delta7 כתב:
+1
אופן תקיפת הכדור שנשלח לחלוצי היריבה מזכיר פעמים רבות את ויטור.
דרך אגב גם אצל טאהא רואים זאת לא פעם.
יש להם מורה טוב...
אני מת על טאהה והוא שחקן העונה שלי בעונה הקודמת, אבל המשחקים האחרונים של אלחמיד זה פשוט וואו. האתלטיות שלו מדהימה ונותנת לו יתרון עצום בתקיפות כדור הללו.
Sir Alex Ferguson כתב:הוא ולואי הבלמים הטובים בליגה, אבל עדין מפריע לי רגעי הטיפשות שלהם. שחקן התקפה של רעננה ניסה לסחוט פנדל, לא הצליח, השופט נתן לו צהוב על המחאה, חאתם במקום להמשיך הלאה החליט להתערב ולהיכנס לעימות עם השחקן וקיבל גם הוא צהוב. עשר שניות אחר כך, הבלם של רעננה נכנס איתו לעימות, חאתם במקום שוב להמשיך הלאה דוחף את הבלם ולמזלו לא מקבל צהוב שני ואדום. קצת מחשבה, קצת לדעת לסנן דברים, קצת להשאיר את האגו בבית. חבל כי הרחקה על שטות כזאת יכולה להרוס לו את המשחק המצוין שנתן.
דר אדום בנשמה כתב:
מסכים.
אני אישית הייתי שורק.
לדעתי כן היה פנדל.
אבל מה זה חשוב צריך להגיד תודה ולשתוק.
הלוואי והיית מיישם את הלשתוק.
לגבי אלחמיד, מדובר על הבלם המודרני האולטימטיבי.
חזק,מהיר, גבוה והתפתח המון בשנה אצלינו.
הוריד הרבה את הטעויות אבל זה עדיין קיים, ישפר את זה ומדובר בבלם על לליגה שלנו.
נתי כתב:
הלוואי והיית מיישם את הלשתוק.
לגבי אלחמיד, מדובר על הבלם המודרני האולטימטיבי.
חזק,מהיר, גבוה והתפתח המון בשנה אצלינו.
הוריד הרבה את הטעויות אבל זה עדיין קיים, ישפר את זה ומדובר בבלם על לליגה שלנו.
מעניין אותי לדעת מה אתה חושב שכדאי לעשות כשויטור חוזר. יהיו לנו 4 בלמים מצויינים. בהתחשב בעובדה שאין לנו משחק אגפים, לא כדאי לשקול לשחק עם 3 בלמים. ביטון וביטון (או קורהוט) בכנפיים. אוגו וסאבו בקישור האחורי ושלישיה קדמית שתורכב משלושה מבין - מלי, האסלבנק, סבע, שהר, עזרא ובן בסט
eitam כתב:
מעניין אותי לדעת מה אתה חושב שכדאי לעשות כשויטור חוזר. יהיו לנו 4 בלמים מצויינים. בהתחשב בעובדה שאין לנו משחק אגפים, לא כדאי לשקול לשחק עם 3 בלמים. ביטון וביטון (או קורהוט) בכנפיים. אוגו וסאבו בקישור האחורי ושלישיה קדמית שתורכב משלושה מבין - מלי, האסלבנק, סבע, שהר, עזרא ובן בסט
ויטור ואלחמיד קללללללללללללללל. מרכז הגנה בלתי עביר לליגה שלנו.
eitam כתב:
הבעיה שלנו עם 3 בלמים שהמגנים הימניים שלנו שניהם חלשים התקפית.
כלומר דור אלו יותר חזק מבן ביטון בקטגוריה הזאת אבל שניהם לכ מתאימים למערך הזה.
ואורן ביטון פצוע ומי יודע מתי ואיך הוא יחזור.