ברק אמר שיתכן ויהיה כשיר כבר לרעננה, ככה שבמקרה הכי גרוע הוא יפספס את רעננה ויהיה כשיר לנתניה בחוץ...dardasmiley כתב:עוד לא בדקו אותו? הערכת זמנים מופרכת כלשהי?
בן שהר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן שהר
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בכל הסטורים של הקבוצה רואים אותו מתאמן עם כדור.
טיביTotti כתב:מישהו ממכבי נפצע בסוף?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
זה ברכה בשבילם.אסי, דגים כתב:
טיבי
חברים , מישהו יכול להסביר לי איך לעזאזל עדן בן בסט מועדף על פני בן בהרכב מחר ?שערורייה . אם זה הפציעה , הוא כבר החלים , ובכל מקרה , בן בסט לא לקח שום הזדמנות מתחילת העונה ונראה חלש מאוד ובטח שלא עדיף עליו.
תשתחוו יא בני זונות 

החלוץ הכי טוב שיש לנו בסגל ולפעמים הוא יכול לשגע אותך בקבלת החלטות שלו ולפעמים הוא יכול להשתיק אותך כמו הגול השני הפנטסטי .
השער השני היה שער של חלוץ גדול, תאווה לעיניים.
+1000שמעון א כתב:תשתחוו יא בני זונות
+357854שמעון א כתב:תשתחוו יא בני זונות
בדיוק ההבדל בין שחקן שמתאים לקבוצה אלופה (כלומר -תחרות) לכאלה שלא. וזה בכלל לא רק עניין של כשרון.
לשמוע אותו מתראיין... תענוג
לשמוע אותו מתראיין... תענוג
משתחווה. טעיתי בענק. גדול בןשמעון א כתב:תשתחוו יא בני זונות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
וזוכרים את השיחה שלנו, איך זה שבן מוריד תמיד את המתחרים שלו לספסל?
אז אני מאמין שהבנתם היום שלא משנה כמה הוא עם הגב לקיר, אי אפשר להספיד אותו כי הוא חלוץ לקבוצה אלופה. עם אופי של אלוף.
הולך יותר או פחות, זה לא משנה. אופי של אלוף.
אז אני מאמין שהבנתם היום שלא משנה כמה הוא עם הגב לקיר, אי אפשר להספיד אותו כי הוא חלוץ לקבוצה אלופה. עם אופי של אלוף.
הולך יותר או פחות, זה לא משנה. אופי של אלוף.