חנן ממן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: חנן ממן

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב:יכול להיות שאתם צודקים,בשורה התחתונה נראה לי מאוד מוזר ששחקן שהיה כאן מוביל,תוך 3 חודשים הפך מוקצה.
גם טוני הגדול היה עושה פרצופים ומתאמן לפעמים בחוסר חשק
זה אף פעם לא שלח אותו להיות מחוץ לסגל.
כנראה שיש דברים נוספים בעיניינו.
קצת שוכחים, אבל אפילו טוני ראה קצת ספסל שהיה צריך

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

קטע משעשע - במועדון העלו טיזר לקראת המשחק ועל הדרך פרסומות לקפוצ'ון עם תמונה של חנן ממן. תוך 4 דקות נמחק ועלה מחדש עם הרוש

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:
קצת שוכחים, אבל אפילו טוני ראה קצת ספסל שהיה צריך
ושוכחים שמה שטוני נתן לנו היה יותר ממספרים, הוא היה מעל הליגה בכל מובן.
וגם נתן משחק הגנה מעולה בכמה משחקים מול מכבי תל אביב.
לבוא ולהשוות את טוני לחנן ממן זאת חוצפה.
טוני גם ראה ספסל ולא עשה בעיות בגלל זה, הוא בצדק רצה לעזוב בגלל השכר, אבל בכל הקשור למקצוענות היה מעל חנן ממן בכמה רמות.
אני לא רואה את ג'ון אוגו או את מאור מליקסון בוכים אם הם יהיו על הספסל בגלל יכולת.
יודעים מה, אפילו עדן בן בסט לא מתנהג כמו חנן ממן הפרינססה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב:יכול להיות שאתם צודקים,בשורה התחתונה נראה לי מאוד מוזר ששחקן שהיה כאן מוביל,תוך 3 חודשים הפך מוקצה.
גם טוני הגדול היה עושה פרצופים ומתאמן לפעמים בחוסר חשק
זה אף פעם לא שלח אותו להיות מחוץ לסגל.
כנראה שיש דברים נוספים בעיניינו.
אולי, אבל הוא פשוט לא טוב העונה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

כמו שאמרו פה זה לא רק היכולת החלשה. זה הגישה בעיקר הגישה. אני לא מדבר על נתונים סטטיסטיים שרק המאמן רואה, אלא על גישה שבולטת אפילו לאחרון האוהדים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

כמו שזה נראה ממן בקשר רציף עם פשכצקי ועזיבה שלו בינואר יכולה להיות דבר חיובי במצב העניינים הנוכחי.

בלי קשר די ברור שגם בן בסט בקשר עם התקשורת, וזה עוד הוכחה לכמה ההבאה שלו הייתה מיותרת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

nir767676 כתב:כמו שזה נראה ממן בקשר רציף עם פשכצקי ועזיבה שלו בינואר יכולה להיות דבר חיובי במצב העניינים הנוכחי.

בלי קשר די ברור שגם בן בסט בקשר עם התקשורת, וזה עוד הוכחה לכמה ההבאה שלו הייתה מיותרת.
כאילו כל מי שאתה לא אוהב בקשר עם התקשורת?
אתה יודע שמליקסון ופשכה גם חברים?

מכאן ועד הדלפות יש מרחק גדול

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם אני חושב שמה שקורה העונה עם חנן ממן זה מעבר לעניין מקצועי.
יש הרבה בעיות בקבוצה, לדעתי הכל מתחיל מזה שיש יותר מידיי כוכבים.
חייבים דילול רציני, עם כל הכאב.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שמעון אני חושב שאתה דרמטי מדי , לא חושב שצריך דילול מכוון אלא יותר ניקוי אורוות.
כל מי שלא יבין שאצל בכר לא משנה אם קוראים לך אליניב, טוני, מאור או אלונה, לא משנה אם אבא שלך מוציא ספר, או אמא שלך פותחת בתקשורת, תהיה טוב, תתאמץ, תשקיע, תשחק. לא תראה רצון, לא תראה מחויבות, לא תתאמץ ותחשוב שהכל מגיע לך תמצא את עצמך לומד ספרדית ביציע ומחליף מתכונים טבעונים.

אין בכדורגל הישראלי, אחד חוץ מבכר שאפשר להגיד עליו את זה וגם להתכוון במאה אחוז. לכן, בכר יקבל ממני קרדיט אינסופי גם אם עכשיו לא נהיה במרוץ כמה שנים טובות (ע.י) הוא עדיין הדמות הכי מקצועית שאני יכול לחשוב עליה בכדורגל הישראלי...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:שמעון אני חושב שאתה דרמטי מדי , לא חושב שצריך דילול מכוון אלא יותר ניקוי אורוות.
כל מי שלא יבין שאצל בכר לא משנה אם קוראים לך אליניב, טוני, מאור או אלונה, לא משנה אם אבא שלך מוציא ספר, או אמא שלך פותחת בתקשורת, תהיה טוב, תתאמץ, תשקיע, תשחק. לא תראה רצון, לא תראה מחויבות, לא תתאמץ ותחשוב שהכל מגיע לך תמצא את עצמך לומד ספרדית ביציע ומחליף מתכונים טבעונים.

אין בכדורגל הישראלי, אחד חוץ מבכר שאפשר להגיד עליו את זה וגם להתכוון במאה אחוז. לכן, בכר יקבל ממני קרדיט אינסופי גם אם עכשיו לא נהיה במרוץ כמה שנים טובות (ע.י) הוא עדיין הדמות הכי מקצועית שאני יכול לחשוב עליה בכדורגל הישראלי...
+++

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

dardasmiley כתב:שמעון אני חושב שאתה דרמטי מדי , לא חושב שצריך דילול מכוון אלא יותר ניקוי אורוות.

"ניקוי אורוות" זה נשמע לי ביטוי שמתאים לתקופות אחרות...
אני חושב שהדלפות ומירמור מתחילים כשיש הרבה שחקנים כוכבים(או שמרגישים שהם כוכבים) שלא מרוצים ממעמדם.
העונה יש תחושה שיש המון כאלה, במיוחד אחרי ההדחה מאירופה. אין מספיק דקות משחק לכולם.

דור אלו זה שחקן ששילמו עליו מיליון יורו לפני שנתיים. הוא חשב שהוא הדבר הבא בכדורגל. עכשיו, גם שהוא יחזור מפציעה.. בכר יעדיף את ביטון ואלחמיד על פניו בעמדת המגן הימני.
חנן ממן... אין צורך להרחיב.

תנסה להיזכר מה עשה אוחנה עונה קודמת כשהביאו בינואר את חנן ממן אחרי שעפנו מאירופה. אם הוא לא היה נפצע בפלייאוף, היינו שומעים לכלוכים מכיוונו בתקשורת עד סוף העונה.

בכר חייב לדלל. יש יותר מידיי שחקנים "בכירים" בסגל.
לא רוצה לקרוא לזה ניקוי אורוות, זה נשמע לי אכזרי מידיי.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

שמעון א כתב: "ניקוי אורוות" זה נשמע לי ביטוי שמתאים לתקופות אחרות...
אני חושב שהדלפות ומירמור מתחילים כשיש הרבה שחקנים כוכבים(או שמרגישים שהם כוכבים) שלא מרוצים ממעמדם.
העונה יש תחושה שיש המון כאלה, במיוחד אחרי ההדחה מאירופה. אין מספיק דקות משחק לכולם.

דור אלו זה שחקן ששילמו עליו מיליון יורו לפני שנתיים. הוא חשב שהוא הדבר הבא בכדורגל. עכשיו, גם שהוא יחזור מפציעה.. בכר יעדיף את ביטון ואלחמיד על פניו בעמדת המגן הימני.

תנסה להיזכר מה עשה אוחנה עונה קודמת כשהביאו בינואר את חנן ממן אחרי שעפנו מאירופה. אם הוא לא היה נפצע בפלייאוף, היינו שומעים לכלוכים מכיוונו בתקשורת עד סוף העונה.

אלו ואורן מגנים עם שלושה בלמים זה מתכון ל 15 בישולים שלהם בעונה אבל אנחנו מאוד רחוקים מיזה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

hb7 כתב: אלו ואורן מגנים עם שלושה בלמים זה מתכון ל 15 בישולים שלהם בעונה אבל אנחנו מאוד רחוקים מיזה
אני לא מוותר על בן ביטון גם תמורת שלום עולמי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב: "ניקוי אורוות" זה נשמע לי ביטוי שמתאים לתקופות אחרות...

כשיש סביבת עבודה בריאה והצלחה מקצועית כל הדיבורים נעלמים.
תראה מה קורה במכבי ת"א.

השאיפה היא לחזור לשחק באירופה כבר בעונה הבאה.
אם זה יקרה אנחנו נצטרך את כולם.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב: כשיש סביבת עבודה בריאה והצלחה מקצועית כל הדיבורים נעלמים.
תראה מה קורה במכבי ת"א.

השאיפה היא לחזור לשחק באירופה כבר בעונה הבאה.
אם זה יקרה אנחנו נצטרך את כולם.
סבבה
אז אפשר להשאיל שחקנים, לא לשחרר אותם.
שיצאו, ישחקו, אולי ישתפרו... ועונה הבאה נוכל להחליט אם להחזיר אותם או לא.

שלח תגובה