אריק סאבו
Re: אריק סאבו
לא חושב שבאשמתו הבלעדית. נכון שהוא השחקן שרכבו עליו בדרך לגול אבל היה תרגיל של נתניה בקרן שלא התכוננו אליו.
דודי תירם הגיע לכל הגבהה שלהם, כל ההגנה היה רכה מאוד בכדורי גובה היום.
החילוף שלו המחיש כמה הוא חשוב לנו
- ForeverRed
אין קשר בין הדברים.maxkid22 כתב:דודי תירם הגיע לכל הגבהה שלהם, כל ההגנה היה רכה מאוד בכדורי גובה היום.
זה לא שקבהא נכנס במקומו.
תראה את השידור החוזר. אלחמיד (לדעתי) מסמן לצדק לקחת את מלמד, צדק נצמד אליו ופתאום עוזב...ForeverRed כתב:עוד שער מכדור גובה על הראש שלו.
רך כל כך.
ואפילו לא עולה איתו לכדור גובה.
לדעתי גול של צדק בלי שאלה בכלל
רק אהבה תנצח...
במילה אחת : קלאסה
- ForeverRed
קצת יותר אגרסיביות והוא לגמרי שם.
אני אולי קצת מקדים את המאוחר , אבל בעיניי הוא לא פחות טוב ואף עולה על הובאן אהובנו .
אתה מקדים בהרבה.maort188 כתב:אני אולי קצת מקדים את המאוחר , אבל בעיניי הוא לא פחות טוב ואף עולה על הובאן אהובנו .
אחלה שחקן, הפתיע אותי מאוד ביכולת שהוא מפגין אבל צריך עוד לעשות "דבר או שניים" כדי שנעלה על דל שפתינו את שמו ביחד עם שמו של הובאן.maort188 כתב:אני אולי קצת מקדים את המאוחר , אבל בעיניי הוא לא פחות טוב ואף עולה על הובאן אהובנו .
דווקא היום? דווקא עשה כמה שטויות מסוכנות
מנהל משחק הכי טוב בסגל.
בתוספת הזמן הייתה אחלה דוגמא לאיך התקפה מתנהלת אצל עזרא - רץ כמו סוס עם כיסוי עיניים ומאבד, ואצל סאבו - פס טוב מעביר לצד השני למליקסון שפותח התקפה יפה שכמעט נגמרת בגול של קבהא.
אין תחליף לחוכמת משחק וטכניקת מסירה, ובזה סאבו מוביל בפער די גדול על השאר.
דבר אחד שהייתי רוצה לראות ממנו - יותר דחיפה של כדורי עומק. להכתיב משחק ישיר יותר.
בתוספת הזמן הייתה אחלה דוגמא לאיך התקפה מתנהלת אצל עזרא - רץ כמו סוס עם כיסוי עיניים ומאבד, ואצל סאבו - פס טוב מעביר לצד השני למליקסון שפותח התקפה יפה שכמעט נגמרת בגול של קבהא.
אין תחליף לחוכמת משחק וטכניקת מסירה, ובזה סאבו מוביל בפער די גדול על השאר.
דבר אחד שהייתי רוצה לראות ממנו - יותר דחיפה של כדורי עומק. להכתיב משחק ישיר יותר.
אני מת עליו. אינטליגנט. פס נקי, בעיטה טובה, פיזי ובגלל זה רציתי מאוד שיגיע.
מה שכן, חייב להיות יותר יציב בתוך המשחק. חצי שעה הוא הכי טוב על המגרש ואז חצי שעה אתה לא רואה אותו.
מה שכן, חייב להיות יותר יציב בתוך המשחק. חצי שעה הוא הכי טוב על המגרש ואז חצי שעה אתה לא רואה אותו.
המצטיין יחד עם מליקסון.
שחקן חוויה!!
שחקן חוויה!!
עובד 90 דקות, ולא בפול גז בניוטראל, והפעם גם סיכן את השער עם שתי בעיטות מצוינות. מיום ליום מתגלה כנכס. מתחיל להזכיר את ההוא...