הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל ב"ש - הפועל ת"א, ראשון 20:30

שליחה על ידי ForeverRed »

אני באמת מעדיף שלא להתייחס ליכולת.
היא משנית כרגע.

בפער כזה, אחרי הפסד ומול יריבה כזאת היה ברור שלא נראה כדורגל.
יש המון בעיות מקצועיות אבל הדבר הכי חשוב הוא להוריד לחץ ולהחזיר ביטחון.

ממן הוא דוגמא מצוינת לשחקן שרוצה ומנסה והכדור פשוט לא נדבק לו לרגל.
מכבי היא הדוגמא ההפוכה. כל מטאטא יורה.

במחצית השנייה ראינו מהדקה הראשונה נוכחות מוגברת של המגנים בחצי המגרש של היריבה.
זו הייתה הוראה של ברק והיא בהחלט תרמה למשחק ההתקפה.
אי אפשר רק מהאמצע.

השיפוט היה ביזיון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שני הגולים שלנו גולים גדולים .
כמובן השני הסיבוב של שהר שעושה מזה גול .

והשער הראשון - כמה שחקנים בליגה שלנו במקום הסלביינק אחרי שנתפסים בחולצה עוצרים מרימים ידיים ודורשים צהוב לשופט ? אולי 99 אחוז מהם . הסלביינק העדיף להמשיך עוד כמה צעדים ואז לתת פס למליקסון .
שכמה שחקנים בליגה שלנו במקום מליקסון היו מרימים סתם כדור לרחבה ? סביר להניח שגם קרוב ל90 אחוז מכל השחקנים בליגה , מליקסון הגאון נתן פס החוצה לסאבו ומשם הפנדל .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הראל כתב:שני הגולים שלנו גולים גדולים .
כמובן השני הסיבוב של שהר שעושה מזה גול .

והשער הראשון - כמה שחקנים בליגה שלנו במקום הסלביינק אחרי שנתפסים בחולצה עוצרים מרימים ידיים ודורשים צהוב לשופט ? אולי 99 אחוז מהם . הסלביינק העדיף להמשיך עוד כמה צעדים ואז לתת פס למליקסון .
שכמה שחקנים בליגה שלנו במקום מליקסון היו מרימים סתם כדור לרחבה ? סביר להניח שגם קרוב ל90 אחוז מכל השחקנים בליגה , מליקסון הגאון נתן פס החוצה לסאבו ומשם הפנדל .
כשאני מדבר על עוצמה, בדיוק לזה אני מתכוון.
ישראלים הם כישרוניים, אבל לא עוצמתיים.
זה משהו שטוני סיפק בעבר. היום זה על נייגל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אם, ורק אם, נמחק את הפער הזה - בסוף העונה זה המשחק שצריך להיות מוגדר כ'נקודת מפנה', למרות שאם נעשה את זה כנראה שיעברו עוד לפחות 2 ניצחונות על מכבי תל אביב שיסמנו אותם.

משחק שאומר "אנחנו עדיין כאן". השחקנים שיחקו חרא אבל בסופו של דבר האופי מעל הכול. הצליחו לגנוב את הניצחון שלא כל כך הגיע ואוי כמה שזה חשוב. אם היינו מאבדים פה נקודות, לא רואה איך אפשר מנטלית לחזור מדבר כזה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ניצחון של מזל ולא אופי ולא נעליים, בלי הגליץ של עאבד אנחנו לא כובשים גם עוד שעתיים.
הפנדל שיחרר את העסק מה שמראה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא מנטלית ופחות מערך כזה או אחר, הקבוצה בלחץ נוראי ורואים את זה כמעט בכל פעולה שלנו. חייבים להפסיק להסתכל על מכבי ובאמת להסתכל רק על איך מנצחים את המשחק הבא.

הטיילת באמצע חייבת להיפסק, אי אפשר עם הרולטה הזו בטח ברמת הביטחון של משחק ההתקפה שלנו שנגיד ספגנו אחד ניתן שניים.

צריך לייצב את הקבוצה קודם כל ממשחק ההגנה, אולי כדאי לחזור לשחק עם שלישיה קדמית שלוחצת ומחוייבת גם למשחק ההגנה ושלושה קשרים באמצע,
לנסות ליצור אמצע חזק שלוחץ ומחלץ, באמת מסכנים הבלמים שלנו שכל 5 דקות עושים עלינו מתפרצת עם יתרון מספרי ובנס אנחנו לא מקבלים יותר מגול כמעט בכל משחק. דרך אגב, הרוש ענק, כל משחק מציל לפחות גול אחד של 100%.

בן ביטון מחרב התקפות סדרתי שזה פשוט כואב בעיניים, הבעיה שהמחליף שלו לא יותר טוב.

סבע קצת נעלם לי בשני המשחקים האחרונים, נראה שגם הוא איבד מהביטחון, כנ"ל מליקסון, פחות חד, פחות משחק חכם, הקבוצה הזו תקום ותיפול על איך הוא מגיע למשחק נתון, נכון לעכשיו.

סאבו מרשים אבל חייב יותר יציבות במשחק שלו לאורך זמן.

ודבר אחרון, טרנר והכול אבל אם לא נתחיל לייצר רצף נקודות בחוץ אז באמת שחבל על הזמן ואני דוב חוזר להתחלה, צריכים לייצב הרכב שייתן לנו ביטחון במשחק ההגנה וזה יהיה הבסיס לטפס למעלה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

נצחון שהושג בשיניים וככה צריך להיות.
אני שומע בדרך את כל החכמולוגים ברדיו,אוהדי כדורגל עאלק שמבלבלים במוח על יכולת ובבל"ת ושואל את עצמי באיזה סרט הם חיים??
אין מה לצפות עכשיו לראות כדורגל,כל הקבוצה נראית כאילו היא בסיר לחץ.
צריך לנצח בשיניים ולאט לאט לצבור בטחון ודבק בין השחקנים.
הדיבורים הללו על מכבי מרגיזים אותי מאוד וגם מהמערכת אני מצפה שתשנה דיסקט כולל הדובר שלנו מהיום אין התייחסות לנכבי עד הודעה חדשה,מתעסקים בעצמנו,זה המסר שצריך לעבור.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

simply-red כתב:ניצחון של מזל ולא אופי ולא נעליים, בלי הגליץ של עאבד אנחנו לא כובשים גם עוד שעתיים.
הפנדל שיחרר את העסק מה שמראה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא מנטלית ופחות מערך כזה או אחר, הקבוצה בלחץ נוראי ורואים את זה כמעט בכל פעולה שלנו. חייבים להפסיק להסתכל על מכבי ובאמת להסתכל רק על איך מנצחים את המשחק הבא.

הטיילת באמצע חייבת להיפסק, אי אפשר עם הרולטה הזו בטח ברמת הביטחון של משחק ההתקפה שלנו שנגיד ספגנו אחד ניתן שניים.

צריך לייצב את הקבוצה קודם כל ממשחק ההגנה, אולי כדאי לחזור לשחק עם שלישיה קדמית שלוחצת ומחוייבת גם למשחק ההגנה ושלושה קשרים באמצע,
לנסות ליצור אמצע חזק שלוחץ ומחלץ, באמת מסכנים הבלמים שלנו שכל 5 דקות עושים עלינו מתפרצת עם יתרון מספרי ובנס אנחנו לא מקבלים יותר מגול כמעט בכל משחק. דרך אגב, הרוש ענק, כל משחק מציל לפחות גול אחד של 100%.

בן ביטון מחרב התקפות סדרתי שזה פשוט כואב בעיניים, הבעיה שהמחליף שלו לא יותר טוב.

סבע קצת נעלם לי בשני המשחקים האחרונים, נראה שגם הוא איבד מהביטחון, כנ"ל מליקסון, פחות חד, פחות משחק חכם, הקבוצה הזו תקום ותיפול על איך הוא מגיע למשחק נתון, נכון לעכשיו.

סאבו מרשים אבל חייב יותר יציבות במשחק שלו לאורך זמן.

ודבר אחרון, טרנר והכול אבל אם לא נתחיל לייצר רצף נקודות בחוץ אז באמת שחבל על הזמן ואני דוב חוזר להתחלה, צריכים לייצב הרכב שייתן לנו ביטחון במשחק ההגנה וזה יהיה הבסיס לטפס למעלה.
+1
כל מילה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב:נצחון שהושג בשיניים וככה צריך להיות.
אני שומע בדרך את כל החכמולוגים ברדיו,אוהדי כדורגל עאלק שמבלבלים במוח על יכולת ובבל"ת ושואל את עצמי באיזה סרט הם חיים??
אין מה לצפות עכשיו לראות כדורגל,כל הקבוצה נראית כאילו היא בסיר לחץ.
צריך לנצח בשיניים ולאט לאט לצבור בטחון ודבק בין השחקנים.
הדיבורים הללו על מכבי מרגיזים אותי מאוד וגם מהמערכת אני מצפה שתשנה דיסקט כולל הדובר שלנו מהיום אין התייחסות לנכבי עד הודעה חדשה,מתעסקים בעצמנו,זה המסר שצריך לעבור.
אמת

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

מה רוצים ממליקסון?
שם את שהר פעמיים מול שוער, נתן כמה מסירות מפתח טובות, בישל את הפנדל.
לא זוכר טעויות יוצאות דופן, להוציא מהלך אחד שויתר על מסירת עומק לשהר.
אני באמת חושב שאנשים לא מבינים כמה הוא חיוני לניהול המשחק שלנו.

אם מישהו לא מרוצה מהמשחק שלו אולי כדאי להתחיל לתאם ציפיות. אנחנו מדברים כאן על שחקן בן 34, הוא כבר לא יקח כדור, יעבור שלושה שחקנים ויבעט לחיבור.

אחד היותר טובים על המגרש היום.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב:מה רוצים ממליקסון?

אם מישהו לא מרוצה מהמשחק שלו אולי כדאי להתחיל לתאם ציפיות. אנחנו מדברים כאן על שחקן בן 34, הוא כבר לא יקח כדור, יעבור שלושה שחקנים ויבעט לחיבור.

כשיש לחץ אז הקהל לא מכיר ימין ושמאל.
לא צריך להתרגש מזה שאנשים לוקחים את מליקסון כמובן מאליו ופתאום מרשים לעצמם לצעוק כי לא נראה להם שמליקסון החליט להאט קצב ולא להוציא מתפרצת שטותית.

יש לחץ. הכל לחוץ. צריך להעלים עין ולהמשיך לנצח. עוד ניצחון ועוד ניצחון ואז הסטייקים יתהפכו חזרה.

סמל אישי של משתמש
Shayke10
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Shayke10 »

מציע לכל המלעיזים האלה לראות שוב את ה 20 דקות האחרונות בנתניה, בלי מליקסון. האנטי כדורגל הכי גדול בעידן בכר. עדר ללא רועה.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

ניצחון שמזכיר לי את הימים שבהם היינו באים ומשחקים טוב נגד קבוצות גדולות(הפועל ת"א של לפני כמה שנים למשל) ובסוף יורדים עם הפסד.

מצד אחד ניצחון שמראה על עוצמה ויכול אולי להיות באמת נקודת מפנה.
מצד שני, למה אנחנו צריכים לקבל גול בשביל שהשחקנים יתחילו לשחק?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:מה רוצים ממליקסון?

בוא אחי, הוא לא ביכולת טובה מתחילת העונה. נתןח משחק אחד טוב. הוא גם לא בישל את הפנדל כמו שציינת. מעניין שאת ברדה שלחתם לפרישה שנה וחצי קודם כשהיתה לו ירידה ביכולת ולא הבנתם איך הוא פותח.
מליקסון זה טופ 3 השחקנים הכי טובים ומחוברים בתולדות המועדון, אבל בוא לא נעשה הנחות. הוא לא טוב העונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: בוא אחי, הוא לא ביכולת טובה מתחילת העונה. נתןח משחק אחד טוב. הוא גם לא בישל את הפנדל כמו שציינת. מעניין שאת ברדה שלחתם לפרישה שנה וחצי קודם כשהיתה לו ירידה ביכולת ולא הבנתם איך הוא פותח.
מליקסון זה טופ 3 השחקנים הכי טובים ומחוברים בתולדות המועדון, אבל בוא לא נעשה הנחות. הוא לא טוב העונה.
מאוד אוהב אותו ובהחלט לא נמנה על עדת מעריציו העיוורים,אבל וואלה זה אותו מליקסון של לפני שנה ולפני שנתיים,רק הפעם אין לו את טוני על שמאל שיעשה איתו דאבל פס וישבור הגנות,או בוזגלו בימין שיקבל כדור ארוך על הרגל,יעצור ויגביה לראש של שהר שיבקיע.
יוצר קשה לו עם הצוות הנוכחי,אני מעריך שזה עניין של חיבור.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: בוא אחי, הוא לא ביכולת טובה מתחילת העונה. נתןח משחק אחד טוב. הוא גם לא בישל את הפנדל כמו שציינת. מעניין שאת ברדה שלחתם לפרישה שנה וחצי קודם כשהיתה לו ירידה ביכולת ולא הבנתם איך הוא פותח.
באמת שאני לא מבין מה אתם רואים. היו לו משחקים טובים יותר ופחות אבל בגדול הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בארץ גם העונה וגם בגילו, רמה אחת מעל כל המחליפים שלו בספסל.
לראיית המשחק והמסירות שלו אין תחליף.

שלח תגובה