המצב הביטחוני
Re: המצב הביטחוני
הפוליטיקאים בארץ שכחו שהם נציגי ציבור.
לא מבין מה כל כך קשה לכנס מסעת ולתת איזה דקה הסבר למניעים, ומה החזון (נגיד שיש כזה).
ברור שזה לא צריך להיות מפורט, אבל משהו כללי שישפוך קצת אור.
במקום קצת יושרה ואמת כל מה שמסתובב בתקשורת זה ספינים, פוליטיקה זולה וניסיונות לסבן את העם בחסות חברי הקבינט שמפעילים את כל כתבי החצר שלהם.
פשוט דוחה.
לא מבין מה כל כך קשה לכנס מסעת ולתת איזה דקה הסבר למניעים, ומה החזון (נגיד שיש כזה).
במקום קצת יושרה ואמת כל מה שמסתובב בתקשורת זה ספינים, פוליטיקה זולה וניסיונות לסבן את העם בחסות חברי הקבינט שמפעילים את כל כתבי החצר שלהם.
פשוט דוחה.
מריחים בחירות, אז מקוששים קולות על חשבון הציבור והצבא.yossi כתב:הפוליטיקאים בארץ שכחו שהם נציגי ציבור.
פשוט דוחה.
ממש קשה להחליט במי לבחור בין כל האפסים שםizguy83 כתב: מריחים בחירות, אז מקוששים קולות על חשבון הציבור והצבא.
המצב הביטחוני זה הפרמטר האחרון שצריך לקחת בחשבון בבחירות.
התפכחתי די מזמן. זנדברג, גבאי, ביבי, ליברמן או בנט - אין באמת הבדל.
אף אחד לא יחריב את חמאס וחיזבאללה ואף אחד לא יכונן מדינה פלסטינית, דיבורים כמו חול.
חשבו על הכלכלה, התחבורה, הבריאות, החינוך ושאר הדברים שבאמת משפיעים עלינו ביום יום.
התפכחתי די מזמן. זנדברג, גבאי, ביבי, ליברמן או בנט - אין באמת הבדל.
אף אחד לא יחריב את חמאס וחיזבאללה ואף אחד לא יכונן מדינה פלסטינית, דיבורים כמו חול.
חשבו על הכלכלה, התחבורה, הבריאות, החינוך ושאר הדברים שבאמת משפיעים עלינו ביום יום.
למה להם?yossi כתב:הפוליטיקאים בארץ שכחו שהם נציגי ציבור.
פשוט דוחה.
יומיים לפני הבחירות יצאו בכמה הצהרות מפלגות ומתלהמות, אמן שמאלני יצייץ איזו שטות שתפרוט על מיתרי הקיפוח, והבוחרים כמו תמיד ילכו אחריהם כמו העכברושים אחרי החלילן מהמלין.
״טיפש הוא מי שחוזר על אותה פעולה ומצפה לתוצאה שונה״
אני לא מוכן להיכנס שוב לשם ולצאת עם קרוב ל100 ארונות בשביל לחזור למצב שצריך עוד מבצע, לא כל עוד לא מיצינו באופן מלא פתרונות אחרים שנמצאים על השולחן.
זה נחמד לדקלם סיסמאות כמו ״לא עושים מו״מ עם טרוריסטים״ ו״בואו נמחק את עזה״ אבל המציאות מלמדת אותנו שהדברים הרבה יותר מורכבים. מבצע מדלת לדלת סטייל חומת מגן יימשך הרבה יותר מדי זמן ויגבה מחיר של כ1000 הרוגים להערכתי.
אני לא מוכן להיכנס שוב לשם ולצאת עם קרוב ל100 ארונות בשביל לחזור למצב שצריך עוד מבצע, לא כל עוד לא מיצינו באופן מלא פתרונות אחרים שנמצאים על השולחן.
זה נחמד לדקלם סיסמאות כמו ״לא עושים מו״מ עם טרוריסטים״ ו״בואו נמחק את עזה״ אבל המציאות מלמדת אותנו שהדברים הרבה יותר מורכבים. מבצע מדלת לדלת סטייל חומת מגן יימשך הרבה יותר מדי זמן ויגבה מחיר של כ1000 הרוגים להערכתי.
לא ממש.אריאל2 כתב: למה להם?
יומיים לפני הבחירות יצאו בכמה הצהרות מפלגות ומתלהמות, אמן שמאלני יצייץ איזו שטות שתפרוט על מיתרי הקיפוח, והבוחרים כמו תמיד ילכו אחריהם כמו העכברושים אחרי החלילן מהמלין.
בזכות מתנשאים כמוך, ביבי זוכה בבחירות פעם אחר פעם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הגזמת עם הקרדיט... ביבי ממש לא תלותי במתנשאים כמוהו. העובדה הבסיסית שתפיסתו הפוליטית-מדינית של המילייה הפוליטי שלו פשטה את הרגל עושה את שלה. אותם ''עכברושים'' כהגדרתו זוכרים היטב את שני הפיקים האחרונים של השמאל ב-92 ו-99CrazyRed7 כתב: לא ממש.
- תעתעו בציבור ע''י שני ''מרי ביטחון'' והתחפשו לליכוד ב' - שהסתיימו בנהרות של דם, וממש לא בא להם עוד!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתה מצדיק בדיוק את מה שאני אומר. הוא זוכה בגלל מתנשאים שמצביעים עבורו? לא.CrazyRed7 כתב: לא ממש.
בגלל תגובת נגד למתנשאים (נניח)? כן.
לך תקרא את השרשור מהבחירות הקודמות.
אין דיון על תפיסתו המדינית של נתניהו. על חזונו. מה עושים עם מיליוני אוייבים בשומרון ובעזה. על ההבדל בין הבטחות למעשים.
מצביעים ביבי כדי לתקוע לזהבה גלאון חץ בעין.
בדיוק.izguy83 כתב: מריחים בחירות, אז מקוששים קולות על חשבון הציבור והצבא.
בעיקרון אני מצביע ביבי כי רועדות לי הביצים מהמחשבה שראש הממשלה שלי יהיה יהיר לפיד/בוז׳י הרצוג ושאר ליצנים.אריאל2 כתב: אתה מצדיק בדיוק את מה שאני אומר. הוא זוכה בגלל מתנשאים שמצביעים עבורו? לא.
אין דיון על תפיסתו המדינית של נתניהו. על חזונו. מה עושים עם מיליוני אוייבים בשומרון ובעזה. על ההבדל בין הבטחות למעשים.
מאמין שרוב מצביעי ביבי כאלה. זה כל הסיפור.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 14 נובמבר 2018, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה יודע,אני באמת אוהב אנשים כמוך.אריאל2 כתב: אתה מצדיק בדיוק את מה שאני אומר. הוא זוכה בגלל מתנשאים שמצביעים עבורו? לא.
יש לכם נטיה לחשוב שהעם היושב בציון הוא טיפש והשכל נמצא בעיקר אצלכם.
אני מניח שזה נובע מטיפטוף קל אך ארסי של אותה תקשורת שאוהבת לצייר את מה שרע,צהוב ומכוער
אבל בוא נדבר קצת על דברים שלא נוח לכם.
למשל: אחוז האבטלה הנמוך אי פעם (4%).
בוא נדבר על דירוג האשראי הגבוה אי פעם.
על הרפורמה בשמיים פתוחים שנותנים לכל כיס את האפשרות לנסוע לחו"ל.
על חוק חינוך חינם מגיל 3 שחוסך להורים סכומים של אלפים.
על פתיחת הייבוא המקביל לעשרות אלפי מוצרים שעשו כאן תחרות מטורפת.
על נושא סוריה שמטופל בהמון נחישות.
על העובדה שביבי עצמו הצליח ויש לומר בנחישות יתר לשנות את דעתה של ארה"ב בנוגע לאיראן.
זה נכון שיש תחומים רבים שדורשים טיפול ביניהם גם מחירי הדיור,עניין עזה.
אבל ששמים על כף המאזניים את הדברים,אנשים סהכ טוב להם כאן
לא צריך לצייר תמונה כאילו העם הזה מטומטם.
לא צריך להיכנס לשם אחרי חודש וגם לא אחרי שנה בסופו של דבר הם יצתרכו לצאת מהמכילות ולירות אין להם מלאי אין סופי של רקטות,צריך החלטה אמיצה ללכת למבצע ארוך מאוד ולצוד אחד אחד בלי הפסקות אש, אני רוצה לראות אותם מסתתרים שנה מתחת לאדמה,אז הוא חושב על הכללכלה של המדינה ומה העולם יגיד ויצתרך להתקפל אחרי חודש אש הוא דוחה את זה לך תדע לכמה זמן ובינתיים ומה אכפת לו יורים על הבית שלוdor69 כתב:״טיפש הוא מי שחוזר על אותה פעולה ומצפה לתוצאה שונה״
אין פתרון קסם אחי. עכשיו כל הציבור רוצה מבצע, ברגע שייהרג שם החייל הראשון כולם יתהפכו על הממשלה ויזעקו למה הכנסתם את הילדים שלנוhb7 כתב: לא צריך להיכנס לשם אחרי חודש וגם לא אחרי שנה בסופו של דבר הם יצתרכו לצאת מהמכילות ולירות אין להם מלאי אין סופי של רקטות,צריך החלטה אמיצה ללכת למבצע ארוך מאוד ולצוד אחד אחד בלי הפסקות אש, אני רוצה לראות אותם מסתתרים שנה מתחת לאדמה,אז הוא חושב על הכללכלה של המדינה ומה העולם יגיד ויצתרך להתקפל אחרי חודש אש הוא דוחה את זה לך תדע לכמה זמן ובינתיים ומה אכפת לו יורים על הבית שלו
כרגע עברנו 3 מבצעים רחבים ברצועה כולל שתי כניסות קרקעיות וזה לא פתר את הבעיה לאורך זמן. השלוש שנים שקט שהיו לא שוות את 74 החללים שהיו לנו.
אני באמת חושב שצריך לנסות ללכת בכיוון של הסדרה לפני שפונים לאופציה הצבאית שתעלה מיליארדים פלוס עשרות גופות.
להציג את זה כאילו יש שני אפשרויות, או כיבוש עזה או ההתרפסות המבישה שביבי אוחז בה זה פשוט לא נכון.
חיה"א פועל בצורה סופר מינורית ופשוט נזהר מלהרוג מחבלים כדי לא להרגיז את חמאס. מציאות הזויה.
צריך לומר את האמת הלא מתייפיפת, אנחנו לא חווים את זה, זה די על ה ז' שלנו.
לא אנחנו חווים אזעקות על בסיס כמעט שבועי, לא לנו נהרסים סופשים בהם אנחנו יושבים בממד, לא לנו נשרפים שטחים, לא אנחנו מגדלים ילדים במציאות הזו.
לכן לא כזה אכפת לנו מהמצב הזה. לא שונים מתושבי תל אביב שנהנים לרדת עליהם.
אין לי מושג איך תושבי העוטף ממשיכים לחיות שם.
חיה"א פועל בצורה סופר מינורית ופשוט נזהר מלהרוג מחבלים כדי לא להרגיז את חמאס. מציאות הזויה.
צריך לומר את האמת הלא מתייפיפת, אנחנו לא חווים את זה, זה די על ה ז' שלנו.
לא אנחנו חווים אזעקות על בסיס כמעט שבועי, לא לנו נהרסים סופשים בהם אנחנו יושבים בממד, לא לנו נשרפים שטחים, לא אנחנו מגדלים ילדים במציאות הזו.
לכן לא כזה אכפת לנו מהמצב הזה. לא שונים מתושבי תל אביב שנהנים לרדת עליהם.
אין לי מושג איך תושבי העוטף ממשיכים לחיות שם.