שחקן כל כך נמוך בחוד מתבטל ליד הבלמים. נכון לרגע זה אני חושש שבשביל שהמערך הזה יבוא לידי ביטוי בצורה אידיאלית נצטרך להושיב על הספסל אחד ממליקסון, סבע ונייג׳לדר אדום בנשמה כתב: סבע בחוד, נייג'ל מגמאל ומליקסון מימין.
חוד מושלם.
ובקישור סאבו אוגו וקבהא, חבל שמול חדרה אוגו מורחק.
אמצע כזה נשמע לי טוב מולם.
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
דווקא השבוע בלט מאוד שבן שהר חלוץ מאוד מוגבל. אם היתה לו טכניקה סבירה ויכולת גם לנהל קצת התקפות ולא רק לסיים אותן, הכל היה יותר פשוט.
*אלדר, לא לצאת עליי...
*אלדר, לא לצאת עליי...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למה צריך גובה?dor69 כתב: שחקן כל כך נמוך בחוד מתבטל ליד הבלמים. נכון לרגע זה אני חושש שבשביל שהמערך הזה יבוא לידי ביטוי בצורה אידיאלית נצטרך להושיב על הספסל אחד ממליקסון, סבע ונייג׳ל
שחק על הארץ, תן לו לבוא עם הפנים ולקבל כדור בשליש האחרון והוא מלך השערים קל.
הבעיה היא יותר בהנעת הכדור מאשר בעמידה לדעתי, מליקסון, סאבו ואוגו חייבים להבין שהם צריכים להניע את המשחק בצורה ישירה יותר.
כשמיניעים כדור קדימה ואחורה בקצב של צב, כפי שהיה במחצית הראשונה בטדי ומול הפועל, לא נוציא שום דבר מסוכן.
נייגל עושה את זה הכי טוב אצלנו. מאפשר משחק ישיר ורץ.
לא סתם הדקות הטובות של סבע היו איתו על המגרש.
חח הגול שלו בסביבוב קצת חולק על זהTotti כתב:דווקא השבוע בלט מאוד שבן שהר חלוץ מאוד מוגבל. אם היתה לו טכניקה סבירה ויכולת גם לנהל קצת התקפות ולא רק לסיים אותן, הכל היה יותר פשוט.
*אלדר, לא לצאת עליי...
די אחי, על כל גול כזה אני אתן לך 150 התקפות שהוא חירב ב-0 טכניקה.אלדר כתב: חח הגול שלו בסביבוב קצת חולק על זה
אין לי ספק שבנמצא, בליגה ובקבוצה, הוא מצוין. אבל הוא חלוץ מאוד מוגבל ומגביל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עמדת החלוץ דורשת גם משחק גב ופיזיות בשביל להתמודד עם בלמים. לדיא אין את זהyossi כתב: למה צריך גובה?
שחק על הארץ, תן לו לבוא עם הפנים ולקבל כדור בשליש האחרון והוא מלך השערים קל.
הבעיה היא יותר בהנעת הכדור מאשר בעמידה לדעתי, מליקסון, סאבו ואוגו חייבים להבין שהם צריכים להניע את המשחק בצורה ישירה יותר.
כשמיניעים כדור קדימה ואחורה בקצב של צב, כפי שהיה במחצית הראשונה בטדי ומול הפועל, לא נוציא שום דבר מסוכן.
נייגל עושה את זה הכי טוב אצלנו. מאפשר משחק ישיר ורץ.
לא סתם הדקות הטובות של סבע היו איתו על המגרש.
דיא עושה את החיתוך פנימה הכי טוב בארץ, בטיימינג נכון, כמעט ללא נבדלים. כשילמדו לשחק אתו, נייג'ל ומליקסון, הוא יבקיע הרבה שערים.
עם הפנים מול השוער, הוא מעולה, קרח בורידים
עם הפנים מול השוער, הוא מעולה, קרח בורידים
לנייגל יש את זה, מצד שני נייג’ל גם לא מתאים להיות חלוץ בודדdor69 כתב: עמדת החלוץ דורשת גם משחק גב ופיזיות בשביל להתמודד עם בלמים. לדיא אין את זה
אז אני חושב שעם משחקים עם שלושתם בהתקפה צריך לשחק יהלום כאשר מליקסון מתחת לסבע ונייגל כשני חלוצים.
אגב,בנתניה דיא סבע גם שיחק כל הזמן כחלוץ שני כאשר ערן לוי חופשי מתחתיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספר את זה לערן זהבי.dor69 כתב: עמדת החלוץ דורשת גם משחק גב ופיזיות בשביל להתמודד עם בלמים. לדיא אין את זה
הוט לא איזה גבוה וגם לא פיזי.
כחלוץ מדומה סבע יכול להיות שיחוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מדויק. לוי שיחק כחלוץ "מזויף" שיורד אחורה ודיא עשה תנועה לעומק מעמדה של מתחת לחלוץ. יותר כמו זהבי אצל סוזהTN9 כתב:
אגב,בנתניה דיא סבע גם שיחק כל הזמן כחלוץ שני כאשר ערן לוי חופשי מתחתיו.
אל תשווה בין דיא לזהבי מבחינה פיזית. לא צריך להיות במימדים של גליינור פלט אבל גמד בגובה 1.70 לא מומלץ שם. מה גם שהצבה של דיא שם תחסל את רוב היתרונות שלודר אדום בנשמה כתב: ספר את זה לערן זהבי.
הוט לא איזה גבוה וגם לא פיזי.
כחלוץ מדומה סבע יכול להיות שיחוק.
איזה מרענן היה בפגרה הקודמת כשכולם דיברו על הנבחרת והיה קונצנזוס ונחמד.
עכשיו הבחור חזר מסין וכל הכתבות "זהבי, זהבי, זהבי, זהבי"
מבאס
מבאס
- The red one
אם ערן זהבי פותח מול סקוטלנד - לא מנצחים ולא עושים תיקו
צודק. מאוס ביותר.nir767676 כתב:איזה מרענן היה בפגרה הקודמת כשכולם דיברו על הנבחרת והיה קונצנזוס ונחמד.
מבאס
חלוץ מדומהdor69 כתב: עמדת החלוץ דורשת גם משחק גב ופיזיות בשביל להתמודד עם בלמים. לדיא אין את זה