שששש אל תספר להם את זה, הם מאמינים במיתוס הזה.bs war כתב:אז לכל מי שטען שקבוצה שמחזיקה בכדור תמיד תרוץ פחות:
https://twitter.com/adamro87/status/105 ... 28129?s=19" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי ת"א שיאנית המרחק הכולל, הספרינטים והחטיפות בליגה. ובפער
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה בדיוק מה שהוא טוען שבדר"כ הקבוצה שמחזיקה את הכדור רצה פחות ומכבי מפתיעה בכך שזה הפוך אצלהbs war כתב:אז לכל מי שטען שקבוצה שמחזיקה בכדור תמיד תרוץ פחות:
https://twitter.com/adamro87/status/105 ... 28129?s=19" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי ת"א שיאנית המרחק הכולל, הספרינטים והחטיפות בליגה. ובפער
נכנסת לקישור? ראיתי איזה קבוצות חוץ ממכבי מובילות בריצה? או שהגבת באוטומט כדי להצדיק את עצמך?דר אדום בנשמה כתב: שששש אל תספר להם את זה, הם מאמינים במיתוס הזה.
וזה אחד הדברים המרכזיים שעושים את ההבדל לדעתיa-t כתב: זה בדיוק מה שהוא טוען שבדר"כ הקבוצה שמחזיקה את הכדור רצה פחות ומכבי מפתיעה בכך שזה הפוך אצלה
מסכים שהשילוב של הנתונים מראה עוצמה השאלה איך אפשר להשיג את זה כי זה תלוי גם בשיטת משחקbs war כתב:
וזה אחד הדברים המרכזיים שעושים את ההבדל לדעתי
- ForeverRed
נתונים שמוכיחים הרבה ממה שנכתב פה.
מכבי לא מרשימה במיוחד, אבל משחקת כקבוצה, בצורה אינטנסיבית שלא משאירה מקום ליד המקרה.
כשאתה גדול על הליגה אתה יכול להרשות לעצמך להילחם פחות כי הכישרון ינצח.
לא אנחנו ולא מכבי נמצאים במקום הזה.
מכבי לא מרשימה במיוחד, אבל משחקת כקבוצה, בצורה אינטנסיבית שלא משאירה מקום ליד המקרה.
כשאתה גדול על הליגה אתה יכול להרשות לעצמך להילחם פחות כי הכישרון ינצח.
לא אנחנו ולא מכבי נמצאים במקום הזה.
הליגה פה כל כך מוגבלת וחסרת כישרון וחוכמת משחק שרק עצם התנועה ללא כדור מבטיחה לך עליונות על 90% מהליגה פה. מספיק למכבי לתרגל תנועה לעומק כשמיכה עם הכדור והם הורגים משחק פעם אחר פעם. דור פרץ רץ המון ללא כדור לפתוח נתיבי מסירה ועושה המון תנועה לעומק אחרי ששיחרר כדור, בגלל זה הוא נראה מעל הליגה. רק צריך לדעת לאן לרוץ ומתי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בא בטענות לזה ששחקנים לא ״אגרסיביים מספיק״ אבל
פותח שלושה בלמים עם מגן בצד ימין ואוויר בצד שמאל.
אייאייאיי הכסף הכסף הכסף !!! כמה אפשר כבר לצעוק שאנחנו משחקים עם יותר מידי שחקני התקפה.
על זה ורק על זה הלכה העונה ושמישהו יגיד שלא..
אייאייאיי הכסף הכסף הכסף !!! כמה אפשר כבר לצעוק שאנחנו משחקים עם יותר מידי שחקני התקפה.
פתח עם רביעייה הגנה. חלאס להמציאTN9 כתב:בא בטענות לזה ששחקנים לא ״אגרסיביים מספיק״ אבל
מה ראית תגיד לי? 2 בלמים, ביטון מגן צד ימין וחאתם מגן צד שמאל.TN9 כתב:בא בטענות לזה ששחקנים לא ״אגרסיביים מספיק״ אבל
מה הוא יכל לעשות שונה במגן שמאל?
אורן פצוע ודור אלו..
עוד מיליון יורו שהלכו לאסלה.
אין לנו ספסל, זה בעייתי מאוד.
בסוף נופלים על טאהא ששולח רגל מטומטמת ונותן לורמוט לגנוב פנדל, על צדק שפס בסיסי איכשהו עובר אותו.
באלחמיד שרואה את גבאי ובכל זאת לא נצמד אליו.
אלה דברים שקשה לי להפיל על ברק.
הוא כן נפל ובגדול ברכש הישראלי, ואת זה הוא חייב לתקן.
אורן פצוע ודור אלו..
בסוף נופלים על טאהא ששולח רגל מטומטמת ונותן לורמוט לגנוב פנדל, על צדק שפס בסיסי איכשהו עובר אותו.
- red ultras
ניהול משחק שערוריה
נראה לי שאתה מתבלבל אבל אלו לא מגן שמאלי.yossi כתב:מה הוא יכל לעשות שונה במגן שמאל?
אורן פצוע ודור אלו..
כנ"ל אלחמיד ומתן אוחיון, שלושתם עם רגל ימין אז למה לעזעזל להמשיך לשחק איתם שם?(אני מדבר על חאתם ומתן כי אלו לא באמת חילטר שם בזמן המועט שהיה כשיר)
ואחר כך לשחק עם חאתם באמצע..
גם צד ימין שלנו לא היה איי איי איי
בן ביטון עם איבוד כדור של שחקן שאין לו הבנת משחק בסיסית שגורמת לורמוט להיות באחד על אחד מול טאהא שנותן לו ליפול יופי יופי לפנדל (קומדיה של טעויות).
אבל עדיין לא הבנתי למה קורהוט לא שיחק הוא נפצע או משהו?
מה היית עושה אחרת? סאבו נפצעred ultras כתב:ניהול משחק שערוריה
חרא ביל רביעייה, אלחמיד מגן שמאלי זה אילתור הזוי והיציבות פשוט מזעזעת כנל מספר השחקנים שעושים הכנה.izguy83 כתב: מה ראית תגיד לי? 2 בלמים, ביטון מגן צד ימין וחאתם מגן צד שמאל.
יודע מה אני לא ידבר יותר מידי למה אולי לא מבינים אותי פה,כנס לטופיק האחרון של פרגוסון ותבין מה ההבדל בין באר שבע של עוד קבוצה מוכשרת בליגה לבין באר שבע שנלחמת על אליפות.
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 04 דצמבר 2018, 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.