שיטה חדשה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: שיטה חדשה

שליחה על ידי ForeverRed »

TN9 כתב:
הבעיה הכי גדולה שלנו היא תיאום.

מי מבטיח לך שפתאום יהיה תיאום ,בין בוזגלו וואקמה ומליקסון היה תיאום ? כן אבל אממה ? תמיד דאג לתת לאחד מהם לשבת בספסל (ותמיד זה היה בוזגלו אם מליקסון היה כשיר)
משהו השתנה בתפיסה שלו בדיוק בגלל ששניהם עלו הרבה כסף והוא לא מסוגל להושיב אותם על הספסל כנל את מליקסון ..
וככה בכר התדרדר לפוליטיקות במקום להמשיך בדרך שהוא תמיד שיחק בה והאמין בה ופה קבור הכלב לדעתי.
חוזרים שוב לעניין הכלים.
להפועל באר שבע של ימינו אין שחקן בסגנון של מהראן ראדי. לא קבהא ולא סאבו הם כאלה.
מה כן יש? באנקר של מאמן (מליקסון) ועוד שני שחקנים שנקנו בסכומי עתק והסיכוי שישבו בספסל לאורך זמן שואף לאפס.

אז אפשר לזרוק פה כל מיני תאוריות (גם אני בעד אמצע חזק, אבל רק בתנאי שיש את הכלים הנכונים), או שאפשר להתחבר למציאות.

ברק יצטרך למצוא את האיזונים הנכונים.
זאת אחת הסיבות שהוא ניסה את נייגל כחלוץ בתחילת הדרך.

סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי TN9 »

ForeverRed כתב: חוזרים שוב לעניין הכלים.
להפועל באר שבע של ימינו אין שחקן בסגנון של מהראן ראדי. לא קבהא ולא סאבו הם כאלה.
מה כן יש? באנקר של מאמן (מליקסון) ועוד שני שחקנים שנקנו בסכומי עתק והסיכוי שישבו בספסל לאורך זמן שואף לאפס.

אז אפשר לזרוק פה כל מיני תאוריות (גם אני בעד אמצע חזק, אבל רק בתנאי שיש את הכלים הנכונים), או שאפשר להתחבר למציאות.

כל עוד לא ראית משחק של שלישיית קישור של סאבו אוגו וקברה ביחד לא חושב שאפשר להסיק מסקנות.
סבבה אבל בוא נגיד שאולי ראדי כרגע אין,
למה לא לשחק שלושה בלמים ?
אולי גם לשקול את דור אלו במקום בן ביטון בתור מגן תוקף במצב כזה.
ההרכב הנתון לא יכול להימשך כרגע

.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

TN9 כתב:
מה בינוני בקבאה ?
הוא אחלה שחקן בשביל ליגת העל,ויותר טוב מבראון ומאייבנדר שהיה פה באנקר ..
הוא אחראי,הוא עובד,הוא אגרסיבי,יודע לנצח במאבקים,ראיית משחק טובה ויכולת פס נקי וטוב.
אם היה פותח מול נתניה במקום אחד משחקי ההתקפה שלנו אני מבטיח לכם שהם היו מגיעים אולי למצב אחד.
אני באמת מאמין שזו טעות גדולה לחשוב שקבאה בינוני בשביל בש
.
אמצע שלו עם סאבו ואוגו אנחנו נקבל יציבות גדולה מאוד ובמילים אחרות -יגמר הבית זונות

יש משפט שאומר שהמצויין הוא האויב של הטוב מאוד.
אוקיי נניח וקבהא מתאים לרמה ופותח בהרכב, אתה מבין שיש בעיה של דלילות?
מה קורה כשאחד מהם מוצהב? מה קורה כשאחד מהם נפצע? המחליף היחידי שיש לך זה סטו והוא לגמרי לא ברמה.
חייבים עוד שחקן אמצע בינואר ולדלל בשחקני התקפה, להתחיל מממן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: חוזרים שוב לעניין הכלים.

ולכן כמו שאמרתי הרכש הראשון שאני עושה בינואר זה קשר אמצע תואם ראדי מלפני שנתיים ומשחרר את ממן ומוציא את זריהן להשאלה.
מליקסון, נייגל, דיא, שהר, בבבסט, עזרא זה 6 שחקנים על 3 עמדות וזה מספיק עמוק ומספיק איכותי.
על העמדה הנוספת בקישור יתחרו תואם ראדי ואוחנה כשאוגו באנקר ולידו סאבו/קהבא.
זה הרבה יותר מאוזן והרבה יותר סביר.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

oranu כתב: אוקיי נניח וקבהא מתאים לרמה ופותח בהרכב, אתה מבין שיש בעיה של דלילות?
מה קורה כשאחד מהם מוצהב? מה קורה כשאחד מהם נפצע? המחליף היחידי שיש לך זה סטו והוא לגמרי לא ברמה.
חייבים עוד שחקן אמצע בינואר ולדלל בשחקני התקפה, להתחיל מממן.
עזוב להסתכל על זה ככה, יש אפשרות כמו שאמרתי לשחק שלושה בלמים גם בעת הצורך, יש את אוחנה שיחזור עוד חודשיים וחצי ולא צריך לפחד שמישהו יפצע.
פעם היה מחליף להובאן ?היה מחליף לראדי?
קודם כל שתבנה מכונה יציבה שלא סופגת בקלות כמעט כל משחק
ושיהיו שחקנים שיתחילו לעבוד קצת ולא כל משחק נרוץ פחות מהיריבה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אני חושב שאם נדייק ונגיד ש"חייבים אמצע חזק" אומר "חייבים אמצע יותר חזק מהיריבה", תהיה הסכמה. ברור שנגד אשדוד/ רעננה/ פ"ת אפשר לשחק עם ממן מקדימה אבל מול מכבי/נתניה/ סכנין הייתי עולה עם קבהה במקומו

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

eitam כתב:אני חושב שאם נדייק ונגיד ש"חייבים אמצע חזק" אומר "חייבים אמצע יותר חזק מהיריבה", תהיה הסכמה. ברור שנגד אשדוד/ רעננה/ פ"ת אפשר לשחק עם ממן מקדימה אבל מול מכבי/נתניה/ סכנין הייתי עולה עם קבהה במקומו
זו הטעות שלך.

כרגע איבדנו מעט את כוח ההרתעה, קבוצות כבר לא מפחדות מאיתנו במיוחד כשאנחנו במשחק סביר. כדי לייצר פאניקה אצל היריבה אנחנו חייבים עוד קשר אמצע ולנצח בקרב הזה שם.

ההתקפה לא מדאיגה אותי אם סאבו יהיה מקדימה ואוגו וקבהא מאחוריו אני מאמין שהוא יבעט יותר לשער וינווט את המשחק טוב כקשר קדמי. בנוסף ליכולת ההגנתית שלו שיתבטא בחלק הקדמי של היריבה.

ברגע שאתה מייצר שליטה על היריב, השער יבוא רק מהמכבש שיווצר. לא צריך בשביל זה כמות שחקני התקפה שלא תורמים להגנה ומייצרים מומנטום ליריבה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

האמת? אחלה דיון, נהנה לקרוא.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

למשחק הקרוב, אני מניח שההתלבטות של בכר נפתרה, מליקסון כנראה ינוח (פגיעה במרפק).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:למשחק הקרוב, אני מניח שההתלבטות של בכר נפתרה, מליקסון כנראה ינוח (פגיעה במרפק).
ואתה חושב שקבהא יעלה במקומו?
יש סוללה של שחקני התקפה שמשוועים להזדמנות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ForeverRed כתב: ואתה חושב שקבהא יעלה במקומו?
יש סוללה של שחקני התקפה שמשוועים להזדמנות.
אז צריך פשוט להפסיק את הטירוף הזה.

בכל 3 העונות האחרונות, היו שחקנים גדולים שישבו על הספסל.
הם מקבלים שכר גבוה משאר הליגה בשביל לשבת גם על הספסל.

לייצב את הקבוצה זה חשוב הרבה יותר מחילוף חברתי כזה או אחר

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

מסכים עם TN9, אנחנו צריכים אמצע חזק ולא רק כדי לשלוט בקצב, להחליט מתי מניעים ומתישים את היריבה, ומתי מגבירים קצב ועושים בליץ, וככה גם אם חוטפים אז לא מאבדים פאניקה ומתחיל להיות משחק הפקרות כמו שהיה בשבת שיכל להיגמר ב 3-0.

זה גם יתן ביטחון לשחקני התקפה שלנו להעיז יותר, יש ביטחון מאחורה, ואתם תעשו את העבודה שלכם מקדימה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

פואבר רד, כן.
תעלה עם דאר החלוצים בהמשך, בהתאם להתפתחויות.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני חושש ששלישייה של אוגו-סאבו-קבהא לא תעשה את העבודה כמו שמצפים ממנה.
קבהא הוא לא 50/50 מוצלח מדי לטעמי.
הוא לא הובאן ולא ראדי, נכון לרגע זה הייתי פותח איתו כי אין משהו יותר טוב ואני חושב שאנחנו חייבים לחזור לשלוט באמצע ובקצב המשחק בכל מחיר, בינואר מביא תואם ראדי ומקבל בחזרה את אוחנה ויש רוטציה נפלאה של 5 שחקנים (אוגו, סאבו, תואם ראדי, קבהא, אוחנה) על 3 עמדות בקישור ואפשר לעשות אחלה רוטציה בהתאם ליריבה.
הלוואי ואני טועה ושלישייה של אוגו-קבהא-סאבו תעשה את העבודה ברמה שאנחנו מצפים קשה לי לראות את זה קורה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מה זה "תואם ראדי"? איפה קונים כזה?

שלח תגובה