ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
זה אני גילדתי וחינכתי אותו 

הכתבה תגנז ככל הנראה בגלל שאף אחד לא מסכים להתראיין
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
חבל מאוד.
כלי הסברה מצוין.
כלי הסברה מצוין.
אף אחד מהארגון לא יתראיין לשום כלי תקשורת
מה הסיבה שלא רוצים להתראיין?גדי כתב:הכתבה תגנז ככל הנראה בגלל שאף אחד לא מסכים להתראיין
אז אין להם סיכוי.CrazyRed7 כתב:אף אחד מהארגון לא יתראיין לשום כלי תקשורת
חבל. יכל לייצר סוג של הרתעה למשטרה. בכל זאת חדשות ערוץ 2. עבדנו אורן ואני מול הכתב שלהם בעזרת קושמרו אבל לא הסכימו להתראיין אפילו ללא פנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אפשר לראיין עדים למקרים אלימים בתוך היציע שהם לא מהארגון... לא חסר כאלו שראו את הדברים ואני מאמין יסכימו להתראיין.גדי כתב:חבל. יכל לייצר סוג של הרתעה למשטרה. בכל זאת חדשות ערוץ 2. עבדנו אורן ואני מול הכתב שלהם בעזרת קושמרו אבל לא הסכימו להתראיין אפילו ללא פנים.
- The red one
לא יודע ספציפית כלפי הארגון שלנו, אבל בגדול אחד מהעקרונות הגלובאליים של האולטרס זה לא לשתף פעולה עם תקשורת.a-t כתב: מה הסיבה שלא רוצים להתראיין?
לכן, אני מניח שזו הסיבה
שישחררו כבר מהעקרונות המפגרים האלה.
אי אפשר מצד אחד להתלונן על אלימות המשטרה אבל מצד שני לסרב לשתף את הסיפור בתקשורת ולתת את ההוכחות והעדויות לכך. איך בדיוק הם חושבים לשנות את המצב?
אשכרה באים לעזור להם והם לא משתפים פעולה בגלל חוקי אולטראס מטומטמים.
אי אפשר מצד אחד להתלונן על אלימות המשטרה אבל מצד שני לסרב לשתף את הסיפור בתקשורת ולתת את ההוכחות והעדויות לכך. איך בדיוק הם חושבים לשנות את המצב?
אשכרה באים לעזור להם והם לא משתפים פעולה בגלל חוקי אולטראס מטומטמים.
dor69 כתב: אפשר לראיין עדים למקרים אלימים בתוך היציע שהם לא מהארגון... לא חסר כאלו שראו את הדברים ואני מאמין יסכימו להתראיין.
לא מצאנו מישהו שראה והסכים לדבר
אם זאת הסיבה שלא יתלוננו על אלימותThe red one כתב: לא יודע ספציפית כלפי הארגון שלנו, אבל בגדול אחד מהעקרונות הגלובאליים של האולטרס זה לא לשתף פעולה עם תקשורת.
לכן, אני מניח שזו הסיבה
באמת צריכה להיות פגישה של אלונה ואסי עם ראשי הארגון?
מה זאת אומרת שלא יתלוננו?a-t כתב: אם זאת הסיבה שלא יתלוננו על אלימות
אם לא מתראיינים אז הם הופכים למותרים?
יש להם אג’נדה, אוהדים מכאן רצו לעזור ולייצר רעש/חשיפה. בארגון החליטו לא להתראיין להנמיך להבות/אג’נדה וזו זכותם ולגיטימי ביותר...
בכל דרך וכל זמן המשטרה לא צריכה לנהוג כמו בריונים עם רשיון.
- ForeverRed
זה לא משנה הרבה.אלדר כתב: מה זאת אומרת שלא יתלוננו?
אם לא מתראיינים אז הם הופכים למותרים?
יש להם אג’נדה, אוהדים מכאן רצו לעזור ולייצר רעש/חשיפה. בארגון החליטו לא להתראיין להנמיך להבות/אג’נדה וזו זכותם ולגיטימי ביותר...
בכל דרך וכל זמן המשטרה לא צריכה לנהוג כמו בריונים עם רשיון.
שוב יוצאים צודקים במקום חכמים.