ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי גדי »

אלדר כתב: שמח שהתפכחת.

הכתובת היתה על הקיר.
ברגע שחיפשו את האוהדים על חולצות מחאה, היה ברור שיתפתח עימות ויהיו הצקות והטרדות מצד המשטרה.

המשטרה ירדה מעניין החולצות כי הבינה שאין קייס אמיתי. מחאה לגיטימית.
אז חיפשו להפוך דברים ללא לגיטימיים כדי להצדיק את עצם קיומם.

מאז ומתמיד המשטרה פעלה ככה, זה לא חדש. כואב הלב שנהרסים לאנשים החיים כי הם פועלים כארגון. כל התארגנות היא פשע??
רק חבל שכל כך הרבה אנשים יקרים שילמו ומשלמים מחיר אישי. אין לי שום בעייה להגיד שטעיתי. אני טועה מלא אבל הפעם טעיתי בגדול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

גדי כתב:

אחי,
הם נלחמים על הדמוקרטיה. לי אין אומץ למתוח גבולות ושלם את המחיר שהם מוכנים לשלם. להיכנע להם זה לוותר על זכויות בסיסיות. היום זה במגרש מחר זה בשכונה שלך. אני כמו שאתם יודעים בן אדם קונפורמיסט וממסדי. לכן הייתי עיוור. אני מגיע לנתניה עם חולצת ACAB או משהו כזה. לא כי אני חושב ככה אלא כי אני חושב שזכותי לבוא עם חולצה כזו.
למה זה זכותך? יש לצירוף הזה פירוש אחד ולא ניתן להתחמק מזה. צריכים להבין שאנשים מהצד לוקחים אוטומטי את הצד של המשטרה בגלל החולצה והביטוי המפגר הזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:

אחי,
הם נלחמים על הדמוקרטיה. לי אין אומץ למתוח גבולות ושלם את המחיר שהם מוכנים לשלם. להיכנע להם זה לוותר על זכויות בסיסיות. היום זה במגרש מחר זה בשכונה שלך. אני כמו שאתם יודעים בן אדם קונפורמיסט וממסדי. לכן הייתי עיוור. אני מגיע לנתניה עם חולצת ACAB או משהו כזה. לא כי אני חושב ככה אלא כי אני חושב שזכותי לבוא עם חולצה כזו.
גדי, שים לב שאין לנו מחלוקת על העיקרון אלא על הדרך.
אי אפשר לנצח במלחמות גוף כמו המשטרה.
החוק ודעת הקהל יהיו לרוב בצד שלהם, גם אם לא בצדק.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yakar כתב:
למה זה זכותך? יש לצירוף הזה פירוש אחד ולא ניתן להתחמק מזה. צריכים להבין שאנשים מהצד לוקחים אוטומטי את הצד של המשטרה בגלל החולצה והביטוי המפגר הזה.

הביטוי הזה מפגר כמו עוד הרבה ביטויים שנכתבים על חולצות או נאמרים על ידי אנשים. ברגע שזה יהיה מחןץ לחוק אז אני לא אלבש כזו חולצה.
עד אז שכל אחד יעשה את תפקידו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

מתנדב לשחות נגד הזרם:
מצטער, לא מתחבר למהפך בהלך הרוח כאן. הארגון מצד אחד הציג פעילות מפוארת שנתנה לנו להרים את הראש כאוהדי ב"ש, ואין צורך לפרט. מצד שני היה ועדיין יש את הפן המחתרתי האלים , שאף פעם לא הבנתי , אני ועוד רבים אחרים, למה הוא טוב ולמה נחוץ. הנה רק כמה דוגמאות:

- השתלטות אלימה על אביזרי עידוד של ארגונים אחרים, בצורה מכוערת וברוטלית. אני זוכר מקרה אחד עם מכבי פ"ת
לפני שנתיים, ויש עוד אחרים. הכל בשביל עוד תמונה לאוסף עם באנר הפוך.
- הפירו בניקוסיה, שעכשיו עולה למועדון בקנס כבד. מי אמור לשלם את זה?
- חגיגות האליפות (כן ירבו!). אנשי הארגון משתכרים למרגלות הבמה וחוגגים בצורה בריונית, תוך הדלקת פירוטכניקה
ורימוני עשן, ועל הזין כל הנשים והילדים מסביב.

אלה רק כמה מקרים מתוך רבים אחרים, שגורמים לי לחשוב שאין כאן עשן בלי אש. מצטער, אם אתם לא רוצים צרות עם המשטרה, אפשר לוותר על ACAB. לא מתעסקים בחרא, נטו באים לדחוף.
והעניין הזה שעוצרים אחד משלנו, אז נתנפל על השוטרים ונמנע מעצר, זה לא נשמע לי כמו התנהגות של אוהדים תמימים. ככה מתנהגים בארגוני הפשיעה למינהם.
אני חוזר ומציע: וותרו על הפוזה ועל הניסיונות להרשים את אולטראס וורשה או דורטמונד. תתרכזו בהרמת תפאורות, בהובלת העידוד ובפעילות החברתית המבורכת. זה לא חייב לבוא בחבילה אחת עם כל מה שתיארתי למעלה.
זהו, פרקתי.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
LIAV00S
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי LIAV00S »

בסופו של דבר המשטרה ניצחה פה ובענק ...
מאוד מקווה שזה לא סופו של הארגון, לה פמיליה עם כל הבעיות שהיה להם ושיש להם עדין נשארו אגרוף ולא נתנו לאף אחד להוריד אותם למטה.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

אוהד הצלחות כתב:מתנדב לשחות נגד הזרם:
מצטער, לא מתחבר למהפך בהלך הרוח כאן. הארגון מצד אחד הציג פעילות מפוארת שנתנה לנו להרים את הראש כאוהדי ב"ש, ואין צורך לפרט. מצד שני היה ועדיין יש את הפן המחתרתי האלים , שאף פעם לא הבנתי , אני ועוד רבים אחרים, למה הוא טוב ולמה נחוץ. הנה רק כמה דוגמאות:

- השתלטות אלימה על אביזרי עידוד של ארגונים אחרים, בצורה מכוערת וברוטלית. אני זוכר מקרה אחד עם מכבי פ"ת
לפני שנתיים, ויש עוד אחרים. הכל בשביל עוד תמונה לאוסף עם באנר הפוך.
- הפירו בניקוסיה, שעכשיו עולה למועדון בקנס כבד. מי אמור לשלם את זה?
- חגיגות האליפות (כן ירבו!). אנשי הארגון משתכרים למרגלות הבמה וחוגגים בצורה בריונית, תוך הדלקת פירוטכניקה
ורימוני עשן, ועל הז** כל הנשים והילדים מסביב.

אלה רק כמה מקרים מתוך רבים אחרים, שגורמים לי לחשוב שאין כאן עשן בלי אש. מצטער, אם אתם לא רוצים צרות עם המשטרה, אפשר לוותר על ACAB. לא מתעסקים בחרא, נטו באים לדחוף.
והעניין הזה שעוצרים אחד משלנו, אז נתנפל על השוטרים ונמנע מעצר, זה לא נשמע לי כמו התנהגות של אוהדים תמימים. ככה מתנהגים בארגוני הפשיעה למינהם.
אני חוזר ומציע: וותרו על הפוזה ועל הניסיונות להרשים את אולטראס וורשה או דורטמונד. תתרכזו בהרמת תפאורות, בהובלת העידוד ובפעילות החברתית המבורכת. זה לא חייב לבוא בחבילה אחת עם כל מה שתיארתי למעלה.
זהו, פרקתי.

מה מדובר פה בילדי צופים? זה ארגון אולטראס כמו שזה נשמע כחלק מהפעילות שלהם והקיום שלהם עם חייבים להשתמש בדרכים האלו של הפירוטכניקה,גניבת באנרים,ועוד המון פעילות..
תמיד קל להסתכל על הדברים הרעים ולא על הדברים הטובים שהארגון עשה בשנים האחרונות.
להזכריך כולם שם בעלי משפחות,סטודנטים,תלמדי תיכון ועוד רבים מהאוכלוסיה שעובדים ימים ולילות בשביל תפאורות וכל זה באהבה גדולה ובתרומה אין סופית בלי לקבל דבר, אלא רק מנגד לקבל איומים
מהמשטרה, צווי מעצר,דפיקות בשעה 2 בלילה על מנת להביא את אותו בנאדם לתחנת המשטרה וכל זה על מה? חופש ביטוי בסיסי וזה נראה שרק בסופו של דבר הם הלכו איתם ראש בראש אז המשטרה החליטה
להיתפס על דבר אחד ויצא מזה סיפור גדול וכל זה פשוט עובד בשביל האינטרסים שלהם והנה .. הארגון כרגע במצב ממש לא טוב שמרבית האנשים החזקים שם בתאי מעצר.

מאוד מקווה שפועלים מאחורי הקלעים ההנהלה ואלונה ואסי וכל מי שיכול לסייע בנושא כי זה לא יתכן. אוהדי כדורגל הם לא פושעים.
שהמשטרה תעסוק בדברים החשובים ביותר.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

גדי כתב:

הביטוי הזה מפגר כמו עוד הרבה ביטויים שנכתבים על חולצות או נאמרים על ידי אנשים. ברגע שזה יהיה מחןץ לחוק אז אני לא אלבש כזו חולצה.
עד אז שכל אחד יעשה את תפקידו.
איך זה לא נכנס לקטגוריה של העלבת עובד ציבור? מותר לרשום כל מה שרוצים? איפה הגבול? צריך להיות גבול.

מבין שהם עושים דווקא, וזה מקובל בכל העולם. אבל אי אפשר להתנגד לזה. זכותם להתנגד לפירוש של הביטוי. כל בנאדם מהצד ילך ישר עם הצד של המשטרה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:
איך זה לא נכנס לקטגוריה של העלבת עובד ציבור? מותר לרשום כל מה שרוצים? איפה הגבול? צריך להיות גבול.

מבין שהם עושים דווקא, וזה מקובל בכל העולם. אבל אי אפשר להתנגד לזה. זכותם להתנגד לפירוש של הביטוי. כל בנאדם מהצד ילך ישר עם הצד של המשטרה.
איך אני אוהב אנשים מתיפייפים.

אני מבין שבחיים לא יצא לך לקלל שחקן יריב/שופט. מעניין אם יום אחד יפוצצו אותך/מישהו שאתה מכיר מכות רצח כמה שוטרי יס״מ, האם גם אז תתייפייף.

הפושעים במדים שהיו בטרנר בשבת מקבלים המון כסף(מהמועדון!) בשביל לעשות את העבודה שלהם. אז שיעשו את העבודה המזדיינת שלהם ושלא יבואו לסגור חשבונות עם ילדים בני 20.

בושה שמחפשים תירוץ לאלימות סופר מוגזמת כאילו מדובר בחוליית מחבלים.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

למה בכלל יש שוטרים אצלינו בתוך האיצטדיון?שילכו לסכנין נירא אותם גברים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

hb7 כתב:למה בכלל יש שוטרים אצלינו בתוך האיצטדיון?שילכו לסכנין נירא אותם גברים
באמת מעניין למה התחילו דווקא פה

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות

CrazyRed7 כתב: איך אני אוהב אנשים מתיפייפים.

אני מבין שבחיים לא יצא לך לקלל שחקן יריב/שופט. מעניין אם יום אחד יפוצצו אותך/מישהו שאתה מכיר מכות רצח כמה שוטרי יס״מ, האם גם אז תתייפייף.

הפושעים במדים שהיו בטרנר בשבת מקבלים המון כסף(מהמועדון!) בשביל לעשות את העבודה שלהם. אז שיעשו את העבודה המזדיינת שלהם ושלא יבואו לסגור חשבונות עם ילדים בני 20.

בושה שמחפשים תירוץ לאלימות סופר מוגזמת כאילו מדובר בחוליית מחבלים.
נכון, לא יצא לי לקלל. בטח עכשיו כשאני בא עם ילדים.
ואם יעצרו לידי את אחי, שאיתו אני בא לכל משחק בטרנר, אני לא אתנפל על השוטר שעוצר אותו.
(וסליחה מראש לאחי היקר Shayke10). יש דרכים חוקיות להלחם בזה, ואנחנו אנשים שומרי חוק (תקרא לי מתיפייף כמה שבא לך)
וכל הסיפורים האלה על יסמניקים שהסתננו לדרומי לפעולת תגמול, הייתי רוצה הוכחות מוצקות. בתוך ההמולה שם (ראיתי ואפילו צילמתי) כל אחד יכול לפרש אחרת את הארועים,

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות

LIAV00S כתב:

מה מדובר פה בילדי צופים? זה ארגון אולטראס כמו שזה נשמע כחלק מהפעילות שלהם והקיום שלהם עם חייבים להשתמש בדרכים האלו של הפירוטכניקה,גניבת באנרים,ועוד המון פעילות..
תמיד קל להסתכל על הדברים הרעים ולא על הדברים הטובים שהארגון עשה בשנים האחרונות.
אני חשבתי שמדובר בארגון אוהדים. לא מבין למה כל הפעילויות האלה מחויבות המציאות. אבל זה כנראה אני והגיל שלי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מי שבעד המשטרה בכללי הוא לא מתייפיף. כולנו רוצים כאן מדינה עם חוקים ואכיפה.

במקרה הזה נגרם נזק כבד מאוד לציבור אוהדים הרחב.

מה ילד בן 7 שבא לדרומי צריך לראות מחזות כאלה?
מה קהל רחב שבא לראות משחק צריך להתעסק בזה?
מה עם חופש הביטוי שמנפנפים כאן כל הזמן במדינה לגבי מחאות?

בגץ אישרו השבוע כניסה למדינה של פעילת שמאל קיצוני שמגיע במכוון לפגוע במדינה (שכחתי את השם) אז כאן חופש הביטוי הוא לגיטימי וחולצה לא?

בקיצור, במקרה הזה, מי שמגבה את המשטרה לא מבין כמה דק החבל בין לחטוף מכות על חולצה מחאתית, לבין זה שזה יכול להגיע אליו לבית בלי שיבין למה אסור לו למחות על כל נושא אחר בלי להעצר.

ילדותי? מיותר? זה הכל עניין יחסי, כנראה שלאולטראס יש סיבה למה הם לובשים את החולצות האלו ולא של הארגון עצמו. השבת גם הבנו במדויק למה.

אז מי שמצדיק את הסיפור הזה לא בהכרח מבין איפה הגבול עובר בין אכיפה לבין פשעים בחסות החוק...

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות

יש גם גבול דק מאד בין בחירת החוקים שנוח לנו לציית להם, לאנרכיה
לא מסכים עם חוק מסויים או עם צו משטרתי? בשביל זה קיימים בתי משפט

מתוך פרקי אבות: "הוי נזהר בכבודה של מלכות שאלמלא היא, איש את רעהו חיים בלעו"

שלח תגובה