולי לגנוב גביע, חלילה שלא יהיה מצב שלא נגיע לאירופה..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:אגב אני אגיד עוד משהו לא פופולארי בפורום הזה,אבל בגדול על הז** שלי.
הארגון הזה ובכלל כל היציע הדרומי איבד את הדרך.
הכח של טרנר תמיד היה בזה שגם שהקבוצה לא משחקת טוב,הקהל היה יודע לתת לה את הדרייב ומסית את הכדור לרשת.
לפרטים נא לפנות לעדן בן בסט.
יציע שאמור להניע את האיצטדיון,יציע כל כך עייף,עלוב,שבע,בדיוק כמו הקבוצה שלו.
אבל ככה זה,שמתעסקים בשטויות כל היום,ככה זה נראה,גם ביציע וגם בקבוצה.
אתה מכליל באופן גס.

החבר'ה של הארגון, עם כל הצער שבדבר, מאבדים את זה לאט ובטוח. ג'ונאם בחיים לא היה נותן לקהל לקלל וצועק לתוך המיקרופון גידופים על שחקנים אחרים. רק הפועל באר שבע הייתה בראש שלו. ולצערנו עכשיו זה לא ככה. זה סיפמטום קטן אך חשוב מתופעה גדולה הרבה יותר.

אם היית ביציע היית רואה כמה אנשים מתעצבנים על אנשי הגדר החדשים כשהם שרים קללות לאג'ידה בזמן שהקבוצה צריכה עידוד, או שהם סולדים מהחבר'ה למטה, שאמורים להיות 'חוד החנית' של היציע, שמתעסקים בלנפנף בכסף מול אגי'דה או לירוק על שחקן כזה או אחר.

וזה בלי קשר לכך שהיציע הדרומי עוד מתחילת טרנר לא באמת היה יציע עידוד פר אקסלנס (לא קיים כזה בארץ) ומאז ועד היום יש בו לא מעט מבוגרים או אנשים שהתחילו להגיע ב-2015 בקושי, אם לא ב-2016, ולא יודעים באמת מה זה לעודד 90 דקות, ולא יודעים מזה לעודד כשקשה, ואפילו לא עומדים 90 דקות גם במשחקים שמובילים 0:2 כבר במחצית (מתי זה קרה לאחרונה?).

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא מפתיע שגבאי נוגח כשקורהוט לא באזור חיוג שלו.
הוא מזעזע. הייתי שוקל לפתוח ברצינות עם אוחיון או צדק. לפחות שיהיה סטופר בחלק ההגנתי ולא טיילת ושכונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: אתה מכליל באופן גס.

החבר'ה של הארגון, עם כל הצער שבדבר, מאבדים את זה לאט ובטוח. ג'ונאם בחיים לא היה נותן לקהל לקלל וצועק לתוך המיקרופון גידופים על שחקנים אחרים. רק הפועל באר שבע הייתה בראש שלו. ולצערנו עכשיו זה לא ככה. זה סיפמטום קטן אך חשוב מתופעה גדולה הרבה יותר.

אם היית ביציע היית רואה כמה אנשים מתעצבנים על אנשי הגדר החדשים כשהם שרים קללות לאג'ידה בזמן שהקבוצה צריכה עידוד, או שהם סולדים מהחבר'ה למטה, שאמורים להיות 'חוד החנית' של היציע, שמתעסקים בלנפנף בכסף מול אגי'דה או לירוק על שחקן כזה או אחר.

וזה בלי קשר לכך שהיציע הדרומי עוד מתחילת טרנר לא באמת היה יציע עידוד פר אקסלנס (לא קיים כזה בארץ) ומאז ועד היום יש בו לא מעט מבוגרים או אנשים שהתחילו להגיע ב-2015 בקושי, אם לא ב-2016, ולא יודעים באמת מה זה לעודד 90 דקות, ולא יודעים מזה לעודד כשקשה, ואפילו לא עומדים 90 דקות גם במשחקים שמובילים 0:2 כבר במחצית (מתי זה קרה לאחרונה?).
לא הבנתי מה היה המשפט הראשון שלך,אם בכל הפוסט הזה שלך אתה רק מחזק את מה שאני אומר.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: לא הבנתי מה היה המשפט הראשון שלך,אם בכל הפוסט הזה שלך אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
כן, היה חסר לי עוד משפט או שניים.

אתה בהודעה שלך הכללת את כל היציע הדרומי כשבע וכו'. מה שאני התכוונתי לכתוב זה שממש לא כולם ככה, אבל לצערי ולצער כולנו, הרועה בעדר הזה לא כל כך מכווין כמו שצריך

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

לנסות את שיר כמגן שמאלי, הצעה טובה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הפועלעולה כתב:הגענו להמון מצבים כי יש לך שחקני התקפה ברמה טובה מאוד עם יכולת אישית וגם בגלל סגנון המשחק של חדרה.
אבל שוב משחק ההגנה ביזיון, שוב מדלגים על הקישור, שוב כל יציאה למתפרצת זה 80% גול, שוב משתמשים בסבע בצורה לא נכונה ושוב חוץ מיכולת אישית אין לנו מה למכור.

חלאס, עברנו 19 פגרות והתירוץ של שחקנים חדשים לא מתקבל. עזבו את זה שבכר עדיין לא מצא שיטת משחק, אפילו 11 נורמלים לרוץ איתם הוא לא בחר.
לא נעים להגיד אבל באמת שהייתי שמח לדעת מה הוא עושה איתם באימונים ואיזו שיטה הוא מנסה להתוות כי זה ממש לא ברור.
כותב את זה כתגובה לעוד הודעות שלך בנושא - גם לפרגוסון היו עונות פחות טובות. קורה שכלום לא הולך. אם יש מישהו במועדון הזה שצריך לקבל גב לא משנה מה קורה, זה הוא.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yossi כתב:לא מפתיע שגבאי נוגח כשקורהוט לא באזור חיוג שלו.
הוא מזעזע. הייתי שוקל לפתוח ברצינות עם אוחיון או צדק. לפחות שיהיה סטופר בחלק ההגנתי ולא טיילת ושכונה.
מגביהים כדור לרחבה. שני הבלמים שלך לא שומרים על אף אחד ואתה מאשים את המגן שבסביבתו היו 3 שחקנים לבד!? מה הוא היה אמור לעשות? אלחמיד היה צריך לקחת אותו וזו לא הפעם הראשונה שהוא לא ממוקם נכון בכדור גובה ואנחנו סופגים בגלל זה. זו מחלה רצינית אצלו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:חטפנו גול שוויון בבית מדובב גבאי ומדברים פה על החמצות
פלומיין רץ עם הכדור מצומת להבים עד הדרומי ואתה מדבר על דובב גבאי...

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: פלומיין רץ עם הכדור מצומת להבים עד הדרומי ואתה מדבר על דובב גבאי...
ברק בכר רצה להכניס את יונתן אליאס כשהמשחק ב-1:2 ואתה מדבר לי על הריצה של פלומיין

שלח תגובה