חנן ממן
- ForeverRed
Re: חנן ממן
עושה רושם שחנן ממן הוא רק סימפטום לבעיה גדולה יותר.
בקבוצה החליטו לשים סוף לשכונה (השיחה הנוקבת של בכר, ועדת המשמעת של הרוש וכו'), ומוטב מאוחר מאשר לעולם לא.
בקבוצה החליטו לשים סוף לשכונה (השיחה הנוקבת של בכר, ועדת המשמעת של הרוש וכו'), ומוטב מאוחר מאשר לעולם לא.
מה לא יקרה?The red one כתב: חבל לצפות, לא יקרה
שהוא ילך? או שיגמרו ההדלפות?
סלח לי כן?סתיו אלימלך כתב:אוחנה בדרך לחזור ואז יהיה עוד יותר צפוף בסגל בכל מה שקשור לאמצע.ציפיתי מממן להרבה יותר, אבל כנראה שיש פה באמת בעיה מנטלית של שחקן שלא יודע להתמודד עם תחרות קשה על החולצה.
בלבול ביצים.
אף אחד לא ישכנע אותי שהכל ורוד ומקצועי בין בכר וממן.
לא יכול להיות מצב בעולם,ששחקן ששנה שעברה היה שחקן המפתח באליפות,הופך להיות שחקן שולי בסגל בפרק זמן של 5 חודשים.
בכר יכול לבלבל במוח על מקצועיות,ממן יכול להגיד מה בא לו,קרה כאן אירוע הרבה יותר גדול.
אחד השחקנים הכי טובים שלנו נמחק לגמרי והכל מקצועי עאלק.
לפחות נחשף עוד אחד מהמדליפים.
יש לנו בקבוצה יותר מדי אנשים בעיתיים.
יש לנו בקבוצה יותר מדי אנשים בעיתיים.
- yanivnew91
שיר צדק אחרי פתיחת עונה לא טובה קיבל וואחד כתבה בידיעות.
ממן על פתיחת עונה מחרידה לא קיבל אפילו שורה של ביקורת בתקשורת.
מקרי? שכל אחד יחשוב לבד
מקרי? שכל אחד יחשוב לבד
די עם התיאוריות קונספירציה האלה.yanivnew91 כתב:שיר צדק אחרי פתיחת עונה לא טובה קיבל וואחד כתבה בידיעות.
מקרי? שכל אחד יחשוב לבד
ממן נשרף מתחילת העונה
לא באמת שיחק ולא באמת קיבל הזדמנות.
אין מצב בעולם שמצטיין שנה שעברה,לא מקבל צאנס העונה,אם לא קרה שם משהו שאין לו שום קשר למקצועי.
- The red one
יגמרו ההדלפות.שמעון א כתב: מה לא יקרה?
שהוא ילך? או שיגמרו ההדלפות?
יניב אחי - הכתבה לא ממש ביקרה את שיר צדק
דווקא נראה מאוד מקצועי היו לממן כמה הזדמניות בתחילת העונה באירופה ובליגה והיה ממש גרוע.אדום זקן כתב: די עם התיאוריות קונספירציה האלה.
ממן נשרף מתחילת העונה
אין מצב בעולם שמצטיין שנה שעברה,לא מקבל צאנס העונה,אם לא קרה שם משהו שאין לו שום קשר למקצועי.
אחי הוא שיחק על הפנים העונה... בכל משחקאדום זקן כתב: סלח לי כן?
בלבול ביצים.
אף אחד לא ישכנע אותי שהכל ורוד ומקצועי בין בכר וממן.
לא יכול להיות מצב בעולם,ששחקן ששנה שעברה היה שחקן המפתח באליפות,הופך להיות שחקן שולי בסגל בפרק זמן של 5 חודשים.
בכר יכול לבלבל במוח על מקצועיות,ממן יכול להגיד מה בא לו,קרה כאן אירוע הרבה יותר גדול.
אחד השחקנים הכי טובים שלנו נמחק לגמרי והכל מקצועי עאלק.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אכן. אי אפשר להגיד שלא קיבל הזדמנויות.
מה זה הזדמנויות? מה הוא שחקן שעלה מהנוער?אסי, דגים כתב:
אחי הוא שיחק על הפנים העונה... בכל משחק
זה שחקן ששנה שעברה היה מצטיין,פתח את העונה פחות טוב,אבל לא באמת שיחק הרבה כדי לשפר.
אם אני לא טועה כבר אחרי זאגרב,ראה ספסל/יציע.
עכשיו בוא נחשוב הגיונית.
האם משחק אחד או שניים לא טובים הם סיבה לשים את אחד השחקנים הטובים שלך בספסל/יציע לנצח?
זה לא שהשאר דפקו הצגות.
לכן אני לא חושב,אני בטוח שהיו עוד דברים שלא קשורים ל"מקצועי" ואגב אין לי שום בעיה עם זה,רק לא צריך לנסות לעבוד עלינו כל היום
שורה תחתונה, בכר יכול לשרוף חצי סגל לפני שאני אפסיק לצדד בו
בכיף,רק בבקשה לא להגיד לנו "מקצועי".nir767676 כתב:שורה תחתונה, בכר יכול לשרוף חצי סגל לפני שאני אפסיק לצדד בו
זה לזלזל בנו.
- yanivnew91
אח יקר שישי בערב אז אין לי כוח לחפור ולמצוא נתונים לגבי דקות משחק אבל אני כמעט בטוח שממן שיחק לא מעט.אדום זקן כתב: די עם התיאוריות קונספירציה האלה.
ממן נשרף מתחילת העונה
מעבר ליכולת הגרועה הוא משדר כלפי חוץ חוסר אכפתיות וחוסר רצון ואת זה קשה לפספס.
אח שלי יקר.yanivnew91 כתב: אח יקר שישי בערב אז אין לי כוח לחפור ולמצוא נתונים לגבי דקות משחק אבל אני כמעט בטוח שממן שיחק לא מעט.
מעבר ליכולת הגרועה הוא משדר כלפי חוץ חוסר אכפתיות וחוסר רצון ואת זה קשה לפספס.
ממן זה לא זריהן או אלו או סטו או עזרא.
הוא בלבל של מליקסון,צדק,אוגו,שהר.
והרוויח כל השוואה כזאת בזכות יכולת פנומנלית עונה שעברה שהביאה לך אליפות,(כן כן) עם כמה שמנסים להתכחש כאן חלק מהמשתמשים.
כמו שאתה נותן לכל אחד מאלה שציינתי
מהחבורה הזאת הזדמנויות חוזרות וממשיך להאמין בהם גם אם נתנו משחק שניים לא טובים,מצופה שגם ממן יקבל את זה.
עם ממן זה לא קרה וכנראה יש לזה סיבה ולא מקצועית.