היום במחצית ראשונה לא ראיתי מי מהפועל תל אביב כיסח לאוגו את הצורה בגליץ' מכוער ולא קיבל כלום. אם אוגו היה עושה את זה, אדום קל.yedidel כתב:
מתוכם 4 שאני בספק אם נשלפים לכל שחקן אחר בליגה
ג'ון אוגו
- The red one
Re: ג'ון אוגו
בדיוק מה שאמרתי למי שישב לידי.The red one כתב: היום במחצית ראשונה לא ראיתי מי מהפועל תל אביב כיסח לאוגו את הצורה בגליץ' מכוער ולא קיבל כלום. אם אוגו היה עושה את זה, אדום קל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מכוון. רצה להאריך לעצמו את הפגרה והצליח.The red one כתב:ספג צהוב חמישי ויחמיץ את חדרה בטרנר.
בלי קשר - אחלה ג'ון, קפטן על הדשא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
lovely.The red one כתב:ספג צהוב חמישי ויחמיץ את חדרה בטרנר.
המשחד מולם יהיה משחק מפתח לעונה הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Lovely זה ה-wtf החדש?דר אדום בנשמה כתב:lovely.
המשחד מולם יהיה משחק מפתח לעונה הזאת.
פשוט בדיחה סוגית הצהובים של אוגו.
הקמפיין של הצהובים הצליח להם יופי יופי. נשיקה מאוגו = צהוב. ירי באוגו מטווח אפס = נזיפה.
הקמפיין של הצהובים הצליח להם יופי יופי. נשיקה מאוגו = צהוב. ירי באוגו מטווח אפס = נזיפה.
- ForeverRed
https://m.one.co.il/Mobile/Article/18-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
צייץ אתמול בטוויטר ציוץ בסגנון "לא רוצים אותי".ForeverRed כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/18-1 ... tml?ref=hp
לא פלא שיש כתבה כזו היום.
ואוו זו תהיה החלטה מאוד לא פופולרית אם הוא אכן יעזוב.
אחרי הקיץ האחרון, לא להאריך לאוגו את החוזה תהיה עוד החלטה שתפגע קשות באמון של האוהדים במקבלי ההחלטות.
הייתי מבין את הראש של המערכת אם היה מדובר במקרה דומה לזה של שהר למשל.
וואלה, תפוקה סבירה ביחס למחיר (עזבו בצד את החודשיים האחרונים), שאתה יושב מול החוזה ותוהה "אני חתמתי כאן על 400 נטו ל-5 שנים? מה שתיתי באותו יום".
אבל הדיבור סביב אוגו וכסף לא מסתדר לי. הבנאדם ב-85% מהמשחקים, מגיע לעבוד. 100 לכאן או לשם, לא ימציאו לו מחליף.
ניחא נאווקמה שביקש "להתקדם", ברגע שגון רוצה לסיים כאן את הקרירה, צריך להלחים לו עט ליד ולא להרפות עד שהוא חותם.
*ואני בעד רענון ותחלופה, אבל מותר גם לשמור על בסיס.
וואלה, תפוקה סבירה ביחס למחיר (עזבו בצד את החודשיים האחרונים), שאתה יושב מול החוזה ותוהה "אני חתמתי כאן על 400 נטו ל-5 שנים? מה שתיתי באותו יום".
אבל הדיבור סביב אוגו וכסף לא מסתדר לי. הבנאדם ב-85% מהמשחקים, מגיע לעבוד. 100 לכאן או לשם, לא ימציאו לו מחליף.
ניחא נאווקמה שביקש "להתקדם", ברגע שגון רוצה לסיים כאן את הקרירה, צריך להלחים לו עט ליד ולא להרפות עד שהוא חותם.
*ואני בעד רענון ותחלופה, אבל מותר גם לשמור על בסיס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
מדובר בצהובון שונא בש, ושונא אלונה ידוע.
הכתבה גם לא מביאה שום מידע אלא רק ספקולציות ו'מקורבים'.
אבל *אם* יש דברים בגו ובאמת זה הולך לפיצוץ, זה אומר שמישהו אצלנו בהנהלה שתה כוס ענקית של שתן, ומנסה לשנות את השם של חטא ההיבריס שיהיה על שמו.
השחקן הזר הגדול ביותר שנחת פה אי פעם, המחויב מכולם, המחובר מרובם, החשוב מכולם....
אם צריך, קחו מזדה 3, דחפו מאחורה אחד ניב זריהן, אחד דור אלו, תוסיפו ליד הנהג אחד מרואן קבהא, שימו מאחורי ההגה אחד עדן בן בסט ותכתבו בוויז לשכת אבטלה, כדי לפנות כסף לאיש הכל-כך כל-כך כל-כך חשוב
אבל *אם* יש דברים בגו ובאמת זה הולך לפיצוץ, זה אומר שמישהו אצלנו בהנהלה שתה כוס ענקית של שתן, ומנסה לשנות את השם של חטא ההיבריס שיהיה על שמו.
השחקן הזר הגדול ביותר שנחת פה אי פעם, המחויב מכולם, המחובר מרובם, החשוב מכולם....
אם צריך, קחו מזדה 3, דחפו מאחורה אחד ניב זריהן, אחד דור אלו, תוסיפו ליד הנהג אחד מרואן קבהא, שימו מאחורי ההגה אחד עדן בן בסט ותכתבו בוויז לשכת אבטלה, כדי לפנות כסף לאיש הכל-כך כל-כך כל-כך חשוב
מדויק ביותר.dardasmiley כתב:מדובר בצהובון שונא בש, ושונא אלונה ידוע.
מי צהובון שונא בש, איציק כלפי? הוא ממש רחוק מצהובון,dardasmiley כתב:מדובר בצהובון שונא בש, ושונא אלונה ידוע.
אוהד ב"ש.